Los Angeles Lakers

Levent ÖKTENER' Alıntı:
Blake,Barnes,Sasha,Lamar, Powell ve Ratliff.. doğu da play off yapar bu beş.. çok güzel bi rotasyon oldu Lakers'da.. 2 yıldır şampiyon olmamıza rağmen kaçan normal sezonu lider bitirmek bu yıl gelecektir tahminen..

Ratliff 5-10 dk süre bulucaktır.. 1-2 top tokatlasa bu sürede yeter zaten..
abi 6lı yaptın yalnız :) şaka maka güzel bir bench oldu ki sanırım shannon brown'la da görüşülüyor hala daha...

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Levent ÖKTENER":35x88iz3]yok olum Powell ve Ratliff'i 1 adam saydım.. :ehue

ikisi 0,75 eder kafadan . )
sasha'yı da 0,6 say.. 0,4 lük kısmı sharapova'ya yapışmış..
lamarla , steve blake'e laf yok ama.. onlara eyvallah.[/quote:35x88iz3]
Vujacic'in yerinde olcam kalan 0.6yı da hiç düşünmem Sharapova'ya yapıştırırım. Amaaan Kobe kurtarsın takımı :shock:

zaten Caracter eğer faul problemini çözebilirse,biraz daha fazla çalışırsa(ki kontrat imzalarsa takım ile antremanlar onun mecburen daha fazla çalışmasını sağlayacaktır)powell'ın verdiği katkının 2 katını verir.

Caracter tam ortaya yürek koyan adamlardan. Biraz fazla haşin oynayıp zırt pırt faul yapıyor gerçekten ama TUriaf da öyleydi zamanında. Aşılamayacak problem değil.

Bugün; 14 Ağustos.

1959 yılının 14 Ağustos'unda Magic Johnson doğdu.

Melekler Şehrinde tam 5 yüzük ile tamamladı kariyerini...

Unutulmaz 32 numarası ile.

davidbeckhamandpaugasol.jpg

Lakers 2 oyuncuyu bıraktı

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan son şampiyon Los Angeles Lakers, kadrosunda iki oyuncuyu serbest bıraktı. Avrupa turnesine çıkacak olan Lakers, hazırlık kampı için anlaşmaya vardığı guard Anthony Roberson ve pivot Russell Hicks'i serbest bıraktığını açıkladı.

Her iki oyuncu da 24 Eylül'de Lakers'a katılmıştı. Lakers 8 günlük turnede Londra ve Barcelona'da oynayacağı hazırlık karşılaşmaları için 16 kişilik bir kadroyla seyahat edecek.

Lakers'da sakatlığı nedeniyle Avrupa'ya götürülmeyecek tek oyuncu Andrew Bynum. Geçirdiği operasyon sonrasında henüz kendisini test etmeyen ancak coach Phil Jackson 'ın maçlarda bir kaç dakika da olsa kullanmak istediği Kobe Bryant ise kadroda yeralacak.

NBA europe organizasyonu içinde, dün akşam Londra'da Wolves-lakers maçı sornası Kobe, % 60 ile oynadığını , son final serisini tarifsiz acılarla bitirdiğini, şu anda o kadar acı çekmediğini söylemiş...

Taraf tutmadan kesinlikle bir maçı izleyemem. Şu anda oynanan Lakers-Barça maçında ise hangi tarafı tutmalıyım diye uzun uzun düşündüm ve Avrupa basketbolunu daha çok sevdiğimden Barça'da karar kıldım :)

Bu arada maç başa baş devam ediyor.

Kerem Seçer' Alıntı:
Taraf tutmadan kesinlikle bir maçı izleyemem. Şu anda oynanan Lakers-Barça maçında ise hangi tarafı tutmalıyım diye uzun uzun düşündüm ve Avrupa basketbolunu daha çok sevdiğimden Barça'da karar kıldım :)

Bu arada maç başa baş devam ediyor.

Şamil acaba hangi takımı tutuyor:)

26 sayı 13 ribaund 7 asist.

Pete Mickael...

Başka söze gerek yok gerçekten.

Tabi Barcelona'nın daha fazla efor sarfettiğini de unutmamak lazım.

Vay be, Avrupa basketbolu ne seviyeye gelmiş. Çok sevindim Barça'nın almasına. Hem de Kobe 20 dk civarı oynamışken.

Kerem Seçer' Alıntı:
26 sayı 13 ribaund 7 asist.

Pete Mickael...

Başka söze gerek yok gerçekten.

Tabi Barcelona'nın daha fazla efor sarfettiğini de unutmamak lazım.

mickael ile kobe'nin trash talk'u da herhalde bir 5 dakika falan sürdü..
3.periyotta fake üzeri şut sokup, basket faul alınca kobe, iklii konuşmaya başladılar ve uzun süre devam etti.. sonra kobe ona sert bir faul yaptı ve ardından elini uzattı ama mickael eline vurdu kobenin.. bayağı bir elektriklenme oldu. Mickael de eski bir Nba oyuncusu sayılır ama çok oynama şansı bulamamış, nereye gitse waive edilmişti..