Kendinizi Tanıtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil LEKESİZ

93 doğumluyum Lise 1 e gidiyorum

kAyseri denim

deplasmanlara gitmek isterim daha hiç gitmedim ama :D inş. gidece futbol maçlarına

bide ASY ye gitmek istiyorum :D

Unutulan ve aşağılara düşmüş bir konu.4 Kasımdan beri foruma yeni üye girişi yok demiyeceğim ama üye olupta kendine tanıtmayana veya umursamayanlara biraz daha özen göstermeleri ve iki dakikalarını ayırmalarını söyleyebilirim.

eser atalay 81 doğumluyum (los angeles ca) 5 senedir tama anlmaıyla istanbuldayım
turizm ciyim ..ömrümün büyük bi kısmını jeff lebowski gibi geçirdim bu yaştan sonra da lebowskinin yolundan ayırmasın ya rab.. :)

Semih TİYANŞAN 30 Ağustos 1990 doğumluyum.Güzelyalı da oturuyorum
liseyi bitirdim şimdi dershaneye gidiyorum bu sene inşallah kazanıcam ama hiç bi zaman iyi bir öğrenci olamadım.Zeka bazen yeterli olmuyo çalışmak gerekio :p
Herşeyden önce GÖZTEPE liyim 5 sene Göztepe de alt yapıda guard olarak forma giydim masa tenisi futbol ve baskette lisanslarım var :p (artık yokk)
boş zamanlarımda ki genelde boşumdur maça giderim nete takılırım managerlik oynarım işte hayat böyle geçio su gibi...

kendı halınde sessız sakın mınık bişeyım ama Eyyup Abıye göre sadıst ve nurı alço ruhluyum :):)
turızm rehberlığı ve uygulamalı çewirmenlık 2. sınıf öğrencısıyım GS dışında Formula1 tek tutkum 10 senedır izlerim ve FORZA KIMI !!
ayrıca roma ve osmanlı tarıhıylede yakından ilgiliyim mesleğim gereği :):)

doğum tarihim:13.04.1992 antalyada yaşıyorum.osmaniye doğumluyum.10. sınıf öğrencisiyim.Antalya büyükşehir belediyesi A ve B genç takımı sağ bek iyim.

Bizim Gavurdağı dediğime göre vardır bir hemşehrilik : )

Yeni yazmaya başlayan arkadaşlar neden bu sokağa hiç uğramıyorlar ...

Bulgaristan Doğumluyum 06.05.1989 ama 40 günlük olduktan sonraki hayatımı Türkiye'de geçirdim.18 yıl bursa'da ikamet ettim.Şimdi Edirne'de radyo tv yayıncılığı okuyorum trakya üniversitesinde.Ailemde herkesin olduğu gibi bende Galatasaraylıyım ama benim Galatasaray'a karşı bir hizmet borcum olduğunu düşünmem gibi farklı bir özelliğim var.İlerliyen yıllarda bu borcumu büyük bir keyifle ödeyeceğim inşallah.Galatasaray'a çocukluğumdan beri futbol takımı olarak değil spor klübü olarak bakmışımdır.Amatör Branşlar benim için çok önemlidir en büyük hayalim Galatasaray Erkek Basketbol takımının şampiyonluk kupası kaldırması.

Birazda fiziksel bilgi vereyim :) 1.92 boyundayım ama boyuma göre oldukça zayıfım kilo almak için her yolu deniyorum tavsiyesi olan arkadaşlardan bu konuda yardımda bekliyorum.

Tugay YILDIZ
12.03.1992
Lise Öğrencisiyim

12.03.1992'den beri Galatasaray'lıyım ve Galatasaray'lılığımla övünüyorum.Ben doğduğum gün babam Galatasaray maçına gitmiş.Ve golü atan oyuncunun adını koyacağım demiş.Ama gol'ü atan oyuncu Cevad Prekazi. Pas'ı veren ise Tugay Kerimoğlu.:)

Ben burayı ilk defa görüyorum desem yeridir.. Mola almayı sevmem..Phil Jackson gibi sorunu molasız çözmeye çalışanlardanım :) 1980 İstanbul doğumluyum.. Aslen Karadenizliyim..İstanbul Üni de lisans, Yıldız Teknik de master yaptım ekonomi alanında..Kozmetik sektöründeyim uzun zamandır.. Kız arkadaşlarına, eşlerine hediye arayanlara yardımcı olurum :) Uzun zamandır tribündeyim.. Üniversite yıllarında deplasmana da çıkardık ama şimdi fırsat olmuyor.. Basketbolu futboldan çok severim.. NBA i uzun zamandır takip ederim.. Charles Barkley zamanından beri Sixers taraftarıyım. NFL le de aram fena değildir.. Orada da haliyle Eagles tutuyorum.. New York ve Los Angeles ın her organizasyonunun, takımının karşısındayım.. Şaşalı, havalı, çok bilinen, çok sevilen takımları sevmem ( Galatasaray ayrı) ..At yarışı dünyası ile de 15 senedir iç içeyiz tandıklarımız vasıtası ile.. O da ayrı bir hobimiz..ekşisözlük aleminin fertlerindenim.. siyasi tarihe merakım var.. istanbul aşığıyım.. % 90 ını çok iyi bilirim.. adres soranlara 5 ytl karşılığı en kestirme yolu tarif ederim :p nevizade favori mekanım.. leb-i derya ve bibuçuk plaselerim..

Emre Yuksel' Alıntı:
istanbula aşığıyım.. % 90 ını çok iyi bilirim.. adres soranlara 5 ytl karşılığı en kestirme yolu tarif ederim :p nevizade favori mekanım.. leb-i derya ve bibuçuk plaselerim..
Kanlıca'ya gelince nerede yemek yiyelim,nerede yoğurdu götürelim.İlk soru benden olsun. :p

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":32arwr3r]istanbula aşığıyım.. % 90 ını çok iyi bilirim.. adres soranlara 5 ytl karşılığı en kestirme yolu tarif ederim :p nevizade favori mekanım.. leb-i derya ve bibuçuk plaselerim..
Kanlıca'ya gelince nerede yemek yiyelim,nerede yoğurdu götürelim.İlk soru benden olsun. :p[/quote:32arwr3r]

Emre 5 ytl mi hesabıma geçmişsin, sağol.. :p Şimdi sorunu cevaplayabilirim.. İsmailağa da yemek en iyisi.. Zaten Kanlıca'da öyle 10 tane yoğurtçu yoktur..2-3 yerde bulursun ama en iyisi İsmailağa.. Beni de çağır ama giderken..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...