Juan Emmanuel Culio

Insua'nın mücadelesine sözüm yok zaten.Ama dün yapmaması gereken tarzda 2 hata yaptı ki golü yemememiz mucize. Tam bir beg İnsua aslında biraz daha üstünde durulsa çok iyi ,faydalı bir oyuncu olur ama önce Hagı'nın gözüne girmeli.Ne yapıp etmeli göze girmeli.Ve bu tars skoru tehtit eden hatalar yaparsa o iş zora girer benim endişem o.

Sühan Abi'nin dediği gibi Culio 2 aya taraftarın göz bebeği olacaktır.

Bu arada Turgay Şeren'in yazısını okudumda,Turgay Abi gerçekten yaşlanmış galiba yada farklı maçlar izledik.
 
Bildiğiniz Türk bu adam.

Hani Doğu'dan fakir ailenin çocuğu olarak İstanbul'a top oynamaya gelen oyuncular olur ya, onlara benziyor.

Adam 30 dk atleti dışarıda oynadı :)

Maç sonu da herkes soyunma odasına giderken tribünlere gelip alkışladı, kısacası nokta transfer bizim adımıza.

Saha içine dönecek olursak da çok faydalı gerçekten. Sertlik gösterene o sertliği iade ediyor, orta sahada müthiş top saklıyor, durmadan koşuyor, hücuma çok iyi destek veriyor, pozisyon bilgisi çok iyi. Şuana kadar gösteremediği tek yönü etkili şutları, pozisyon bulursa onu da yapacak, eminim.
 
Maçın yıldızıydı bana göre.

Çok nadir pas hatasıu yapıp top kaptırıyor onun dışıda topla rakip arasına vücudunu koyup aniden sağa sola dönüşler yaparak ekate ediyor rakip oyuncuları.Oyunu çok iyi açıyor,sortumluluk alıyor,ileride pres yapıyor topun arkasına geçtiğimizde defansta rakibe çok iyi basıyor.Ve rakibin sinirini ciddi şekilde bozuyor,sık sık fual aldırtıyor.

Çok piyango bir oyuncu.
 
Umarım sakatlık sorunu yaşamaz. Cidden çok ciddi darbelere maruz kalıyor.. Bana göre de maçın oyuncusuydu. İlk alındığında birçok kişi alay ediyordu ancak bugüne kadar oynadığı hiçbir maçta kötü performans göstermedi.. Yükselişi devam eder inşallah
 
En önemlisi Culio çok sağlam adam.Giovani gibi bi omuz koyduğunda yıkılan tiplerden değil.Asla yıkılmıyor, mücadeleyi bırakmıyor.Gazanfer'in dediği gibi sertlik yapana aynen iade ediyor.Böyle oyuncuları hep kendime yakın görmüş ve sevmişimdir.Yüzümüzü kara çıkaracak Culio.
 
Keşke yanında çabuk oynayabileceği futbolu bilen birileri olsa bu sorun yüzünden ayağından gereğinden fazla top tutmak zorunda kalıyor sonucunda fauller yorgunluklar artıyor bi transfer daha şart...
 
Alison Sudol' Alıntı:
Keşke yanında çabuk oynayabileceği futbolu bilen birileri olsa bu sorun yüzünden ayağından gereğinden fazla top tutmak zorunda kalıyor sonucunda fauller yorgunluklar artıyor bi transfer daha şart...

Arda ile Pino dönünce hem onlar hemde Culio'da rahatlar Alison.

He orta alana Barış'ın yerine bir oyuncu şart orası ayrı.
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Alison Sudol":34kh4sop]Keşke yanında çabuk oynayabileceği futbolu bilen birileri olsa bu sorun yüzünden ayağından gereğinden fazla top tutmak zorunda kalıyor sonucunda fauller yorgunluklar artıyor bi transfer daha şart...

Arda ile Pino dönünce hem onlar hemde Culio'da rahatlar Alison.

He orta alana Barış'ın yerine bir oyuncu şart orası ayrı.[/quote:34kh4sop]

Doğan abi zaten Neill geldimi Cana öne kayacak.Yekta-Cana-Culio 3lüsü olur muhtemelen.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":935vkbwa]
Arda ile Pino dönünce hem onlar hemde Culio'da rahatlar Alison.

He orta alana Barış'ın yerine bir oyuncu şart orası ayrı.

Doğan abi zaten Neill geldimi Cana öne kayacak.Yekta-Cana-Culio 3lüsü olur muhtemelen.[/quote:935vkbwa]

Ozamanda Ayhan göze batmaya başlar hadi ben Ayhan'a karşı ön yargı beslemiyorum,taktir ettiğim oyuncu ben izlerim hiç sorun değil ama en küçük sakatlık vaya ceza durumunda Sarp veya Barış'ın eline düşeriz o kötü olur.O yüzden orta alana bir takviye daha çok iyi olur.
 
Geldiğinde fazla memnun olmamıştım.Tıpkı Kazım gibi yüzümü kara çıkartmaya devam ediyor.Helal olsun diyorum.İnşallah hep böyle devam eder.
 
Geldiğinde de söylemiştim.Beklentimizin düşük olduğu oyuncular bize faydalı oluyor diye.Culio da da olan aynen budur.Aslan gibi mücadele ediyor sahanın her yerine basıyor,pas atıyor,çalım atıyor.Böyle devam et DRACULİO.
 
Transfer olduğunda kim bu adı şanı bilinmez adam dedim kendi kendime.Ama mesela hayat hikayesini anlatırken nerden geldiğinin bilincinde olması beni hayran bıraktı kendisine.Aynı etkiyi futbol sahalarında sürdürmesi apayrı bir keyif.Hep böyle devam et !
 
Dillere pelesenk olmuş, ''box to box'' lafının sahadaki karşılığı. Hem teknik, hem fizik gücü yerinde, hem oyun görüşü iyi, hem savunma yapıyor, hem koşuyor, daha ne yapsın, diyesi geliyor insanın.
 

Üst