La Liga

Biraz becerikli olsak maç bizimdi. Direkten dönen çizgiden çıkartılan son vuruşlarını iyi yapamadığımız bir sürü pozisyon var.
10 kişiyken daha iyi oynadık. Hele Mesut dizdi resmen herkesi.

Kırmızı karta kadar oyunu çok beğendim, sonra Barca gibi bir takıma karşı 10 kişi bir şey yapılamaz yani ne yapılabilir ki dedim Mourinho gösterdi :) İlk yarı bittiğinde de Mesut'un oyuna girmesiydi en hevesle beklediğim, tam ona uygun bir oyun oynanıyordu bence. Maalesef o hamleden önce kırmızı kart çıkınca umudum kalmadı ama çok güzel dakikalar izledik... :)

10 kişi çok daha iyi oynadık, bu arada kötü çocuk Lionel Messi diye boşuna bağırmadık dimi Okan, bu adamı oldum olası sevmiyorum içi dışı bir değil bi kere, nasıl gitti taraftarın üstüne dikti topu 5 metreden. Türkiye'de yapılsa tribünün yarısı sahaya inerdi.

Barcelona giderek antipatikleşiyor. Ne yapmaya çalıştıkları belli değil. Yüzde 80e 20 olsa nolacak topla oynama oranı. Adamlar onun için kasıyor resmen.

Hayal kırıklığı oldu bende bu maç. Bunun tek sorumlusu da Barcelonadır. Futbol oynamadılar adeta zaman geçirmeye çalıştılar 90dk. Mesut girdi futbol izledik.

Volkan gayet sakinim abicim, 40 dakika 10 kişi oynadık beraberliğe o yüzden mutlu oldu insanlar, milletin anlamadığı daha doğrusu anladığı ama anlamak istemediği nokta bu.

Bu maçın Madrid'e getirisi o psikolojiyi kırdılar bu gün onlar Brça ise bizde Madrid'iz dediler.

4 maçta 15 gol aahahahaha :) . Anladın sen Alperen'cim :) .

Barcelona maçı hiç takmadı. Realin 10 kişi maçı çevirmesinde bu önemliydi. Dinlenmeye geçti Barca ve yediler sonucunda. Mourinho antremanlarda 10a 11 maç yaptırmanın meyvesini aldı :)

Çarşamba günü iki taraf da daha fazla isteyecek maçı. Daha güzel bir futbol izleyeceğiz yeterki Barca katletmesin futbolu pas yapacağım ayağına 5 snde bir defansla paslaşarak

Albiol'un saçmalığı olası galibiyete engel oldu.Barcelona'nın oynadığı futbol artık gerçekten sıkmaya başladı.80 pas yapılıyorsa 60-65 i geriye yana.Real Madrid'in duran toplardan daha çok pozisyonu vardı ayrıca.10 kişi kalıp gerideysen anca Jose gibi bir hocan varsa böyle bir futbol oynarsın.Di Maria bal yapmayan arı.Bizim Arda Di Maria'yı top diye oynar.Mesut farkını gerçekten gösterdi.Pepe ise son zamanlarda gördüğüm en mükemmel defansif oyunu sergiledi.Maçın özeti bu.

Messi'ye gelince onunkide üzüm üzüme baka baka mevzusu.Pique(Lugano),Busquets(Baroni)in yanında o da bir şeyler kapmış.Ayrıca eksik kalmadan evvel Pepe adım attırmadı ilk yarıdaki son şutu dışında.Bu küçük delikanlıyı Premier Lig semalarında görmek isteriz.Bakalım aynı performansının yarısını ortaya koyacak mı? Ronaldo'nun 50 golle bitirdiği yer orası.Messi yarısını zor bulur bir sezonda.Ronaldo,Manuda kalsaydı şu an hala dünyanın tartışmasız en iyisiydi.Kendi çapındaki bir meydan okuma sebebiyle Messi'ye değil Barça'ya kaybetti.Geri planda kalmasının sebebi de bu.Madrid'in kalitesi Barca kadar olabilse Ronaldo çok daha fazlasını verecektir.Gerçi 40 tane falan yazdı şu ana kadar bu sezon.Bu da şu an için gereksiz bir Ronaldo-Messi karşılaştırmam.

Yanlız acayip pas yaptı yine Barça, kırmızı karta kadar gayet iyi oynayan bir Barça kırmızı karttan sonra ise iyi mücadele eden bir Madrid vardı. Fark hâlâ 8, hayırlısı. =)

Barca isterse üst üste yarım saat pas yapsın bir yerden sonra sıkıyor insanı.Mesut girdikten sonra biraz olsun zevk aldık maçı izlemekten.

İyiki Madrid'i destekliyorum yoksa bu Rıdvan şerefsizi ile aynı şeyleri seviyor olmak bana koyardı, Ntvspor değil Barcelona tv sanki bu bu kadar aptal maç anlatan yorumlayan ikili görmedim.
Barnebau'nun sesini kısıp yayına verirler artık bir dahaki maçta. Tercümanları bile rezalet şu anda.

Gerizekalı Di Maria yüzünden 2 tane net gol harcandı. Diğer maçlarda Mesut'un yedekte kalmaması gerekiyor. Higuain de denenebilir muhakkak. 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelesi yeter aslanların.

HALA MADRID!

Morinho'nun savunma futbolunu kınıyorlar ama bence Barca'nın sürekli yana ve geriye pas yaparak oyunu antrenmana çevirmesi futbol kalitesini çok düşürüyor. Nerdeyse uyuyacaktım bir ara. Mesut çok muhteşem bir oyuncu(yeni bir şey keşfettim evet :)). Ronaldo da iyi oynamadı ama ilk yarının sonunda kafa vuruşu harikaydı.