La Liga

Biz sindirmemiz gereken yerde sindirdik gerçek hayatta :) , bakıyorum şimdi Barçalılar bi fenerli edası ile klavye başına geçip sindirme hareketine başlamışlar sıkıntı yok dediğim gibi biz kanlı canlı hayatta sindirdik sindirmemiz gerekenlere :) .

Gerçek olan şu ; Barcelona geçen seneki kadar rahat değil.. Sahip olduğu kaleler tehdit altında, top ateşi altında.. Primera Liga kalesini savundular, bir sene daha ellerinde.. Kral kupası kalesi kaybedildi, şampiyonlar ligi kalesinde de ciddi bir muharebe olacak..

Eskiden kalenin içinde şarap içip hovardalık ediyorlardı.. Şimdi savaşmak zorundalar.. Seneye ne olur bilinmez.. Mourinho neden en büyük olduğunu gösterdi.. İstediği takımı çalıştırırdı.. Gitti en zor görevi seçti..Zaptı na mümkün kalelere saldırıyor işte.. İyi kötü surlara gedik açmaya başladı..

Ayrıca Barcelonalılar, Real Madrid fanlarının sevilmelerine takılmış.. Uzay takımı, bu dünyadan değil falan dediğiniz takımı yendiklerinde sevinmeyeceklerse ne zaman sevinecekler.. Kazanan sevinir.. Düz mantık.

Bu arada kupa maçında sakatlanan Adriano, sakatlığından dolayı Şampiyonlar Ligi'ndeki 2 El Classico'da da forma giyemeyecekmiş. İyileşme süreci 1 ayı bulurmuş...

Valencia 0-4 Real Madrid - İLK YARI SONUCU

Şiir gibi oynuyor Real Madrid,yedeklerle bu takım daha iyi valla :D İddaa yorumcuları bu maça dikkat,valencia kazanır falan diyorlardı ben inadına ilk yarı maç sonu Real Madrid oynadım bakalım çok büyük bir sürpriz olmazsa 4.25'lik oran geliyor.

Sevmeye başladım seni Real aman Barca duymasın :p

Mourinho gene futbolu katlediyor arkadaş.Bu kadar da defansif oynanmaz ki ama.

Aaa Mestella'da 6-1 olmuş.O zaman Barca olsa 20-22 tane atar.

Real Madrid, güzel zamanda iyi form tuttu..
Belki lig treni kaçtı ama kupa alındı..
Şampiyonlar ligi öncesi de hem fiziksel olarak, hem mental olarak iyi duruma geldiler..
Çok kanlı maçlar olacak Barcelona ile.

Valencia,çok boş alan bırakınca goller ardı ardına geldi..Yedikleri ikinci gol komedi ama bulundukları konumun da rahatlığı vardı bence..Emre abinin dediği gibi,Madrid tam zamanında form tuttu..

Bu arada dün gece Bask derbisi vardı ve derbiyi A.Bilbao kazandı..Çok güzel geçti maç,gerçi ikinci yarı A.Bilbao skorun üstüne yatsa da kaliteli maç oldu..

Nuri Şahin 10 milyon euro karşılığı Real Madrid'e transfer olmuş.Ciddi şekilde söylentiler artmış.Bugün AS gazetesinin haberine göre de Hamit ile de ilgileniyormuş Madrid :) Çok ilginç :)

Nuri Şahin resmen Real Madrid'e transfer oldu..Bu hem Nuri için hemde Türkiye için inanılmaz birşey..Umarım dünyanın en büyük takımında uzun yıllar başarıyla forma giyer Nuri..

Nuri herkese gereken cevabı verdi böylece.Ne kadar övünsek az.Bence bu transferin Milli Takım açısından da bize getirisi olacaktır mutlaka genç nesillerin tercihleri konusunda.

Nuri adına hayırlı olsun. Genç yaşta bu kadar büyük bir kulübe transfer olmayı başardı. Tabi ne ölçüde süre olur, 11'in değişilmez ismi olur mu... Bunlar soru işareti ancak umarım elinden gelenin en iyisini yapar..

Jose Morinho kendi buyuk yildizlarini yaratmayi sever bu gune kadar alipta dunya stari yapamadigi tek adam quaresma, Nuri muthis bi oyuncu zaten ama idda ediyorum Nuri'yi birde simdi izleyin. İlk 11 in degismezi olmazsa hic bisey bilmiyorum. Madrid'i sevmek icin bir neden daha.

Nuri de gitse benim için bişey değişmedi. Real Madrid'i bir tek PES oynarken tutabilirim. Ama onda da kardeşim hep onu seçiyor. Orda bile kısmet değilmiş :)

Jose gittiği takımlarda öncelik olarak gol yeme problemini çözen, özellikle büyük maçlarda defansif futbol ile sağlamcı bir teknik adamdı. Karizma falan da dehşet zaten. Ama şu Barca serileri bence karizmasını çizdirdi. Defansif anlayıştan çok anti futbola dönüştü taktiği. Sürekli tekma atan Pepe ve Adebayor da cabası.

Jose aktif teknik direktörler içinde Ferguson'dan sonra en iyisi diye düşünüyorum. Ama şu ağlamaları sıkmaya başladı artık. Suçu hakemlere atmaya devam ederse sözleşmesi bitene kadar ancak arada sırada alacağı tek tük Barca galibiyetlerine sevinir o kadar.

Ronaldo'dan büyük rekor
Real Madrid'in Portekizli golcüsü Cristiano Ronaldo, bu sezon attığı toplam gol sayısını 50'ye çıkartarak, 49 golle efsanevi futbolcu Ferenc Puskaş'a ait olan Real Madrid tarihindeki bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kırdı.