Los Angeles Lakers

Yanlış hatırlamıyorsam 4. maç saat 22,30da olacak, günü bilmiyorum. Seri başlamada önce kupa hayali kuran ve birçok kişinin Dallas'ı kesin eler diye düşündüğü Lakers'ın süpürülme maçı olacak belki de, gerçekten çok ilginç

Benim için Fenerbahçe nefretim neyse NBAde de Lakers nefretim odur..(Yani benim için öyle burda Lakersı fenere benzetmiyorum) Ve serinin her maçını verdikleri için NTV ve NTVspora teşekkür ediyorum bunu bana izletebildikleri için :) Tabi başta kızmıştım ama böyle olacağını bilseydim teşekkür mektubu bile yazabilirdim :) Lakers süpürülürse heryerde kıyamet kopar gibi bizim forumda dahil :)

Lakers süpürülecek gibi ama bu seri en iyi ihtimalle 4-2 Dallas üstünlüğü ile biter.Kaldıki bu Lakers şu turu geçsede hiç bir halt yiyemezdi bu haliyle.

Bu yorum Tugay'a gelsin :p

---
Evimizde Lakers'lılar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terry'ler Stojakovic'ler, üçlükler atıyorlar, maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.

O Lakers'lı aklından geçiriyor: "Benim de bir Jason Terry'm olsa, benim de bir Stojakovic'im olsa" diyor. "Jerry Buss bize niye almıyorsunuz" diyor, "bizde niye yok?" diyor.
---

Bu yorum Tugay'a gelsin :p

---
Evimizde Lakers'lılar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terry'ler Stojakovic'ler, üçlükler atıyorlar, maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.

O Lakers'lı aklından geçiriyor: "Benim de bir Jason Terry'm olsa, benim de bir Stojakovic'im olsa" diyor. "Jerry Buss bize niye almıyorsunuz" diyor, "bizde niye yok?" diyor.
---

püskevit : ))

2ex8txk.gif

Sen Oyna La Sen oyna!!!!

Los Angeles'taki Lakers hanedanlığı da bu maçla birlikte sona erdi diye düşünüyorum :)

Howard'ı alamazlarsa eğer, seneye Playoff zor yaparlar.

Lakers bitmiştir. Bu yaz yapacakları ile ya yeniden contender olurlar ya da karanlığa gömülürler. Bu arada Bynum konusunda bi kaç yerde köt şeyler yazılmış bi hareketle ilgili . Parça parça izleyebildim maçı ne oldu tam olarak ?

Lakers Gasoldan bir an önce kurtulmalı.Howardı almak için zaten iyi parçalara sahipler.
Gasol+Bynum+Artest=Hidayet+Howard+Redick gibi bir takas olabilir.Tabi salary durumuna bakmadan yaptım bu takası.:)

Tarihin en buyuk coach'una veda böyle olmasa iyiydi ama 5 şampiyonluk için teşekkürler..

Dallas'ı da tebrik etmek lazım çok güzel basketbol oynadılar..

yok Lakers bitti, yok 2004 gibi oldular yazılarını görmek komik tabi , bu 6 yılda 3 kere finale çıkıp 2 de şampiyonluk kazanmış olmasına rağmen 2004'e döndü demek baya komik ama neyse fazla can yakmışız normaldir bunlar..

1-2 yıl içinde D12 alıp yine ambargo koyarız şampiyonluklara..

güle güle Phil.. forza Lakers!

Lakers bitmiştir. Bu yaz yapacakları ile ya yeniden contender olurlar ya da karanlığa gömülürler. Bu arada Bynum konusunda bi kaç yerde köt şeyler yazılmış bi hareketle ilgili . Parça parça izleyebildim maçı ne oldu tam olarak ?

[video=youtube;kq7RsUOemoI]http://www.youtube.com/watch?v=kq7RsUOemoI[/video]

Şu yaptığı harekete ne söylense az.İnsanda biraz spor ahlakı olur!Yalnız dikkat ederseniz yaptığı adamlar hep kendisine göre tıfıl kalan adamlar.Yani bir Shaq a,Amare ye,KG a yapamıyor bu hareketleri.

[video=youtube;QbcjL7AVxMA]http://www.youtube.com/watch?v=QbcjL7AVxMA[/video]

[video=youtube;VU7RiLERJ-Y]http://www.youtube.com/watch?v=VU7RiLERJ-Y[/video]

Lakers'ın rezilliğini izlemek inanılmaz büyük keyifti :D Odom ile Bynum denen yaratık çirkeflikleriyle Dallas'ın bu muhteşem başarısına gölge düşürmeye çalışsalarda başaramadılar. Çok çok tebrikler Dallas'a :D

allah için bu hareket sonrası barea kafa üstü düşse ne olacak?veya kolunun üstüne,omzunun üstüne düşüp çıkma-kırılma olsa?umarım birkaç maçla geçiştirilmez..gören de kendisine shag ve howard'a yapılan faullerden yapılıyor sanır..allahtan o ikisi bynum gibi çirkef değil...para cezası ve 20 maç oynamama cezası vereceksin ki bir daha böyle hareketler aklının ucundan bile geçmeyecek...