Justin Dentmon

Affedilmiş bugün takım ile beraber'de anteramana çıkmış. Hayırlı oldu bence barca maçı öncesi hücümda iyi bir güç katkısı oldu bizim için...
 
Forum büyük oranda affedilmesine sevinecektir ama benim bazı çekincelerin var. Dentmon yokken bir savunma kurgusu oluşturduk. Bu kurgunun bozulmasından korkuyorum. Bir de Dentmon ve Russ yokken hücumda daha düzenli hücum ediyoruz. Dentmon topu elinde isteyen bir oyuncu bu yüzden hücumdaki düzenimizi de bozabilir. Bu yüzden dakikalarını ve rolünü iyi ayarlamak lazım. Takımda bir kimya oluşmaya başladı umarım yanılırım ama Dentmon'ın bu kimyayı bozmasından korkuyorum.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ben de sevindim affedilmesine ama umarım yakalanan galibiyet serisi bozulmaz .Barca yi da yeneriz. Takımda Emir ve sinanın guard oynamasıyla top paylaşımı artmıştı. Diebler ve pleiss ta bu paylaşımdan faydalandılar ve performanslarını yukarı çektiler. Dentmon atmayı seven başka bir oyuncu. Umarım topun kıymetini bilir ve arkadaşlarıyla da topu
paylaşır.
 
dentmonu skorer kimlikli kullanacagız, top paylaşımı saglamasını beklemeyip, diebler gibi skorer olarak kullanacagımızı düşünüyorum. Formda bir dentmon cok fayda sağlar ama ritmi bozuldugunda direk zarar verebiliyor ve hocamızın rotasyonu iyi ayarlaması gerekecek. Hem rakibe göre hemde o günkü form durumuna göre rotasyon yapılırsa sorun kalmaz. Kadromuz geniş ama kullanamıyoruz.

Ek olarak savunmada sıkıntı yaratabiliyor, daye gibi onu da maçına göre tercih edecegiz artık. Gerekirse az süre alacak.
 
Dentmon'dan ancak sg olarak faydalanabiliriz undersize oluşunu ve savunma sıkıntısını gözönüne aldığım da rotasyondan süre alarak diğer oyuncuların süresini de düşeceğini hesaba katarsam çok da faydalı olacağını düşünmüyorum. Guard açığına çare olmaz.
 
ne olursa olsun çok özel bir şutör. düzen dışı hücumlarda skor bulma kabiliyeti en yüksek oyuncu takımdaki. bu adamı takım oyununa dahil edebileceğimize çok inanmıyorum ama skor bulma sıkıntısı çektiğimizde, top getirme konusunda yardım gerektiğinde sahaya sürülebilecek ve bu işleri iyi seviyede yapabilecek bir oyuncu.

artıları birebir oyununda daye ile birlikte takımın en üst düzey skoreri olması ve takımın en iyi ball handler'ı olması. eksileri ise hücum akışkanlığını durduruyor olması ve savunmadaki tembelliği. ergin hocanın bu adamdan da bir şekilde verim almanın yolunu bulması gerekiyor.
 
Euroleague kariyerinde 31 maçta forma giymiş 497 sayı. Maç başına 16.0 sayı (%42 ikilik 69/162 %44 üçlük 92/209 %85 serbest atış 83/97) 3.0 ribaund 3.7 asist.

Rakamsal bazda kıtada forma giymiş en özel skorer oyunculardan. Doğru sistemde her daim verimli olur. Dentmon-Russ Smith ikilisini oluşturup "aaa dentmon asist yapmıyormuş" demek biraz abes. 2 aydır takıma dahil edememek büyük bir teknik ekip hatasıdır bana göre.

İki numaraya çekecekmişiz. İyi güzel de oyun kurucu yok onu ne yapacağız diye sormak lazım. En ufak hatasında kenara almak, kadro dışı bırakmak. Bana yanlış geliyor. Böyle kazanamayız.
 
Kolej maçında savunma da çok hareketsiz geldi bana inşallah savunmada daha baskılı oynar diğer taraftan hucumda asist sayısında bir kıpırdama var
 
Artık takımın düzenine ayak uydurması lazım. Geçen sene sonuna McCollum'un yaptığı gibi takım iyiyken takımın düzenine sadık kalmalı, takım hücumda tıkandığında kendi skorunu yaratmalı.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
russ'ı takımdan atmak için ucuz oyunlar kovaladığımız sırada kaybettik bu adamı. ona ceza verişimizin sıkıntısını çekiyoruz. zalgiris deplasmanından önce bir ritim yakalamıştı hücumda. cezası bittikten sonra da şut atmayı unutmuş bi halde geldi geri. adamı kulüpten soğuttuk bence.

oyuncuların kulüpte mutlu olmasının, takımı sahiplenmesinin ne kadar önemli olduğu konusunda zerre fikri olmayan bir yönetim var. yönetimdeki bu kokuşmuşluğu biz fark ediyorsak oyuncular adları gibi biliyorlardır. önce insana değer vereceksin, sonra ondan iş yapmasını bekleyeceksin. yazık ki dentmon'u kaybetmiş bir görüntü çiziyoruz.
 
Başka takımlarda iş yapabilir. Ama bizim takımda değil. Oyun kimyamıza ters gelen bir yapısı var. Bireysel oyunu tercih ediyor. Biz ise paylaştığımızda başarılı oluyoruz.
 

Üst