Re: KPSS
Size torpil geçmişler saat konusunda, her sınıfa bir tane vermişler.
Size torpil geçmişler saat konusunda, her sınıfa bir tane vermişler.
Aha aha..Kerem Seçer' Alıntı:4 tane saat derken 4 kişide saat vardı, hocalar söyleyince getirip masyaa koydular demek istedim. Ya yanlış anladın, ya da ben yanlış anladım.
Onur Yavuz' Alıntı:Sınav sonuçları açıklanmış çarşamba günü ama kimseden ses soluk çıkmıyor.
Bu arada sınavın 3.´sü forum üyesi. Her ne kadar sınav sonucuyla ilgili basına demeç verirken "başarımı gsbasket´e borçluyum" demese de kutluyoruz kendisini.
Kerem Seçer' Alıntı:Abi 2012 Lisans sınavında derece yaparsam o zaman veririm isminizi artık.
Sağol bu arada abi. Biliyorsun ne durumda olduğumu ve bende ne etki yaptığını bu sonucun.
teşekkürler BarışBarış Şişman' Alıntı:Liseler 2 lira karşılığında veriyorlar Serkan, olmadı ÖSYM'nin bürolarına gidip şifre alacaksın yok onu da yapmazsan belgenin gelmesini bekleyeceksin.
Bu arada tebrikler Kerem.
Kerem Seçer' Alıntı:1
Ama 15 tercih yapılabiliyor.
Ben sana haber verecektim unutmuşum bak Tugay. Kafam çok karışık da şu tercihler yüzünden.
Bende 14 tercih yaptım. Şoför, hizmetli, memur artık Allah ne verdiyse yazdım hem de İstanbul'dan tutun da ta Şanlıurfa'ya kadar. Hadi hayırlısı.