Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Onur abi Kurtlar Vadisini çok severim yani kolay değil 7-8 sene oluyor gençlik yıllarımızda tanıştık kanımıza işledi ama ben bile artık saçmalamaya başladıklarını düşünüyorum.Hatta her bölümden sonra arkadaşlarla gırgırını yapıyoruz (adam mayınlı yerden yakalanmadan geçiyor,ateş edenler bi kere vuramıyor vs vs.)Şu yazın tam gazetede köşe yazısı olacak yazı :) Yılmaz Özdil gibi yazmışsın..

Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Pusat, Selvi ve Nesrin Çakır, Kurtlar Vadisi Pusu?nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Türkiye?ye geri dönüyor.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Cezmi Turalp":hilez0y3]Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Pusat, Selvi ve Nesrin Çakır, Kurtlar Vadisi Pusu?nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Türkiye?ye geri dönüyor.

Vay vay vay.. :)[/quote:hilez0y3]
Çok bişey değil, Süleyman Çakır'da gelsin :p :)

Cezmi Turalp' Alıntı:
Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Pusat, Selvi ve Nesrin Çakır, Kurtlar Vadisi Pusu?nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Türkiye?ye geri dönüyor.
Yuh, harbi mi?

Çok oldu diziyi bırakalı, bunlar tribünlere oynama hareketleri bence. Mirası yiye yiye bitirimedi Pana Film! Memati'nin oğluna Çakır'ın adını vermeyen kişiler şimdi Çakır'ın çocuklarına ağabeylik mi yapacak? :p

Edit:

Hahaha.. Fragmanını gördüm şimdi, merak ettim nasıl bir şey olacak diye. O nedir Allasen.. "Nessrrrrrriiiin!" :) İlahi Şaşmaz Biraderler, siz adamı gülmekten öldürürsünüz yemin ediyorum. =)

Barış Şişman' Alıntı:
"Nessrrrrrriiiin!" :) İlahi Şaşmaz Biraderler, siz adamı gülmekten öldürürsünüz yemin ediyorum. =)

Bu kısım çok saçma olmuş, bir oğulun annesine bu şekilde bağırabildiğini nasıl düşünmüşler acaba? Kaldı ki, Laz Ziya gibi gelenekçi bir adamının ailesinde oluyor, hadi Tuncay olsa bir bakıma ..

Perşembe akşamlarının iddialı dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu yarın ekranlarda olmayacak. Onun yerine Çok Filim Hereketler Bunlar adlı sinema filmi olacak

Kurtlar Vadisi Hayranlarına Büyük Müjde

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz; "Yeni teklifler alıyorum ama hiçbirini değerlendirmeyeceğim. Çünkü dizi yeni sezonda da devam edecek. Hikaye bitmedikçe; dizi de bitmeyecek" dedi. Ünlü Oyuncu; "Dizide çok adam vurduğunuz için figüran bulunamıyormuş" sorusuna "Kaliteli figüran bulamıyoruz. Bu durum birçok dizide de yaşanıyor" diye yanıt verdi. Şaşmaz; son filmi 'Kurtlar Vadisi Filistin'den zarar etmesiyle ilgili ise şunları söyledi: "Beklenti yüksek olduğu için zarar ettik ama güzel bir iş yaptık. Amacımız acıya değinmekti. 'Kurtlar Vadisi Irak'tan da ne zarar, ne de kâr ettik. 'İnsanların duygularını sömürerek para kazanıyor' diyorlardı. Bu onlara güzel cevap oldu.

-----------------------------------------------------------------------------------------

PANA film daha önceden dizi final yapacak demişti. Anlaşılan vazgeçmişler. Bu dizi ben çoluk çocuğa karışırım anca o zaman biter heralde artık :)

Kurtlar Vadisi Pusu Atv'den de ayrıldı. Dizi yeni sezon için Kanal D ile anlaşmak için görüşmekte..

Bu arada dizinin sezon finali tarihi 9 Haziran

Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' rolüyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Necati Şaşmaz, Günaydın'a konuştu: 'Polat' bir temel taş, onunla başladım ve bir yere kadar getirdim. Ben kendime inanıyorum. Yine aynı cesaretle mutlaka 'Polat'ın üstüne çıkacak karakterler yaratacağımı düşünüyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali yaptı. Necati Şaşmaz'ın bu açıklamalarından sonra, "yeni sezonda Polat diziye veda mı edecek?" soruları akıllarda dolanmaya başladı.

Daha önce Show TV ve Star'da ekranlara gelen ardından atv'ye geçen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun önümüzdeki sezon farklı bir kanalda yayınlanacağı ifade edildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film'in Atv ile parasal sorunlar yaşadığı ve dizinin önümüzdeki sezon TNT'de ekrana geleceği ileri sürüldü. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, Doğan Grubu'nun atılım yapan kanalı TNT'ye geçeceğini ise Milliyet duyurdu.

Kurtular Vadisi dizisi uzun yıllar yayınlandığı Show TV' ile parasal sorunlardan dolayı yollarını ayırdıktan sonra Star TV'ye geçmişti. Dizi burada ise Avrupa maçları yüzünden yayınlanma sıkıntısı yaşamış ve geçtiğimiz sezon atv ile anlaşılmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu Resmen TNT'de!

İşte Pana Film'in açıklaması:

2003 yılının Ocak ayında Show TV’de yayınlanmaya başlanan Kurtlar Vadisi, 9. yılına girerken yeni kanalına geçti…

Show TV, Kanal D ve Star’ın ardından ATV’nin de en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi’nin bu kanal değişikliğinin sektörümüzün ihtiyacı olan rekabetçi yapısını destekleyeceğini umuyoruz…

Yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde TNT’de ekrana gelecek olan fenomen dizinin güçlü bir biçimde seyircisine ulaşacağına ve yeni kanalının kısa zamanda en çok izlenen kanallar arasında yerini alacağına inancımız tam.
Geçtiğimiz sezon boyunca dizimize emeği geçen ATV yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eder yeni sezonda başarılar dileriz…

Saygılarımızla,
Pana Film

Kurtlar Vadisi İkinci Lige Düştü

Bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi, yeni dönemde TNT'de ekranlara gelecek.
TNT, 4 büyüklerde gözden düşen bütün yapımların ikinci adresi haline geldi.
4 büyükler dediğimiz...
Ratingler ve reklam pastası açısından bakıldığında:
Kanal D, ATV, Star ve Show...

BÜTÜN KANALLARI DOLAŞTI

Kurtlar Vadisi, yarattığı fenomenin ötesinde, dört büyüklerin hepsinde ekrana gelerek ilginç bir rekorun da sahibi oldu...
2003 yılıydı yayına başladığında...
Türk izleyicisini ekran başına kilitliyor, fanatik bir izleyici kitlesi yaratıyordu.
Bir ara dizideki hayali kahramanlara cenaze namazları bile kılınır olmuştu.
Elbette bu kadar etkili olan dizi, kanalların da gözdesiydi.
Büyük paralara transferler gerçekleştirdi.
Show'dan, Kanal D'ye gitti...
Kanal D'den tekrar Show'a döndü...
Sonra bir kez daha Doğan grubuna: bu kez Star TV'ye geçti.
Süper Lig'deki son adresi de ATV oldu.

ÖLDÜRE ÖLDÜRE TÜKENDİ...

Kurtlar Vadisi 9. yılında birinci ligden ikinci lige düştü.
Çöküş sinyalleri Star'da başlamıştı.
Sebepleri özetlersek:
*Ölen karakterlerin yerine yenisi konulamadı. (Yani öle öle, öldüre öldüre ortada ne karakter bıraktılar ne hikaye... )
*Güncel konulara yaptıkları göndermeler popülerlik için heba edildi : (Başta araştırma ve derin analizler içerirken sonra Filistin, İsrail gibi hassas konularda ucuz numaralara başvurdular. )
*Polat Alemdar karakteri gerçeklikten uzaklaştı: (Dizinin başrol oyuncusunu, efsunlu, kurşun değmez, mermerinin üzerine yürüyen bir adam haline getirdiler)
*Dizinin popülerliği ile yapılan sinema filmleri izleyiciyi kızdırdı :
(Kurtlar Vadisi Irak dizinin sıradan bir bölümü kıvamındaydı...
Muro'da izleyici kendini enayi gibi hissetti: Sinemaya giden söylenerek çıktı. Çünkü tanıtımlar dışında filmde tek bir komik sahne yoktu.
Son olarak Filistin de çakıldılar. İzleyici üçüncü kez kandırılmayı göze almadı...)
*En iyisini biz biliriz : (Eleştirilere kabadayı gibi yanıt verdiler. Kibre düştüler, biz biliriz dediler. Egoları şişti, kötü gidişi göremediler.)
Doğrusu ya...
Rating rekortmeni dizi bu sonu hak etmiyordu.
Keşke bitirmeleri gereken zamanda bitirselerdi.

gazeteciler.com

Setarkasi.com’un haberine göre, bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisiyle eş zamanlı olarak yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, zirve yüzü göremedi.
İddialara göre, Kurtlar Vadisi Pusu’nun ekranlara veda edeceği kulislerde konuşulurken Vadi ekibi bombayı patlattı ve uçuk bir rakamla TNT kanalı ile anlaştı.
Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalına geçmek için TNT’den tam 800 Bin TL. aldı. Dizi yönetimi ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için transfer bedeli olarak 800 Bin TL. alarak neredeyse bir rekora imza attı.

(Setarkasi.com)

Kurtlar Vadisi'ne yeni transfer !

Hanımın Çiftliği'nde 'Berber Reşit' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hakan Boyav, Polat'ın başına bela olacak.

Pana Film yeni sezona yeni kanalı TNT'de Süprizlerle merhaba diyecek.