Bütün Madrid kötü, Mourinho adam değil, Madrid takımı çirkefler takımı.
Barcelona sütten çıkma ak kaşık, oyuncuları günahsız garip gureba.
Yorum yaparken çok komik oluyorsunuz gerçekten..
Dipnot : Fatih Terim ve İsviçre maçını hatırlatmak istemiyorum. Hatırlatmak zorunda kalırsam olaylar hakkında Mourinho'ya laf söyleyenlerin Fatih Hoca'ya da ebediyen sayıp sövmeleri gerekir. Ama yapamayacakları için lafları ağızlarına tıkayıp otursunlar bir zahmet..
Ben kendi adıma konuşayım dün itibari ile benim adıma olayların sorumlusu, Mourinho'dur. Çok açık ve net şekilde, Real Madrid'e yakışmayan bir şahıstır. Real Madrid'i sevmem, burda birbirimize takılırız, ayrı mesele. Ama Real Madrid'i ''kasap havası''nda oynatan, geçen seneden sonra oyununda ciddi bir gelişme varken, bunları konuşacağımız yerde, olayları konuşmamızı sağlayana şahıstır, Mourinho. Real Madrid artık, ''Çanakkale geçilmez'' oynamıyor, iyi de hücum ediyor ama başlarında oyuncularının cana kast müdahalelerinden zevk alan, sürekli tahrik edici pozisyonda duran bir Mourinho varken, isterse Barca gibi oynasın.
Bilmem hatırlar mısınız, seneler önce Real Madrid, Barcelona'yı alkışlıyordu. Ezeli rekabet, hatta düşmanlık varken. O halden kazansa, kaybetse de Barcelona'ya tahammülü olmayan, oyunun dışına her an çıkmaya eğilimli, yaptığı sert müdahalelerden zevk alan oyuncuları barındıran bir takım haline geldiler. Aleyhlerine dönüşen her oyunda, işi çığrından çıkartmayı hocalarının verdiği görev kabul eden oyuncular var. Barcelona, evet sütten çıkmış ak kaşık değil. Barcelona'da da artistlik peşinde olan, tiyatro yapan oyuncular var. Ama ben Pepe'yi, Marcelo'yu, Ramos'u gördükten sonra bana melek gibi geliyorlar. Alıştık artık maç bitmeye yakın, ''kasap havası''na bağlayıp, arkadan çiftelere, makas almalara. Maç sonlarında top Messi'ye gelmesin diye temenni eder haldeyim. Zira yüksek ihtimal top yoldayken bir çifte arkadan yaklaşıyor oluyor. Dün de bu olay, Cesc'in başına geldi. Mourinho'nun etkileri bunlar.
Mourinho, dünyanın ''1 numara''sı, en iyisi, özel adamı olabilir, her kupayı alabilir, Nou Camp'ta Barca'ya 5 atabilir ama bu saatten sonra gözümde zerre saygı hak edecek bir değeri yoktur. ''El Clasico''ya gölge düşüren şahıstırır, baş aktördür. Ne kazandığında sevinmeyi bilen, ne yenildiğinde üzülmeyi bilen bir insandır.