Juan Emmanuel Culio

Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Kapağı aldım mutluyum. Adamsa Barış ve Sarp da kapak versin bize vallahi razıyım .
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Valla ben maç esnasında o asisti ilk önce Arda yaptı zannetmiştim ama Culio yapmış.İlk golden öncede Kazım'a adrese teslim topu yollayan adamda Culio idi.

Zaten 2. yarıya başlarken 2 kez ileri oyuncularımızı defansın arkasına bırakmaya çalışmış ancak tam anlamı ile başaramamıştı.Ozaman zaten futboldan anlayarak izleyen çoğu kişi aynı anda dedi şunu 2-3 kez daha denese zaten golü atacağız diye neticesinde ilk golde cuk diye geldi.

Çok şanslı bir oyuncu orta sahada 0(sıfır) rekabetin olduğu, taraftarının en az 3 yıldır adam gibi orta saha oyuncusu izleyemediği ve bu açlık içinde olduğu bir kulübe geldi.Bu formunu fizksel olrakta kendini geliştirerek sürdürsün kral olur burada.Tekrar ediyorum belki ama gerçekten zevkle izledim Culio'yu.
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Aydın'ların Barış'ların takımında kesinlikle sırıtmaz. Tekniği ve fizik gücü vasatın üzerinde. Takımın banko oyuncusu olursa şaşmam. Ayrıca gerçekten artık Barış, Aydın, Mustafa, Ayhan, Gökhan, Serdar vs vs bu tip yeteneksizler gitsin takımdan. Biraz temizlense takımın sırtındaki ekonomik yük de kalkacak. Eminim bu adamlara verilen yıllık ücretlerin toplamı çok iyi bir bonservis yapar. Adamakıllı 2 oyuncu alınır.
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

İkili tartışmalara davet çıkaran iletiler silinmiştir.Lütfen biraz daha sakin olalım.
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

bam üçlüsünden sonra tam bir ilaç kıvamındaydı dün Cana,transfer ve kendisi bu takımın gerçek ortahasasıdır.Hagi saçmalamazsa sadece Arda ve Barosun eline bakmayız..
Gerçekten çok beğendim..
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Arda Öztürk' Alıntı:
İkili tartışmalara davet çıkaran iletiler silinmiştir.Lütfen biraz daha sakin olalım.


Açıklanmış işte.

Forum üyelerini hedef alıp onlara bu şahsiyetler diye hitap ederseniz olmaz arkadaşlar.
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Arakadaş daha ne oynuyoruz ki Culio'yu beğenip yere göğe koymuyorsunuz? Maçta bende beğendim bir kaç tane şut çıakrdı. İnsua ile pas alışverişine girdi hem sağ kanada hem sol kanada gitti özellikle ilk yarı kısa sürede. Ama bu yeterli olduğu anlamına gelmiyor. Bursaspor taraftarı oslaydım mutlu olurdum Culio transferinden. 2 tane maçta gördük Culio'yu daha. Biri Hannover hazırlık maçında 1-0 önde iken ki rakip gerçekten ahzırlık maçındaydı. Ardından 3. lig takımı ile oynanan bir maçta. Tribünlerde 45bin kişi varken seyrettik. Culio kötü oyuncu demiyorum ama hala soru işaretleri var. Antalya kupa maçında göreceğiz anırım daha sağlıklı olarak. Yanında Cana olacak en azından bu kez. Ama en azından sahada mücadele ederken boş boş mücadele etmeyen bir şeyler yapmak istediğini hissetiren biri vardı sahada bu bile bir adımdır.
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Sühan abi

futbolcu kendini 2 dk belli eder.Top alışverişi iyi,mücadele ediyor.Bu benim için yeterliydi..Barış da aynı maçta oynadı,gördük neler yaptıgını..
 
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..

Tolga o anlamda kötü futbolcu olduğunu söylemedimki ben hiç. Ama GS'ın (yani kafamızdaki GS'ın) oyuncusumu? Bunun için sabretmeliyiz. İnşallah da öyle çıkar. Çünkü artık bünye kaldırmıyor Barış'ı sahada gördüğümde.
 
Bu arada ben kendisini yine çok beğendim.Üstelik karşısında bu sefer Ajax vardı.Heleki açık oynandığı söylenen Hollanda futbolunun aksine özellikle Culio ve Arda'ya sıkı markaj yaptılar.

Yine defans arkasına iyi toplar attı,kanata iyi yöneldi,arkasında Hakan Balta olmasada daha hareket kabiliyeti olan biri olsa çok daha iyi olurdu.
 
Evet bu maçta bende beğendim. Artık kendisi için olumlu konuşabilirim. Allaha şükür saplantıları olan insanlar değiliz. Culio böyle oynadığı sürece kendisine septik yaklaşanalrı yanına çekecektir. 2 ay sonra sevilen bir oyuncu haline gelir.
 
abi ilk yari baskida çok top kaybi yapti.ama kinici yari daha iyiydi .attigi paslar ilk yari yerini bulmadi.ama insua benim çok hoşuma giden bir futbol yapisi var ileri gidip geliyor
 
Tpu kaybettiği anda bile it gibi kovaladı rakibini,hatasını düzeltmeye çalıştı.Öncelikle pozitif oynuyor,olabildiğpince ileri ve akıl dolu oynuyor çok hoşuma gidiyor.Hele savunma arkasına attığı toplar en çok o yönünü seviyorum.İsabetlği olup olmaması sorun değil zira maç boyu belki boşa giden 2-3 denemesi olacak ama 4-5. seferde bu pozisyonlardan biri elbet gol olur.

Bu arada sırf adı geçti diye söylüyorum dün İnsua çok rezil hatalar yaptı.2 asist yaptı rakibe her şeyden önce.Hagi'nin sağlam savunma,atamıyorsan yeme prensibini tehtit etmeye başladığı an kesik yer.
 

Üst