Ben Servet, Hakan Balta, Sarp takımda kalmalı dediğimi hatırlamıyorum. Bu forma altında kaldıkları her saniye bana zulümdür, ama ben yine de Galatasaray'a küsmem, soğumam. Cana gitti diye de, Balta kaldı diye de Galatasaray'dan uzaklaşmam. Elimden bir şey geliyorsa yaparım, Balta'nın gitmesi için. Gol atsa sevinmem, alkışlamam, ama ıslıklamam da, zira üstündeki formaya saygım var. Ben geçen seneye artık iyi ki olmuş gözüyle bakıyorum, artık daha iyi kavradım bir şeyi, Galatasaray her şeyden daha üsttedir. Giden Cana'dan da, kalan Balta'dan da, gelen Fatih Terim'den de. Doğru olan, başarıyı getirecek olan ne ise o olsun. ''Stay With Us'' zamanları benim adıma geçti, vefaya çok önem veririm ama o vefa benim kulübüme zarar veriyorsa, yakışan şekilde ayrılığı sağlarım.
Dediğim gibi benim zihniyetin de bu formaya yakışan, aynı zamanda kaliteli adamları görmek ister. Ben bu formaya yakışmayan Servet'i, Sarp'ı, Balta'yı istemiyorum. Ama daha kaliteli oyuncuları görmek için de Cana'yı istemeyenleri de anlıyorum. Sonuçta artık bu oyun da teknik, pas yapabilme de önemli. Cana'nın bu konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sırf forma için çırpınıyor diye de kalsın denilemez, bu forumdan bir 11 ile çıkardık o zaman maçlara.