Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

fft1mm1402391.jpg

Benim için onur verici bir durum Ali Sami Yen de oynama fırsatı buldum. Birçok maç seyrettim geçmiş dönemde. Özellikle uefa kupası döneminde çok seyrettim. Birkaç maç sayacak olursam Real Madrid, Bordo, Hamburg maçlarını izledim. Fenerbahçe'ye karşı oynanmış derbilerin hepsini izledim. Ali Sami Yen de oynamak benim için güzeldi.

Lorik Cana

Çok korktum son cümleden sonra. Ama allahtan çabuk uyandım şu an Aslantepedeyiz diye :)

İtalya ve Lazio haberleri inanılmaz artmaya başladı.Normal internet sitelerini geçtik Corriela Della Sport ve Sky Sport'ta da dillendirilmeye başlanmış.Lazio klubü yöneticilerinin açıklamalarına yer verilmiş :) Lincoln,Gerets,Keita,Cana.. Kimi sevsek,kime bağlansak sonu hep acı oluyor :)

"He can be useful to our midfield and our defence. We need someone like cana. He is always at the ready physically and has experience."

''Defans ve orta sahamız için çok önemli bir oyuncu,onun gibi birine ihtiyacımız var.Fizik olarak her zaman hazır ve tecrübeli.''

Lazio futbol takımı başkanı Claudio Lotito'nun Cana hakkındaki düşünceleri

srfydn Şeref Aydın N.
lorik cana icin eski kulubu PSG kulubunden transfer teklifi geldi.

bu arkadaşı takip edenler bilir , her dediği gerçekleşiyor...mevlüt ile takas edilebilr mi acaba ?

srfydn Şeref Aydın N.
lorik cana icin eski kulubu PSG kulubunden transfer teklifi geldi.

bu arkadaşı takip edenler bilir , her dediği gerçekleşiyor...mevlüt ile takas edilebilr mi acaba ?

Üstteki videoda görüldüğü gibi Lorik Marsilya'nın çocuğudur.Değerlerine sadıktır.PSG ile işi olmaz.İşi olcak olsa Schalke,Dortmund,Lazio,A.Villa,Tottenham'ı seçer.Adam Galatasaray'ı seçti çünkü ülke basınına verdiği demeçlerle ülkemin tarihi ile Galatasaray tarihi arasında benzerlikler var demişti.Zor zamanda kaçıcak adamda değildir Lorik.Ki Gerets olayları baya dönmeye başladı.Gerets'in ilk şartıdır Lorik'in takımda kalması.Kendisidir bize Lorik'i öneren.Üstteki fotoğrafın aynısı tekrardan yaşanacak tek bir farkla.Üzerlerinde sarı-kırmızı eşofmanlar olacak bir tek :)

Maşallah transfer teklifi almadığı gün dakika an yok beyfendilerin..Ne futbolcular varmış elimizde..

Gerets önümüzdeki sezon takımın başına geçerse,performansı yükselecektir.Arda takımdan ayrılır ise kaptanlığın verileceği isimde Cana olmalıdır.

Cana - Gerets ortaklığı süper olur. İkisinin de en sevdiğimiz özelliği rakibe boyun eğmeyen bir yapıda olmaları. Ve birbirleriyle iyi anlaşıyorlar.
Psg taraftarları Cana'ya küfürlü pankartlar açmıştı diye hatırlıyorum oluru yok o transferin.

Cana kaç maçtır oynamıyormuş az öne farkettim şans eseri.. bu da cananın durumunu ortaya koyuyor.Yokluğunla varlığın bir..Özetle şarkı sözündede belirtildiği üzere 1-senden çok var 2- yerin çok dar.

Cana kaç maçtır oynamıyormuş az öne farkettim şans eseri.. bu da cananın durumunu ortaya koyuyor.Yokluğunla varlığın bir..Özetle şarkı sözündede belirtildiği üzere 1-senden çok var 2- yerin çok dar.

Evet Zapata'da kaç maçtır oynamıyor her hafta gol yediğimizden farkedemedim.Arda falan da yok hatta yeni farkettim Arda oynamadı dikkat ederseniz 2 haftada 6 puan aldık vs vs

Bu arada birçok site haberi vermiş.Fatih Terim gelmeden Arda,Cana ve Baros hariç herkesi gönderebilirsiniz demiş.Fatih hocada futboldan anlamıyomuş bunu da anlamış olduk.