Los Angeles Lakers

Levent ÖKTENER' Alıntı:
volkan aradaki fark 15 şampiyonluk değil sadece 1 şampiyonluk.. geçilcek geçilemicek bişey yok ortada bu sezon yakalar 2-3 sene sonra da geçeriz problem değil.. lakin boston'un oynadığı final'den fazla final oynamıştır lakers..

ömer çok klas anlatmış 3-4 sene sonra Kobe bıraktığı zaman lakers yine tepeye oynar final oynar oynamaz ama zirveyi hedefler.. boston ve diğer nba takımları gibi 5-10 sene sürünmeye dayanamaz fark orda..

Kobe bugün bıraksaydı basketbol'u Ömer'in de dediği gibi lebron Lakers'i tercih ederdi.. bu yüzden Lakers NBA'in en büyük takımıdır mesele aradaki 1 şampiyonluk farkı değil..

Abi biz anlatıyoruz da karşımızdaki anlamak istemedikten sonra.

Şehir tabi ki önemli ama camia ve franchise önemli herşeyden önce . O LA şehrinde Clippers diye bir takım da var. Hatta maçlarını aynı salonda oynuyorlar sadece parkelerin yapıştırmaları değişik. Ama playoff'a tav olurlar anca. Şehirse onlara da şehir.
Tabii ki kimse Sacramento'da ya da İndiana'da oynamak istemez ya da Arizona'da çölde oynamayı istememesi doğal birşey oyuncuların. Ya da Florida'nın canlılığı varken gidip de Salt Lake City'de oynamaz kimse elinde olsa. Ama forma büyük Los Angeles'ta. O forma Kwame Brown'ları play off oynatmış formadır. neyse bu sene Lakers şampiyon olunca Bostonlular susar heralde.

Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın gerçekleri anlatmak için.

Ayrıca birşeyler anlatmak istediğiniz kişiler 2008'de Lakers'a karşı olduğu için Bostonlu olan kişilerdir. Yoksa olayın Celtics'inde değil kimse, maksat Lakers-hater olmak...

Şimdi bakıyorum da Miami'li türedi heryerde. Hatta takımını satıp, bakın bırakıp değil satıp; ben doğuştan Heatliyim kardeşim moduna girdiler. Sansasyonel transferlerin peşinden koşup, başarının gelebileceği ümidi onlara herşeyi yaptırdı.

Kısaca amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek; amaç onu,bunu desteklemek değil Lakers-hater olmak...

Kaçın Tugay geldi :)

Tugay, bu dediklerini biz söylesek bel altı vuruyorsun dersin de ; sen basketbol topunu bomba sanarken biz Lakers'ı tanırdık, kraldan çok kralcı olma huyun süpermiş.

Burak Barut' Alıntı:
Kaçın Tugay geldi :)

Tugay, bu dediklerini biz söylesek bel altı vuruyorsun dersin de ; sen basketbol topunu bomba sanarken biz Lakers'ı tanırdık, kraldan çok kralcı olma huyun süpermiş.

Burakcım ben basketbolu çok iyi biliyorum triplerine girmedim hiçbir zaman. Ayrıca söylediklerimin basketbolun tekniği ile hiçbir alakası yok. Ben basketbolu çok iyi bilirim,oynarım diyenleri de biliyoruz ya neyse mevzu o değil...

Ben eminim ki; sen Lakerslı olsan ve karşında amaçları sadece Lakers-haterlık yapmak olan kişileri görsen bahsettiğin belaltının kralını yapardın. Üstadsın o konuda, haşa ben olamam. :)

Spurslu musun ? Eğer evet ise avatarında,iletilerinde neden Miami var. Değilsen, kararını ver ve bundan sonra NBA başlığında mahmuzmuş, Duncanmış, 2005'lerdeki başarılarmış sakın ola bahsetme. Kim kimi neden destekliyor bilelim yani.

Galatasaray-Efes-Fenerbahçe... bu 3 kelimeden kendi denklemlerini kendin kur sonra da Spurs-Heat-Lakers la değiştir güzel kardeşim ;)

Tek bir sorum olacak. Gerçi hiç bu başlığa yazmak falan istemiyordum ama merakımı gidermek adına soruyorum. Malum herkes koyu bir Lakers-hater.

Fenerbahçe herkes bize düşman, çünkü biz onlardan üstünüz diyor. Benzer mantık Lakers sempatizanlarında da gelişmiş. Herkes Fenerbahçe'nin bu mantığına karşı çıkarken, neden konu Lakers olunca bu mantığa sığınılıyor? Yok ben Fenerbahçe'nin bu mazaretine katılıyorum diyenler varsa ona birşey diyemem. Yoksa iki takımda gerçekten çok antipatik ve kibirli olduğundan dolayı mı böyle...

Sadece bir soru...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Tek bir sorum olacak. Gerçi hiç bu başlığa yazmak falan istemiyordum ama merakımı gidermek adına soruyorum. Malum herkes koyu bir Lakers-hater.

Fenerbahçe herkes bize düşman, çünkü biz onlardan üstünüz diyor. Benzer mantık Lakers sempatizanlarında da gelişmiş. Herkes Fenerbahçe'nin bu mantığına karşı çıkarken, neden konu Lakers olunca bu mantığa sığınılıyor? Yok ben Fenerbahçe'nin bu mazaretine katılıyorum diyenler varsa ona birşey diyemem. Yoksa iki takımda gerçekten çok antipatik ve kibirli olduğundan dolayı mı böyle...

Sadece bir soru...

Fenerbahçeliler bunları diyor diye Lakers kepenklerini indirip gitmemizi beklemiyorsunuz herhalde. Fenerbahçe ile Lakers'ı benzetmek için binbir çeşit şekillere girmenize de gerek yok. Defalarca yazıldı burada ama yine yazarız sorun değil. Lakers tek bir döneme ait takım değil, NBA denildiğinde dedem de, 9 yaşındaki yeğenim de Lakers bu sene nasıl gidiyor diyebiliyor...

Uğur; özellikle sen takım olgusundan sakın ola bahsetme. Lakers şöyle takım böyle takım deme; dün Cavslı, bugün Heatli, yarın neyli olursun bilmiyorum çünkü...

Tugay Abi ben dedim ki lakers'dan neden nefret ediliyor, bunun nedeni nedir? Sen bana diyorsun ki dedem de biliyor. Ben demiyorum ki Lakers başarısızdır. Lakers birşey yapmamıştır. Ben diyorum ki neden herkes, Lakers'dan nefret ediyor. Bunun bir açıklaması var mı, diye sordum. Neyse önemli değil.

Ayrıca ben bugüne kadar forumda ben şu takımı tutuyorum dedim mi? Aksine ben LeBron nerde ise ordayım demedim mi? Ee ben bunu kendim söyleyebilirken, bana her takıma satış koyuyormuşum gibi bir hava yaratmanın bir anlamı var mı? Ben dedim mi, Miami veya Cavs ligin en köklü takımı, en başarılı takımı? Hayır. Diyorum ben NBA'yi takip ederim. Celtics'i, Dallas'ı, Bulls'u severim. Ama sadece sempati duyarım. Hiçbir takıma benim takımım demem. Yarın LeBron takasını ister, bir takıma ben de o takımın abşlığına giderim. Bu da ben takım değiştirmişim demek değildir. Ben sadece sempatizanı odluğum adamın peşinden gidiyorum. Bundan da gocunmuyorum. Yarın birgün LeBron basketbolu bırakır, ben de kendi halimce NBA'i zevkle izlerim...

Neyse ben fazla bu başlıkta durmayayım...

Anlamak isteyen gayet güzel anlıyor.

Ya kardeşim benim Lakers'ın her sene başa oynamasına bişey dedim mi ? YOK !

Maksimum 5 senede final oynuyoruz dediniz bişey dedim mi ? YOK !

Sadece dedim ki ; Bu kadar final oynayan takım. ŞUANA KADAR dönem dönem şampiyon oldu dediğiniz takımı NEDEN geçememiştir.

Anlamak isteyen çoktan anlamıştı bunu hala yazmaya devam ediyorsunuz aynı şeyleri ;)

Kobe öyle bir oyuncu ki sadece saha içinde değil saha dışında da Lakers'ın bel kemiği olmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Lakers, Bell için bastırmış ama bu atak sonuç vermemişti. Kobe transfer edilmek istenen oyuncularla görüşürken Matt Barnes için yaklaşık 2 haftadır ciddi girişimlerde bulunmuş ve Barnes'i Melekler Şehrine gelmeye ikna etmiş.
Barnes ile birlikte savunma sertliği bir kat daha artmıştır. Artest ile birlikte terör estirirler artık parkede. :)

Lakers, Blake-Barnes takviyesi ile yeni sezon için gücüne güç katmıştır.

ligin açık ara en iyisi ameliyat olmuş.. geçmiş olsun aslan'a..

Sağ dizinden ameliyat olan Kobe Bryant, sakin bir yaz geçiriyor. Yıldız oyuncunun iyileşmek için dinlenmeye ihtiyacı var. Ancak Bryant kadar aktif bir sporcu için bu hiç de kolay değil.

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı bu hafta yerli NBA oyuncusu Yao Ming'den daha fazla formasının satıldığı Çin'e gitti. Bryant, China Daily gazetesine verdiği röportajda dinlenmekte ne kadar zorlandığını anlattı.

Yıldız basketbolcu, "sürekli çalışmaya ve kendimi zorlamaya alışkınım. Bu yaz kendim için en iyi antrenmanı yaptım. Yani hiçbir şey yapmadım. Bedenin de dinlenmeye ihtiyacı var. Sakatlığımı atlatmalıyım. Yeniden şarj olup yeni sezona hazırlanmalıyım. Bu, birçok açıdan benim için en zor antrenman" diye konuştu.

Bryant, sağ dizinden 3. kez ameliyat olmasına karşın yeni sezonda Los Langeles Lakers ile 6. kez şampiyonluğa ulaşacağı konusunda hayranlarına söz verdi. Şimdiden Miami Heat'in süper üçlüsü Dwyane Wade - Lebron James ve Chris Bosh'u yenmeyi aklına koyan Bryant, "benim için en büyük motivasyon kaynağı, yeni bir şampiyonluk yüzüğü takmak" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki basketbolcu gelecek planlarından da bahsetti ve oyunculuk kariyerine nokta koyduktan sonra koçluk yapmayı hiç düşünmediğini söyledi.

büyük kısım superstar kısmı ahaha.. insan diilsin ya..

3 transferimiz Blake,Barnes ve Ratliff transferleriyle beraber daha sert bir takım olduk,Miami Heat İnşallah çok üzülecek bu sene ;) :p

barnes- artest- kobe aynı takımda. Dayılanan yandı bu üçlüye :)

Eray Demirdöven' Alıntı:
3 transferimiz Blake,Barnes ve Ratliff transferleriyle beraber daha sert bir takım olduk,Miami Heat İnşallah çok üzülecek bu sene ;) :p

eray bence sen o sertlikten ratliff i çıkar. biz 12-13 sene önce ratliff bizde çok sert takım olduk diyorduk. benchin en ucunda oturur bütün sene.

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Eray Demirdöven":2o60ypd2]3 transferimiz Blake,Barnes ve Ratliff transferleriyle beraber daha sert bir takım olduk,Miami Heat İnşallah çok üzülecek bu sene ;) :p

eray bence sen o sertlikten ratliff i çıkar. biz 12-13 sene önce ratliff bizde çok sert takım olduk diyorduk. benchin en ucunda oturur bütün sene.[/quote:2o60ypd2]

bence gereksiz bir transfer gibi geldi ama Josh Powell'ın yerine alındı sanırım,onun yerine oturacak ;) :p

Blake,Barnes,Sasha,Lamar, Powell ve Ratliff.. doğu da play off yapar bu beş.. çok güzel bi rotasyon oldu Lakers'da.. 2 yıldır şampiyon olmamıza rağmen kaçan normal sezonu lider bitirmek bu yıl gelecektir tahminen..

Ratliff 5-10 dk süre bulucaktır.. 1-2 top tokatlasa bu sürede yeter zaten..