Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Geldi,geldi...Ama hiç te hoş gelmedi..Şöyle bir geçen sezonu hatırlamak için özeti izledim keşke izlemeseydim..

Sezon finalinde Polat vurulduktan sonra yeni bölüm başladı baktım Polat arabasını kullanıyor..Ayıptır kardeşim,ayıp!

Bari bir hastaneye gidiş sahnesini yapsınlar,bu kadarmı olur!

Memati,Abdülhey,Muro,Çeto,Erhan hapishaneden çıkacak,Polat müdürün odasına giriyor karşısında İskender..

Neyse yinede kaçtılar linçten falan kurtulup,ya kaçtıkları arabaya kirbitçi Cevat'ın benzin döktürmesi..Hem de Bulut arabadayken..Böyle bir ilginç olaylar ile başladı Kurtlar Vadisi Pusu inşalllah sonu iyi olur..

Ne diyim Pana film artık nasıl birçözüm yolu bulacaksa..

Bölümler artık Tom ve Jerry olayına döndü..sürekli kıstırma yakalama ama son anda kurtulma..Hele Polatın atlattığı Vadireler Başkan Kenedyi bile geçti..

Buarada vefat eden Seyfo Dayı Karakterli Nihat Nikerel için bölüm başında saygı yazısı geçti ama keşke Polat Seyfo Dayının Mezarına gitseymiş o şekilde dizi içindede bir anma gerçekleştirilse imiş..açıkçası böyle birşey bekliyordum ama hayalkırıklığı yaşadım bu konuda da

burdan ne sonuç çıkıyor kanka anlamadım bize ne plakalardan. bende dipnot düşeyim bari:
abdülhey filme ilk olarak 2. bölümde camiide limonata dağıtarak girmiştir ;)

Burak Barut' Alıntı:
Eğer şu Abdül ölmezse diziyi izlemeyi bırakıyorum.

Bence de ölmeli kanka. Ama Polat'ın son hareketi ölmeyeği anlamına geliyor gibi.

Zaten ölmezse İskender çeker ipini. Adamda zaten ne hafıza var ne beyin.

Keşke Memati kafasına sıksaydı da tam olsaydı.

Herkes ölür o meşhur dörtlü ölmez. :)

Eskinin hatırına oturup izliyordum ama bıraktım artık, geçende internette "Abdülhey öldü!" deyince hiç inanmamıştım, dünde bunun için arada bir baktım ve ölmediğini kesin anladım.

Çakır gibi, Aslan gibi, Baron gibi adamları zamanında bir kalemde harcadılar ve bu ekiple efsanenin kaymağını yemeye başladılar. Milletide salak yerine koyuyorlar, öldüyse öldü kendince ne aldatmaca yapıyorsun. ( aslında yapamıyorsun )

Bu arada bugün bir haber sitesinde okuduğum kadarı ile de haftaya yokmuş, Elazığ Depremi için bir haftalık saygı duruşunda duracaklarmış.. :)

ormana girenler aronun adamları ve aron polatın planı olduğunu anlıyor.
memati polata kızgın abdülhey olayından dolayı.
acaba abdülheyin hafızası geri geldi mi?bunu çok merak ediyorum.