Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

güle güle Lorik. bankasyadan çıkarmı acaba PSG,marsilya,sunderland,GS ve lazio da oynabilen biri, merakla bekliyoruz.

kosova Arnavutları arasında ve tarihlerinde Ali sami Yen ve babasının isminin çok özel bir yeri vardır. o yüzden Lorik Cana için Galatasaray bir kulupten fazlasıydı..

Yanılmıyorsam Ermal'de Arnavut'tu şimdi onun için google girip bakma gereği duymadım Arnavut var Arnavut var alem adam görsün bi klüpten ayrılırken nasıl sözler sarf edilirmiş bazıları da öğrensin bilmiyorsa.

Marsilyada ki performansının yarısını verseydi kral olurdu burda.'Neden gönderdiler' diyecek bir performans ortaya koyamadı maalesef.Ama her zaman müthiş mücadelesini yaptı.Normalde takımdan gönderilen oyuncular hocaya,yönetime sallar verdiği röportajlarda.Ama Cana;kulubü çok seviyorum,maçlarını takip edeceğim,başarılı olmasını çok istiyorum,takımın Terim le başarılı olacağını düşünüyorum diyor.Gerçekten adam gibi adam Lorik Cana.Zaten seviyordum iyice sevmeye başladım gösterdiği bu duruştan dolayı.Yolu açık olsun.İtalya da başarılı olacağını düşünüyorum.

Konuşsam tesiri yok,sussam gönül razı değil.Artık her şey bitti farkındayız.Ama bir şey yazmadan olmaz.Yazmayada gerek yok zaten..Muhtemelen buna benzer bir şey karalardım.Bu adamdan Bank Asya'da 50 tane bulan adamların her dediğine inanmadan azcıkta taraftarın ne hissettiği merak edilseydi çok büyük bir değer kazanacaktık.

http://wwwextensor.blogspot.com/2011/07/galatasaray-onurunun-cenazesini-de.html

Yazık gerçekten yazık.Sezon başlamadan bütün heyecan bitti.Mustafa Sarplarla Ayhanlarla Servetlerle Hakan Baltalarla gelecek şampiyonluklar gelmesin ben istemiyorum.Bu sene futbol takımının maçlarını izlerim ama kazanmışız kaybetmişiz umrumda bile değil.

Cana'nın gelişine çok sevinmiştim, yüreğiyle, liderliğiyle bizde önemli işler yapacağını düşünüyordum. Ama olmadı, tarihimizin en kötü sezonuna denk geldi. Zaten yetenekleri ile oyunu ile takıma level atlattıracak bir adam olmadığını biliyorduk ama bu gürültü de karakterinden, liderliğinden de faydalanmadık. Bizde olmadı, gidişine üzüldüm ama karalar bağlamadım. Geçtiğimiz sezondan sonra kimi göndersek benim gıkım çıkmazdı, Cana'yı göndersinler gerekliyse. Kaldı ki ben de o bölgede ihtiyacımız olan oyuncu tipinin Cana'dan farklı olduğunu düşünüyorum bu sene. Bu yüzden de anlıyorum olayı.

Ama Cana gitti diye Galatasaray'dan soğuyacak zihniyeti de anlamıyorum.

Ama Cana gitti diye Galatasaray'dan soğuyacak zihniyeti de anlamıyorum.

O zihniyet artık takımda karakter sahibi adamlar görmek istiyor.O zihniyet artık futbol takımınında erkek basketbol takımı gibi olmasını istiyor.O zihniyet yeterli yetersiz tartışılsa da neden karakter sahibi Neilların Kewelların İliclerin Canaların takımdan gönderilirken maç satan ruhu 5 para etmez Servetlerin Hakan Baltaların Mustafa Sarpların neden bu takımda yeri olduğunu merak ediyor.

Aslan yuvası diyoruz.Aslan yuvası köstebeklerle değil aslanlarla dolu olmalı.Cana çok üst düzey defansif ortasaha olsa da muhtemelen 4-4-2nin ortasında çift yönlü oyuncular tercih edilcek bunu anlarım ama karaktersiz dizilişte yeri olmayan hainlerin hala takımda olmasını anlayamam işte.Bu taraftar kimsenin iyi niyetinden şüphe etmemeli.Milletin takımı şike yapıyor cahilce saçma sapan argümanlarla takımını savunuyor ben Galatasaray'da böyle şahısları görünce takımımdan soğuyorum.İşte bizi karşıyakadan ek olarak bizi kendi taraftarımızdan da ayıran bu.Herkesin düşüncesine saygılıyız ama zihniyet bu şekilde olmalı.

Ben Servet, Hakan Balta, Sarp takımda kalmalı dediğimi hatırlamıyorum. Bu forma altında kaldıkları her saniye bana zulümdür, ama ben yine de Galatasaray'a küsmem, soğumam. Cana gitti diye de, Balta kaldı diye de Galatasaray'dan uzaklaşmam. Elimden bir şey geliyorsa yaparım, Balta'nın gitmesi için. Gol atsa sevinmem, alkışlamam, ama ıslıklamam da, zira üstündeki formaya saygım var. Ben geçen seneye artık iyi ki olmuş gözüyle bakıyorum, artık daha iyi kavradım bir şeyi, Galatasaray her şeyden daha üsttedir. Giden Cana'dan da, kalan Balta'dan da, gelen Fatih Terim'den de. Doğru olan, başarıyı getirecek olan ne ise o olsun. ''Stay With Us'' zamanları benim adıma geçti, vefaya çok önem veririm ama o vefa benim kulübüme zarar veriyorsa, yakışan şekilde ayrılığı sağlarım.

Dediğim gibi benim zihniyetin de bu formaya yakışan, aynı zamanda kaliteli adamları görmek ister. Ben bu formaya yakışmayan Servet'i, Sarp'ı, Balta'yı istemiyorum. Ama daha kaliteli oyuncuları görmek için de Cana'yı istemeyenleri de anlıyorum. Sonuçta artık bu oyun da teknik, pas yapabilme de önemli. Cana'nın bu konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sırf forma için çırpınıyor diye de kalsın denilemez, bu forumdan bir 11 ile çıkardık o zaman maçlara.

264038_222132014493584_118325551540898_692505_3104927_n.jpg

Yolu açık olsun, yüreğinden hiçbir zaman şüphem olmadı, umarım Lazio'da iyi yıllar geçirir.

Bizimle aşısı tam olarak tutmadı ama yüreğiyle taraftarların gönlünde taht kurdu. Gönlüm kalmasını isterdi ama yedek kalırdı zaten.. Yolu açık olsun, inşallah Lazio'da güzel başarılar elde eder..

Teşekkürler herşey için hemşehrim..

Gelecek yıl sana başarılar, takımına ise başarısızlıklar diliyorum.
Lazio taraftarının gazına fazla gelme, daha şimdiden seni Totti'nin önüne attılar. Ama tavsiyem, uğraşma sakın..

Aynen Lazio forumlarında gelecek yılda Totti'nin bacağını kırar umarım mesajları uçuşuyor adamı tam psikopat yaptılar... : )

Yok Doğan duyum değil, ama zorla gönderildi derken Kendiinin ben kalmak istiyorum diye ölüp bittiğini sanmıyorum ama yani ligin ikinci yarısından beri istenmedi adam şu ortamda kalıp savaşmak istememsi bence normal.

Bu adamı hiç beğenmiyorum.İyiki gitti.Culio ondan çok iyi,melo ile karşılaştıramaz bile melo bundan daha savaşçı ve daha teknik.Bizim taraftar bu adamın neyini beğeniyordu daha çözemedim.