Kendinizi Tanıtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Yiğit Kazan
07.11.1989
İstanbul/Kadıköyde doğdum
1.84 Boyundayım 68 kiloyum
Süper Lise çıkışlıyım
İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum
Bu sene Össde bir çok yeri kazanmama rağmen Boğaziçi istediğim için Üniversiteli olamadım...
Umarım bu sene İstanbul içinde istediğim bölümü kazanırım
Basketbol en büyük hobim.Oynamaktan keyif aldığım bir spor
Ve tabiki Galatasaraylıyım...

Bayram Kurtulmuş

06.05.1989 - Boğa Burcuyum :)

Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı 1.Sınıf olacam inşallah bu sene ..Bursada yaşıyorum .. Ufak yaşlardan itibaren Futbol'u takip ettiğim kadar basketboluda takip etmişimdir bir keresinde cine 5 te ismet bademle murat murathanoğlunun sunduğu bir program vardı potaydı sanırım adı cumartesi sabahları oluyodu ona bağlanıp soru sormuştum konuk olarakta murat evliyaoğlu vardı unutamayacağım bir anımdır o :D

Kerem SEÇER
09.04.1984
Zonguldaklıyım,İstanbul'da Göztepe'de oturuyorum..
Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nde okuyacağım.. (Daha önce Marmara Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği'ndeydim ama ideallerim için daha iyisine geçtim..)
Bu sene kombine aldım tüm maçlarda Ayhan Şahenk'teyim.. :)

Onur aynı gün doğduğum 2 arkadaşım olmuştu daha önce..Biriyle ortaokulda aynı sırada oturuyoduk..Diğer ultrAslan UNI organizasyon sorumlusu arkadaşım Görkem..Sen de 3 oldun :)

ben cihat çetin
30.06.1980 karabük doğumluyum
universiteyi orta asya da ata topraklarındaki manas üniversitesinde bitirdim(YÖK ün yurt dısındaki tek üniversitesi)
yaklasık 5 yıl boyunca kaldıgım ata topraklarında galatasarayımla hep gururlandım,okuldaki kırgız kazak arkadaslarıma her türkiye dönüşü çeşitli hediyelerle(atkı,forma..)onları hep galatasaraylı yaptım,saat farkı nedeniyle gece 24,45 teki şampiyonlar ligi maclarına bile taksi tutp onları götürdüm,keşke imkan olsada ordaki galatasaralılarla tanısma imkanınız olsaydı,burada sabaha kadar galatasaray anılarımı anlatabilirim,türkiye denince akla gelen ilk marka...!!!
sonra moskova günlerim basladı 1 yılda moskovada kaldım,oradada ofisteki bütün rusları galatasasarylı yaptım tabii ki,lokomotiv maclarına galatasaray formamla gittim,forma değiştik,güzel anılar tabii,bunlar hep gurur verdi bana...
şu an istanbuldayım yenibosnada,bir nakliye firmasndayım rusyaya nakliye yapıyoruz
cok uzun oldu ama ,yurt dısındaki galatasaraylıların coklugu anlatmakla bitmez,sadece türkiyemizde değil bu formaya gönül vermiş kaybettiğimizde hüngür hüngür aglayan kırgız arkadaslarım var hala daha...!!! tanıtım uzun oldu ama neyse=))))

Danış Karakaş

17.03.1972 Elazığ dogumluyum.

Futbola olan duskunlugumuzden sızlerle tanısma fırsatını yenı yakalıyorum. Gerci aranızdan bircok kardesımle daha once tanısıklıgımız var.uA Ankara temsilcisiyim.

Selamlar,

Yaşasın Galatasaray,
Yaşasın bağımsız ultrAslan

EbruA! 15/09/1984
Anadolu UNİ halkla ilişkiler mez.
bağımsız ultrAslan...
mecidiyeköy dolaylarından....
(Salonda stadda GALATASARAY nerdeyse orAdayız !...)
tanıdıklar var forumda..uA marmara amatör branşlar efendisi keremcim...sonra geçen ayhan şahankteki kardeşim arman...ve uA uniden armanın peşindeki tüm arkadaşlar(bahçeşehir uni-kültür uni-yıldız tek...)

Emirhan Şatır
Ataköyde oturuyorum
1994 doğumluyum
fanatik cimbomlu olmama rağmen Ayhan Şahenke gelmeme otoriteler izin vermiyor!! :D
Medeni berk ilköğretim okulu benden sorulur 8. sınıfım
Eğer Ayhan Şahenkte kırmızı gül görürseniz demekki biraz göbekli Emirhan oradadır :D

Burak Ceyhan
Nevşehir 1991 doğumluyum
Nevşehir'de oturuyorum!
Ürgüp Anadolu Lisesi'nde okuyorm , lise 3 (MF) öğrencisiyim...
Hedef; İstanbul Teknik Üniversite'sini kazanmak!
Eskiler tanır , yeniler örnek alır ;)

Gökçe Başaran.

İstanbul Teknik Üniversitesi denizcilik bölümünde okuyorum.

1989 haziran doğumluyum.

Forumun sevilen insanlarından biri olduğuma inannırım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...