İstanbul üniversitesi deplasmancı amerikan futbolu.. Bu kadar benzerlik kolay değil
Murat İnal' Alıntı:İstanbul üniversitesi deplasmancı amerikan futbolu.. Bu kadar benzerlik kolay değil
Şu avatarınız direk korku veriyor foruma, sizi kesin admin falan yapmalıyız, bakalım kötü söz vs... kalıyormu forumdaHülya Korkmaz' Alıntı:Selam aranıza Yeni katıldım.Adım Hülya İstanbulda Özel Harekat
Timinde polis Memuru olarak görev yapıyorum ancak hiç malesef
bayan yok genelde hep erkek üyeler.Neyse Sağlık olsun.Neyse
Şu avatarınız direk korku veriyor foruma, sizi kesin admin falan yapmalıyız, bakalım kötü söz vs... kalıyormu forumdaEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Hülya Korkmaz":2geuojqb]Selam aranıza Yeni katıldım.Adım Hülya İstanbulda Özel Harekat
Hülya Hanım öncelikle hoş geldiniz. Ancak mesleğinizi gizleseniz sanırım daha iyi olurdu. Siz de bilirsiniz ki her ilde en çok ezilen Galatasaray taraftarıdır. Meslektaşlarınız zaman zaman öyle davranışlar sergiliyor ki savunulacak pek bir tarafı da olmuyor doğrusu. Şimdiden kolay gelsin...Hülya Korkmaz' Alıntı:Selam aranıza Yeni katıldım.Adım Hülya İstanbulda Özel Harekat
Hepsi latifeydi umarım yanlış anlamadınız!!Hülya Korkmaz' Alıntı:Hadi değerli kardeşlerim avatarımı değiştim artık sanırım
sitresten korkudan telaştan çıkmışsınızdır.Daha endişele
necek birşey yok.Gönlünüzce rahat rahat gezinebilirsiniz
forumda
Hepsi latifeydi umarım yanlış anlamadınız!!Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Hülya Korkmaz":30u450ur]Hadi değerli kardeşlerim avatarımı değiştim artık sanırım
forumda
Hülya Korkmaz' Alıntı:Hadi değerli kardeşlerim avatarımı değiştim artık sanırım
forumda