La Liga

Yalnız her posizyonda da vurulmazki kardeşim.. Xavi pas veriyor 2 sn geçmiş dank ayağa tekme messi pas vermiş dank tekme.. Pepe kartsız oyunu tamamladı ya helal olsun.. En az 15 faul yapmış adam.. Villanın penaltısı verilmedi.. Herşeyi geçtim Madrid kendi sahasında berabere kalıyor buna sevinenler var(çevremden en azından) ve 8 puan farkla önde olan Barca işte büyüklük bu..

Şimdi Avrupa kupası maçı ilk maçta Ramos ve Carvalho oynamayacak. Barca'da ise Mascha oynayabilecek. Üstelik maçta görülen bir durum var ki Barca beraberlik zaten bana yetiyor modunda oynadı. Bunu hiç yakıştıramadım Barca'ya. Real Taraftarlarının dünkü sevincine bakılırsa La Liga şampiyonu Barcelona çoktan olmuş. Şimdi Avrupa maçlaır için odaklanacaktır Real tüm gücü ile.

Arkadaş 40 dk 10 kişi oynadı Madrid ve oyun olarak ezdi dünyanın sözde en iyi takımını insanların mutlu olmasının nedeni bu şunu artık anlayın ya. Ayrıca Barselona'da baydı yemin ederim sağa sola al ver al ver yeter arkadaş. 1-0 bitse aynı şekilde Barçalılar da sevinecekti ne diyelim yani 10 kişiye yeniyorlar şu sevinçlerine bak mı diyelim. Villareal'e 85 de gol atınca nasıl sevindiklerini de gördük.

Şamil, Barcelona "Dünyanın sözde en iyi takımı" ise gerçekte en iyi takımı hangisi merak ettim. : ) Sevin ya da sevmeyin ama şu bir gerçek; bu dönemde en iyi futbol oynayan takım Barcelona.

Ayrıca 10 kişiyle elimizden kaçırdık, 11 kişi olsaydık ne olurdu muhabbetini bir kenara bırakın. 10 kişi kalan ev sahibi takımların çok daha fazla direnç gösterdiğini, galibiyeti kaçıran taraf olduğunu futbolda görmek zaman zaman mümkün.

Barcelona´nın La Liga şampiyonluğunu şimdiden kabullenmişiniz, ama hala mangalda kül bırakmıyorsunuz. Sezon başındaki hedefiniz sadece Kral Kupası ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu muydu?

Aldığın kupaya bakarım ben aksi bu sezon sonu ispat edilene kadar dunyanın en iyi takımı inter'dir. Gördük biraz dişli savunmayı görünce sagı sola BAM misali pasları hikaye ye gerek yok :) . Ayrıca o baskı olacaktı 11 kisi olsa madrid daha verimli olacağı kesin. Onur abi sen şimdi dün ki Madrid in 10 kişilik oyununu buradaki gibi vatan millet Sakarya nidasiyla tamamen gaz oyunu olduguna inaniyomusun, eğer inaniyosan jose diyorum sadece onlarca kez yaptı o bunu. Chalse de Inter de Porto da.

Şamil Abi saygısızlık olmasın ama sanki 10 kişi kalmanız Barcanın suçuymuş gibi bi hava oldu.. 10 kişi kalmanızda sizin hatanız yani kırmızı kartta penaltıda doğruydu bence..

Albiol'un hatasıyla maçta olabilecek en kötü şey gerçekleşti Madrid adına..Maçın skoru ise kötünün iyisi oldu..
Messi'yi de hala iyi aile çoçuğu diye piyasaya sunmaya devam etsinler..
Şurada Madrid'i tutanların en az yarısı Barca'nın tavırlarından dolayı Madrid'i tutmuyorsa birşey bilmiyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=3STjTpINq6I

Barcelona giderek antipatikleşiyor. Ne yapmaya çalıştıkları belli değil. Yüzde 80e 20 olsa nolacak topla oynama oranı. Adamlar onun için kasıyor resmen.

Hayal kırıklığı oldu bende bu maç. Bunun tek sorumlusu da Barcelonadır. Futbol oynamadılar adeta zaman geçirmeye çalıştılar 90dk. Mesut girdi futbol izledik.

Evet tek sorumlusu Barcelona. Barcelona'dan korktuğu için doğrularından, bütün sezon oynattığı futboldan vazgeçip 5 tane savunmacı çıkan, Mesut girene kadar kendi sahasına gömülen Real Madrid futbol oynadı.. 8 puan fark var ortada ligde. Ne olursa olsun umut hala var. Evinde oynadığın maç, Barcelona kadar pahalı bir kadron, müthiş bir seyirci desteğin var. Ama kontra ile pozisyon arıyorsun resmen 1 puana razısın. Bu mu Real Madrid ? Barcelona defansta top çevirip durdu diyorsunuz, cümbür cemaat gömülen bir takıma karşı senelerdir top şişirme denen olayı pek kullanmayan bir takımdan bahsediyoruz. Ne yapsınlar, baktı gömülüyo dan dun diksinler mi ? Senelerdir bu sistemde oynuyor Barcelona, yeni bir anlayış yeni bir sistem gösterdiğini gördünüz mü bugüne kadar ? Dün 10 kişi kaldıktan sonra oynadığı güzel futbol ve ettiği mücadele dışında neyi var övünülecek Real Madrid'in, bütün maç sahadan mı sildi Barcelona'yı ?

Messi'ye olan nefret, Barcelona düşmanlığı bunlara bir sözüm asla olmaz olamaz, herkesin kendi görüşüdür. Ama bazı gerçekleri de gör bir zahmet. Geçmişten bugüne olarak bakınca olaya, kazandığı kupalara elde ettiği başarılara bakınca İspanya'da en büyük Real Madrid'tir ama senelerdir dünya futboluna imzasını atan da Barcelona'dır.

Messiye bak Messiye..
Bir de ben ne yaptım gibilerinden tavır takınmış surat şekline bakacak olursak tam komedi..
Luganodan mı ders aldın aslanım yoksa Kadıköyün suyundan mı içtin..

Real'in borusu çaşambaya kadar öter. Çarşambadan sonra artık Madrid meyhanelerinde yine Cengiz Kurtoğlu çalar bol bol.