Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Cana'yı göndermek akıl dışıdır ve mantıklı hiç bir açıklaması yoktur.

Marsilya'daki Cana'yı bir türlü izleyemedik.Buna yanıyorum.Umarım Misimovic ve Elano gibi sessiz sedasız kaynayıp gitmez aradan.Fatih Terim kalmasını özellikle istiyorsa bir bildiği vardır ve ondan yararlanacaktır.

Umarım gitmez ancak bana Lazio'ya gidecekmiş gibi geliyor. Kulübümüz de doğrulamış zaten Alpaslan'ın dediği gibi.. Takımda tutulup kaptanlık pazubandı kendisine verilse hoş olur gerçekten..

Lazio, Cana'yı bu yıl kiralayıp 6/ 2012'de bonservisini almak istiyor. Kira için 1.5 , bonservise 3.5 milyon Euro. Son karar Terim'in.

Bülent Timurlenk Twitter.

Eğer Terim kendisine çok uygun olan Cana'nın ayrılmasına izin verirse diyeceğim ki daha iyisi geliyo. Ah Ünal başkan sen nasıl pollyana yaptın beni.

Daha iyisi gelmeyecekse gitmesin kesinlikle..

Ondan daha iyisini zor buluruz geçen sene aldığımız paraya.Hem yerli oyuncu statüsünde olarakta oynatabileceksek gitmesi kötü olur bence.

Bu Cana sevdasını anlayamıyorum.Geçen sezon izlediğim Cana bizi bir üst seviyeye taşıyacak kapasite de bir oyuncu değildi.Tamam geçen sene takım olarak kötüydük ama bence Cana kötünün de kötüsüydü.Büyük hedeflerden bahsediyosak yabancı olarak Cana'nın takımda kalması bence mantıksız,hele ki alternatif olarak Kallstorm ya da Cambiasso gibi oyuncular düşünülüyorsa.

Cana geçmişte Marsilya ve Sunderland'ta üst düzey futbol da oynamış olabilir ama şu an istediğimizin pek gerisinde.Lütfen geçen sezon oynanan Ankara'da ki Ankaragücü maçının son dakikalarını bir daha izleyin ve 3-2 öndeyken 4-3 mağlubiyetimizle biten maçta Cana'nın yaptıklarına bakın.Tabi sadece Cana değil orada hatalı olan ama konumuz Cana diye hatırlatıyım dedim,

Bu Cana sevdasını anlayamıyorum.Geçen sezon izlediğim Cana bizi bir üst seviyeye taşıyacak kapasite de bir oyuncu değildi.Tamam geçen sene takım olarak kötüydük ama bence Cana kötünün de kötüsüydü.Büyük hedeflerden bahsediyosak yabancı olarak Cana'nın takımda kalması bence mantıksız,hele ki alternatif olarak Kallstorm ya da Cambiasso gibi oyuncular düşünülüyorsa.

Cana geçmişte Marsilya ve Sunderland'ta üst düzey futbol da oynamış olabilir ama şu an istediğimizin pek gerisinde.Lütfen geçen sezon oynanan Ankara'da ki Ankaragücü maçının son dakikalarını bir daha izleyin ve 3-2 öndeyken 4-3 mağlubiyetimizle biten maçta Cana'nın yaptıklarına bakın.Tabi sadece Cana değil orada hatalı olan ama konumuz Cana diye hatırlatıyım dedim,

Evren Bey;

Anlayamazsınız..Ben de anlayamıyorum.. Bu Galatasaray taraftarının yeni modası.. Bir oyuncuyu severler, sonra o dünyanın en iyi futbolcusu olur.. Takım, tarhinin en kötü senesini geçirdi ama sorsanız herkesin bir dokunulmazı var.. Cana süpermiş, Pino zaten muhteşem, Stancu Arsenal'e satılacak kadar iyi, Kewell zaten mutlaka kalmalı..

Bunları düşünen onlarca arkadaş var forumda ve ben de anlamıyorum. Arkadaşlar fazla duygusallar.. Eğer bir işin varsa ve işini kötü yapıyorsan, artık o işi sana yaptırmazlar.. Savaş çıksa önce Cana gidermiş, hava civa laflar.. Sahada katkı sıfır gibi bir şey.. Pinoyu beklememiz lazımmış.. Şut çekmekten başka bir şey yaptığı yok, uyumsuz, takım oyuncusu değil, katkı sıfır.. Kewell sezonun yarısından fazlasında sakat, son maçlarda ayakta duramıyordu, Fener maçını ne çabuk unuttunuz.. Stabcu zaten evlerer şenlik..Allah'tan biri çıkıp Zapata kalmalı falan demiyor..

İşin bir de Türkler yönü var, o daha da facia.. Galatasaray başarısız olduysa, başarısızlığın müsebbileri acilen yollanmalıdır.. Buna Türkler de dahil.. Görünen o ki Fatih Terim böyle bir operasyon yapmayacak, özellikle de Türklerde.. Bu nedenle boşa konuşuyoruz..

Cana kariyer olarak çok üst seviye bir oyuncu ama geçen yıl berbat oynadı gerçekten.Hakan Baltadan sonra bireysel hatasından en çok gol yediğimiz oyuncuydu.

Evren Bey,

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz. Daha doğrusu bilgi sahibisiniz ama yanlış bilgiler..
Öncelikle, Ankaragücü-Galatasaray maçı 4-3 değil 3-2 bitmiştir.
Ayrıca Lorik Cana, büyük teknik direktör Hagi tarafından defansın göbeğinde oynatılmıştır.
Kısacası Lorik Cana bu takımda (artık ne kadar takımsa geçen yıl) bir elin parmaklarını geçmeyecek maçta kendi mevkiisinde oynamıştır.

Adamı bir kaleye koymadığımız kaldı ve şimdi takımda kalması için yeterli bir sebep yokmuş.
Ama kampa katılan yerli futbolculardan bahseden yok.
M.Sarp'tan bahsediyoruz zaten, ama geçen yıl Avrupa kupasından elenmemize tek başına sebep olan ve sezon boyu yarardan çok zarar getiren Hakan Balta'dan bahsetmiyoruz. Camdan adam Gökhan Zan ile sözleşme yeniliyoruz,susuyoruz. Hocasının kovulması için bütün dümenleri döndüren Servet'e göz yumuyoruz.

Buyrun bunları da konuşalım. Fatih Terim istedi diye yanlışlar doğru olmuyor.
Buyrun, yazın..

Yerine oynamadı falan hikaye.Yerinde oynamadı diye takım arkadışının sırtına şut atar gibi pas atması gerekmiyordu.Yerinde oynamadı diye auta giden topu gökyüzüne dikmesine de gerek yoktu.Yrinde oynadığı maçlarıda biliyoruz ayrıca.Aut çizgisindeki rakibe kayıp penaltı yaptırışı hala aklımda.İsimli biri olmasaydı 2. maçtan sonra sözleşmesi fesh edilirdi

Taca çıkan topa kayan adamları baştacı etmenin bi anlamı yok..

Buyur işte olay hırssa motiveyse azim ise bunu Fatih Terimden daha seven bir adam yoktur heralde..o bile istemedyse artık bu şunu doğruluyor ver gazı canla başla yürekle oynasın devirleri geçti..

Evren Bey,

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz. Daha doğrusu bilgi sahibisiniz ama yanlış bilgiler..
Öncelikle, Ankaragücü-Galatasaray maçı 4-3 değil 3-2 bitmiştir.
Ayrıca Lorik Cana, büyük teknik direktör Hagi tarafından defansın göbeğinde oynatılmıştır.
Kısacası Lorik Cana bu takımda (artık ne kadar takımsa geçen yıl) bir elin parmaklarını geçmeyecek maçta kendi mevkiisinde oynamıştır.

Adamı bir kaleye koymadığımız kaldı ve şimdi takımda kalması için yeterli bir sebep yokmuş.
Ama kampa katılan yerli futbolculardan bahseden yok.
M.Sarp'tan bahsediyoruz zaten, ama geçen yıl Avrupa kupasından elenmemize tek başına sebep olan ve sezon boyu yarardan çok zarar getiren Hakan Balta'dan bahsetmiyoruz. Camdan adam Gökhan Zan ile sözleşme yeniliyoruz,susuyoruz. Hocasının kovulması için bütün dümenleri döndüren Servet'e göz yumuyoruz.

Buyrun bunları da konuşalım. Fatih Terim istedi diye yanlışlar doğru olmuyor.
Buyrun, yazın..

Doğrudur yanlış yazmışım da skoru,bütün yazdıklarımdan sadece yazının konusuyla hiç bir ilgisi olmayan yeri çıkarıp almanız pek doğru olmamış.Maç 3-2 bitti ya da 4-3 bitti,burada tartıştığımız konu Cana'nın performansı.Ayrıca Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Servet,Hakan Balta gibi futbolcular hakkında sizle hemfikir olduğumu belirtirim ama nedenlerimi ayrı bir konu üzerinde yazarım çünkü burda sadece Cana'dan bahsediyoruz.Bu yüzden Türk futbolcular hakkında yorum yapmadım.

Cana yerinde oynadı ya da oynamadı,defansif bir orta saha oyuncusu sonucunda yeri gelir stoperde de oynar kendi yerinde de oynar.Bütün bunlar futbolcunun yanında ki adama pas atamamasına, alakasız yerlerde gereksiz fauller yapmasına sebep değildir herhalde.Kaldı ki kendi yeri dediğimiz orta saha da oynadı Cana ama bence burda stoperde verdiği katkının çeyreğini bile vermedi.Hangi maçta topa basıp,sağa sola oyun açtı ya da takımı atağa kaldırabilecek pasların başlangıcını yaptı.

Cana konusunda üzüldüğüm tek sey,Cana'nın transferinin olduğu gün TV'de Cana hakkında atıp tutan,lafı nerdeyse Cana'nın furbolculuğunu bile sorgulamaya getiren Rıdavan Dilmen'in haklı çıkmasıdır.

Ntv Spor canlı yayınında şu an. İtalya'ya sözleşme imzalamaya gidiyor.

Yolun açık olsun aslan parçası. Emeklerin için teşekkürler..