Haydi Mehmet Helvacı çıksana kameralar karşısına
Her işte bir hayır vardır. Bu sekilde boktan bir futbol ve futbolcu topluluğuyla turu geçmektense elenmek hayırlı olabilir...Emre Akbacak' Alıntı:olacak şey değil, çok üzüldüm gerçekten.
mazharozsoy' Alıntı:kimse baltaya suc bulmasin bizi baltaya mahkum eden once yonetim sonra rijkaard'ı suclayin. nasil bir kadro ise sag bek yok sol bek yok, hucuma yonelik orta saha yok.
yok yok yok yok yok yok!!!!!!!!!!
hakan silah zoruyla mı oynuyor yok işte başka adam. Volkan'ı sat alpaslan'ı sat, ferhat'ı sat, Anıl'ı sat sat sat sat ondan sonra boyle yedeksiz sol beksiz kalırsın. ugur niye gitti kim bu takımın yedek sag beki???Mert Göker' Alıntı:mazharozsoy' Alıntı:kimse baltaya suc bulmasin bizi baltaya mahkum eden once yonetim sonra rijkaard'ı suclayin. nasil bir kadro ise sag bek yok sol bek yok, hucuma yonelik orta saha yok.
yok yok yok yok yok yok!!!!!!!!!!
Galatasaray Futbol Tarihi´ndeki en umursamaz-vurdumduymaz oyuncudur Hakan Balta. O formanın hakkını verecek, kız gibi oyun oynamayacak. Veremiyorsan defolup gideceksin. Kaç maçtır bizi ağlatmaya üzmeye hakkın yok Hakan..!
Şans hak edenin yanında olur.Eray Demirdöven' Alıntı:Üzüldüm ama en çok üzen uzatmalarda gol atıyoruz deplasman da turu geçecekken,son 1 dakika kala golü yiyoruz,yok böyle bir şansızlık yok :-(
Mehmet E. Güneş' Alıntı:biri 105 diğeri 103 yıllık iki dev çınar...
al birini vur ötekine......