La Liga

Beyoğlu her zaman Madrid'in dir :) . Hadi tamam çok makara yapmıycam. Madrid'i hadi küçümsedinizde Jose ve Ronaldo'yu hangi akla hizmet küçümsüyorsunuz. Alıştınız bidahaki maç görüşürüz demeye gene dersiniz Şampiyonlar liginde görüşürüz diye :) .

Aras Biz Real Madrid'liyiz Ulan :) :) . Bu tezahüratı yazalımda gerisi ayıp kaçar.

Zaten tutmuyordum ama, ben daha Madrid'i falan tutmam. Gerçi herhangi bir takımı da tutmuyorum ama olsun. Madrid'i hiç tutmuyorum :)

Sebeplerini yazmim şimdi kupayı kutlayın :)

O kadar sene sonra gidelim kupayı alalım , Ramos'un yaptığına bak. Oğlum bir bırak şu kupayı.

[video=youtube;DSvmAtOnrkA]http://www.youtube.com/watch?v=DSvmAtOnrkA[/video]

18 yıl sonra kazanılan bu kupada en büyük pay Jose Mourinho'nundur bence. O yüzden Madrid taraftarları olarak kupayı kendisine armağan ediyoruz :D Herşey iyi güzel de ben dün Rıdvan'dan tiksindim. İnsan bu kadar da belli etmez taraf olduğunu. Aslında kendisi hakkında çok şey yazmak isterimde olmaz şimdi :)

HALA MADRID!

Gsbasket'in içindeki Real Madrid gücü muazzammış gerçekten, dün bunu en güzel şekilde gördük. :)

Cristiano Cristiano ooo. :)

Real Madrid, Real Madrid oley!

Öncelikle Şamil abiden, Madridlilerden, anti Barcalılardan hatta Mourinho'dan özür diliyorum. Dün Barca'yı destekledim. Emir büyük yerdendi ama yapacak bir şeyim yoktu o an. :) Yeryüzünde bana Barca'yı destekletecek yegane kişi vardır herhalde o da onu yaptı dün için :) Maçın büyük bölümünü izleyemedim, normal sürenin sonlarına yetişebildim ancak. O yüzden oyunla ilgili yorum yapamıyacam ama o kadar zamandır anti barca dedim durdum hep kazandılar, bir kere Barcelona dedim yenildi adamlar. Bilmiyorum sorun bendedir belki :D

Öncelikle Şamil abiden, Madridlilerden, anti Barcalılardan hatta Mourinho'dan özür diliyorum. Dün Barca'yı destekledim. Emir büyük yerdendi ama yapacak bir şeyim yoktu o an. :) Yeryüzünde bana Barca'yı destekletecek yegane kişi vardır herhalde o da onu yaptı dün için :) Maçın büyük bölümünü izleyemedim, normal sürenin sonlarına yetişebildim ancak. O yüzden oyunla ilgili yorum yapamıyacam ama o kadar zamandır anti barca dedim durdum hep kazandılar, bir kere Barcelona dedim yenildi adamlar. Bilmiyorum sorun bendedir belki :D

Bende dün gece Facebook'a yazdığın şeyi gördüm de aman ne oluyor dedim ama şimdi anlaşılmıştır :D

Ve Katalanların maskesi düşer..

Mourinho önceki maçlarda yaptığı hataya bu kez düşmedi ve önce rakibi durdur sonra vur taktiği her zaman olduğu gibi yine işledi. Gerçekten çok büyük bir hoca ki karşısında senelerdir oynayan bir sisteme kiminle ne zaman çomak sokacağını hesapladı ve uyguladı.

Barcelonanın oyun yapısı gerçekten can sıkıyor, al pas ver pas, yana geriye.. Futbol sadece bu değildir ki. Barcelona hangi duran topu düzgün kullanabiliyor ya da ne zaman kanatlardan cezasahasına orta açıyor, ne zaman uzaktan şut atıyor ? Bu soruların cevabı zor değil; hiçbir zaman. Kalenin dibine girene kadar paslaşmayı düşünüyorlar, 18 çizgisi üzerine gelmiş oyuncu kaleyi değil pas atmayı düşünüyorsa orada futbol olarak benim canımı sıkan şeyler oluyor demektir..

Ve Pique, öğrenememişsin hala İspanya Madrid'indir..
Ve parçalı candır..

Neyse 18 yıl aradan sonra kupanın orjinalini elden ele dolaştırabildi Real, yeter bu birkaç sene :D

İşte Fenerbahçe mantığı, UEFA kupasını aldınız ve kırdınız.
Kupa sadece temsil için bir tenekeden öteye gitmez, sahada akıtılan terden asla değerli değildir.
Kral Kupasının sahibi mi değişti kupa düştü diye ?
Ya da bizim Fenerlilere söylediğimiz gibi, kupa bizim değil mi ister kırarız ister satarız.. :D

Şamil, Inter´e elenişimizi dikkate alarak Mourinho´yu küçümsemedik, 5 attık. Bence bırakın küçümseyelim. Yoksa size ekmek yok bu kapıda. : )

Birkaç gün buralara takılmayalım derken galibiyetinizi hevesinizi kursağınızda bırakmak istemeyişimizdendi. Ama neymiş, GSBasket Madrid´in kalesiymiş, peh! : ) Daha fazlayız ama farz edelim ki iki kişiyiz, sonuna kadar Savaş´ırız kralcılarla.

İşte Fenerbahçe mantığı, UEFA kupasını aldınız ve kırdınız.
Kupa sadece temsil için bir tenekeden öteye gitmez, sahada akıtılan terden asla değerli değildir.
Kral Kupasının sahibi mi değişti kupa düştü diye ?
Ya da bizim Fenerlilere söylediğimiz gibi, kupa bizim değil mi ister kırarız ister satarız.. :D

Son cümleyi takdir ettim abi yüzümde bi gülümseme oluştu ancak ilk 3 satır için şimdilik diyebileceğim tek şey, birkaç senedir süren durgunluğunuzu bitirin de sizi de şöyle baba bi kupayı kaldırırken görelim artık :D Devamını elemeden sonra söyleyeceğim artık, yada söyleyemeyeceğim kader kısmet göreceğiz hep birlikte :D :D

Şu başlığa yazılan yazıların [özellikle el classico zamanı yazılan yazıların] büyük kısmı bana komik geliyor. Bir nevi eğlence başlığı gibi burası. :)