KPSS - KPDS

Re: KPSS

4 tane saat derken 4 kişide saat vardı, hocalar söyleyince getirip masyaa koydular demek istedim. :) Ya yanlış anladın, ya da ben yanlış anladım. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
4 tane saat derken 4 kişide saat vardı, hocalar söyleyince getirip masyaa koydular demek istedim. :) Ya yanlış anladın, ya da ben yanlış anladım. :)
Aha aha..
Günün bombası bu olacak galiba. Sen, dört tane saat vardı deyince duvar saati sandım. :) Ne kadar salağım yav. :)

Dört tane kişi niye yazmadın birader? :p

Sınav sonuçları açıklanmış çarşamba günü ama kimseden ses soluk çıkmıyor.

Bu arada sınavın 3.´sü forum üyesi. Her ne kadar sınav sonucuyla ilgili basına demeç verirken "başarımı gsbasket´e borçluyum" demese de kutluyoruz kendisini.

:) Abi 2012 Lisans sınavında derece yaparsam o zaman veririm isminizi artık. :)

Sağol bu arada abi. Biliyorsun ne durumda olduğumu ve bende ne etki yaptığını bu sonucun.

Onur Yavuz' Alıntı:
Sınav sonuçları açıklanmış çarşamba günü ama kimseden ses soluk çıkmıyor.

Bu arada sınavın 3.´sü forum üyesi. Her ne kadar sınav sonucuyla ilgili basına demeç verirken "başarımı gsbasket´e borçluyum" demese de kutluyoruz kendisini.

Kopya vardır Abi :) Bir kişinin bu kadar başarılı olması biraz zor :) ( Yahoo Basketball, Buzzerbeater, Euroleguae Fantasy, Kpss... ) Ergenekon..

Kerem Seçer' Alıntı:
:) Abi 2012 Lisans sınavında derece yaparsam o zaman veririm isminizi artık. :)

Sağol bu arada abi. Biliyorsun ne durumda olduğumu ve bende ne etki yaptığını bu sonucun.

Kerem sende heryeri domine ediyorsun abi ya :) :) :)

Liseler 2 lira karşılığında veriyorlar Serkan, olmadı ÖSYM'nin bürolarına gidip şifre alacaksın yok onu da yapmazsan belgenin gelmesini bekleyeceksin. :)

Bu arada tebrikler Kerem. ;)

Tebrik ederim Kerem Bey.

Ekleme: Bu mesajı gözden kaçırmışım. Yeni mesaj yazmak yerine buradan ekleme yapayım. Teşekkür ederim.

Kerem

Yeni konu açmak yerine bu konu başlığını değiştirip devam etmek istedim. Birçok kişinin işine yarayabilecek KPDS-ÜDS-TOEFL tarzı sınavlar hakkında da paylaşımları burada yapabiliriz.

KPDS için belli bir çalışma takvimine sahip olan var mı? İlkbahar için öylesine hazırlanmak istiyorum ama Sonbahar'da A almak için çalışmaya karar verdim. Bunun için kursa gitmeyi planlıyorum, sonuçta sadece bilgi değil belli tekniklerin geçerli olduğu bir sınav. Bilseydim hazırlıkta geyik yapmazdım ama neyse. :)

Program ve İstanbul için kaliteli kurs önerisi olan varsa buraya alalım lütfen. ;)

1 :)

Ama 15 tercih yapılabiliyor.

Ben sana haber verecektim unutmuşum bak Tugay. Kafam çok karışık da şu tercihler yüzünden.

Kerem Seçer' Alıntı:
1 :)

Ama 15 tercih yapılabiliyor.

Ben sana haber verecektim unutmuşum bak Tugay. Kafam çok karışık da şu tercihler yüzünden.

Sağolasın abi düşüncen için zaten aklımdan çıkmadı hiç. :)

Ben de şehirdışı yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim an itibariyle. İstanbulda 5 tane uygun yer bulabildim kendime göre.

Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. :)

15 tercihin tamamını yaptım 7 tanesi Ankara olmak üzere.

Ankarada renktaşlarıma güveniyorum, evsiz barksız bırakmazlar bizi değil mi ? :)

Şaka bir yana, sistemin puan ile işlemediği bir tercih yaptık. Beklentimiz, umudumuz olduğu sürece var ne kadar az olsa da...

606 kişinin katıldığı bir mülakatta 603. olan kişinin seçildiği bir ülkede yaşıyoruz ne de olsa...

Bende 14 tercih yaptım. Şoför, hizmetli, memur artık Allah ne verdiyse yazdım hem de İstanbul'dan tutun da ta Şanlıurfa'ya kadar. Hadi hayırlısı. :)

Bu basligi ben acmistim. Ama sonra havaalani dishatlar da calismaya baslayip, ayda 1200 tl kazanmaya baslayinca girmedim sinava. Ama is bulamiyorum. Birincisi lise mezunuyum. Lise mezunlarinin kpss sinavi ne zaman. İkincisi yas siniri var mi. Ucuncusu bolumum TM idi ancak kredili sistem maduruyum. Diplomam da mezun oldugu alan sanat diyor. Dorduncusu atanmak icin kac puan almak gerekiyor. Besincisi maaslar belli sanirim bir de onu merak ettim. Simdilik sorularim bu kadar.