Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
İyice saçmalamaya başladılar.
Abdül' ün beynini, flash belleğe, usb ye bağlamaya başladılar :)
Son sahnede Polat ile Abdül yine karşı karşıya geldiler. Abdül tetiğe bastı ama eminim ki Polat' ın arkasında yakışıklı vardı ve onu vurdu :)

Sezon finali bitti;

*Polat'ın karısı Ebru öldü.

*Ve en sonunda İskender Büyük asılarak idam edildi.

*Fehler,Polat'ın kızını Hristiyan yaptı.

Bakalım seneye neler olacak.

eski bir kurtlar vadisi fanatiği olarak diziden çok soğumuştum, uzun zamandır izlemiyordum. Dün dizinin sezon finaline denk geldim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kere daha anladım...

Perşembe başlıyor sanırım.

İlk bölümün fragmanı bir hayli ilgin. Polat yine yüzünü değiştirmek istiyor. Keşke değişse başrol oyuncusu ama hiç sanmıyorum.

Ben lise1 e geçmiştim bu dizi başladığında , bu sene üniversite bitecek hala bu dizi :p :p

Bir bölüm bile izlememek var bide bakalım nereye kadar sürecek bu durum :)

Feller Polat'ın elinde.

Ama Feller'in elinde de Polat'ın kızı var.

Kıza karşılık özgürlük isteyebilir gelecek bölümde...

Türk halkının mastürbasyon dizisi olsa gerek bu Kurtlar Vadisi...

Süleymaniye´de askerimizin başına çuval geçirilir, ne diplomatik ne askeri tepki veremeyiz ama Kurtlar Vadisi Irak ile intikamımızı beyazperdede alırız! İsrail´le sorunlar yaşarız, diplomatik anlamda eziliriz, Kurtlar Vadisi Filistin yetişir imdadımıza. İyi ki Kurtlar Vadisi 1920´lerde yoktu!

Geçmişten günümüze ülkeyi yönetenler adım adım Mondros Anlaşması´nın şartlarını kabulleniyor; önce bağımsızlık elden gidiyor, şimdilerde ulusun bölünmez bütünlüğü yok ediliyor...

Neyse, endişelenecek bir şey yok! Ülke parçalandıktan sonra Kurtlar Vadisi Washington´la intikamımızı alırız!