Los Angeles Lakers

Bynumun 3. ağır kasti hareketi ve ilk ikisinde 1er maçtı sanırsam cezası.. Bu sefer en az 15 almalı yoksa bu adam bunu hep yapcak.. Zaten normal faulleri de çok sert resmen balta indiriyor.. Diyarbakırda bunun için çok güzel sözler varda boşverin :)

Maça gelelim.. Dallas ayıp etti özellikle Terry- Peja - Barea üçlüsü manyak oynadı.. Dallas benchi Lakers kadar sayı attı.. Dallas koçuda Terrye ayıp etti ya neyse.. Dirk çok verimli oynuyor fazla top kullanmadan kendni kasmadan oynuyor.. Kobede maça bencil başladı 5-6 attı ama oda tek başına yetmeyeceğini anladı ve bıraktı.. Gasol fisher odom bynum yoktu zaten.. Sonuç doğal ama Dallasta feci attı.. O kadar attı ki Haywood bile 2-2 serbest atış attı :) Neyse Lakersın süpürülmesini hemde böylesine süpürülmesini izlemek büyük zevkti :)

Takasları konuşurken belli bir mantık arıyorsunuz ya, Lakers takaslarında onu aramamak lazım.
Bu takım; K.Brown ( tarihin en kötü 1. sıra seçimi ) ve J.Critentton ( kim olduğunu hatırlamıyoruz bile ) ve bazı draft hakları vererek Gasol'u aldı Memphis'ten.. Tabii o ara Lakers'ın efsane oyuncusu Jerry West, Memphis organizasyonunda görev aldı falan, bir şeyler oldu.. Hepsinden garibi de NBA yönetimi bu takası onayladı.. Lakers çok kötü haldeydi ve NBA in salahiyeti açısından mutlaka contender olması gerekiyordu.. Aynı yollardan, yıllar önce Shaq, Orlando'dan gelirken de geçilmişti..

Aynı kıyaklar , göz yummalar Boston'a da yapılmıştır her zaman.. Garnett'in takasında S.Telfair ( kokainman ), G.Green , T.Ratliff + A.Jefferson verilmişti Minnesotta'ya..Adamların üçü boş zaten, ne oynadılar, ne bir katkı verdiler.. Al Jefferson'ı verip Garnett'i almış gibi oldu Boston ama kimse ses etmedi, kimse itiraz etmedi.. Aynı dengesizlik Ray Allen takasında da olmuştu..

Neyse uzatmaya gerek yok.. Lakers ve Boston her zaman contender olsun istenen takımlardır.. NBA e olan ilginin, ratinglerin azalmaması için Boston-Lakers rekabeti her zaman sağlanmaya çalışılır.. O nedenle D.Howard veya bir başkası takasla geleceği zaman olmaz denenler olur, çıkmaz sokaklar açılır..

A.Bynum'ı aslında K.Abdul Jabbar'a sormak lazım.. Kendisi şu anda Türkiye'de.. Bütün tv ve radyo programlarına katılıyor sırayla.. Bynum'a özel coachluk yapmıştı bir zamanlar.. O'nun gibi bir efsanenin yetiştirdiği oyuncunun, sadece dün gece değil kaybedilen her önemli maç sonrası pislik yapması ne acı.

Bynum'ı Lakers zorla adam etmeye ve faydalanmaya çalışıyor ama yok. Eminim Lakers'ta değil de başka bir takımda olsa sıradan bir oyuncu olarak kalırdı..

Bynum un laker olması zaten başlı başına onun adına kısmet işi seçildiği draftlarda Mitch deli gibi C arıyordu ve asıl amacı Channing Frye i seçmekti ama Ny önce davrandı ve aldı bunada Bynum kaldı
şimdi bugün itibariyle Bynum mu Frye mı desen ben Frye derim yüzde 40 ile istikrarlı üçlük atmaya başladı 2.11 bu adam yani bazı şeyler kısmet Bynum fazlada haketmediği bir takımda pozisyonda gazlandı ama dün geceye kadar

Dünkü maç sonrası çok üzüldüm. Kobe 2.kez three peatin ucundan döndü.Bizim bildiğimiz Kobe bu yazı deli gibi salonda şut çalışması yaparak geçirir.D12 VE CP3 hamleleriyle tekrardan 3.kez three peat şansı yakalarlar.İnşaallah basketbolu bırakmaz da three peati de görür :)

Dünkü maç sonrası çok üzüldüm. Kobe 2.kez three peatin ucundan döndü.Bizim bildiğimiz Kobe bu yazı deli gibi salonda şut çalışması yaparak geçirir.D12 VE CP3 hamleleriyle tekrardan 3.kez three peat şansı yakalarlar.İnşaallah basketbolu bırakmaz da three peati de görür :)

3-peat ihtimali kalmadı artık,3-peat üç kez üst üste anlamına geliyor.

3-peat ihtimali kalmadı artık,3-peat üç kez üst üste anlamına geliyor.

Yanlış anladınız gerçi mesajı bi daha okuyunca size de hak vermedim değil.Yapılacak 2 takviyeyle gelecek seneden itibaren 2 kez gene şampiyon olurlar demek istedim. 3.içinse bakalım Kobe basketbolu bırakmış olacak mı?

Umutsuz değilim piyasadaki en iyi adamları Lakers bu duruma düşmüşken asla bırakmaz.Çizilen karamsar tablo bu yaz bile tersine dönebilir.

Memphis şu anda elindeki en iyi 2 adam'ı nasıl ve hangi şartlarda gerçekleştirdiği takastan sonra almıştır ? bkn:gasol , zach

gönül verdiğiniz veya sevdiğiniz takımlar her sezon paspas olup yerlerde sürünürken NBA tarihinin en büyük takımına bu kadar kolay "her zaman zirvede kalması sağlanır" demek gerçekten komik..

Memphis şu anda elindeki en iyi 2 adam'ı nasıl ve hangi şartlarda gerçekleştirdiği takastan sonra almıştır ? bkn:gasol , zach

gönül verdiğiniz veya sevdiğiniz takımlar her sezon paspas olup yerlerde sürünürken NBA tarihinin en büyük takımına bu kadar kolay "her zaman zirvede kalması sağlanır" demek gerçekten komik..

levent sinirlenecek bir şey yok..
birincisi bizim takımımızın her sezon paspas olmasından bir şikayetimiz yok.
şikayetimiz olsa biz de lakers veya boston tutardık.
ben nba ile tanıştığımda da şampiyon lakers'tı..
derdim zirvede olmak olsa inan lakers'tan iyisini bulamam.

Cümleyi değiştireyim o zaman "mümkünse zirvede olmaları sağlanır " diyorum..
Pau Gasol takasında sadece biz konuşmadık, bütün NBA dünyası konuştu..
Bunu sen de biliyorsundur..
İstiyorsan arayıp tarayıp o zaman yazılan yazılara ulaşmaya çalışırım..
Pau Gasol takası adil olmamıştır.. Lakers değil, kalan 29 takımdan hangisi yaparsa yapsın adil olmamıştır..
O takastan NBA de dengelerin nasıl değiştiğini hepimiz biliyoruz..

yok sinirlenmedim Emre bunun için niye sinirleniyim , soru sordum sadece bi yerlerde de daha gördüm o takasa bişey diyeni de ona istinaden yazmıştım.. ötekini genel yazmıştım görmedim senin contenter lafını ama son 10 yılda 7 kere final oynamış takıma onu demek haksızlık.. NY'de en az Los Angeles kadar zirvede kalması istenen bi şehirdir lakin bu mantığa göre..

En son Lakers bir batı takımına 2007 nin mayısında elenmiş 4 senede bir Lakerslıları kızdırma şansı yakalamışız cılkı çıkana kadar kullanmamız lazım:=) he he desinler idare etsinler birkaç gün

Bu arada Lakers ın deplasman tribünü müthisşti gerçekten Jeannie Buss eksikti bir veya ben görmedim ama "UltrasPhil" yerini almıştı o tayfayla burdan Kabile o403 le deplasman yaparım maçada girmem umrumda değil :=)

bu arada Cuban palyaçosu Phil Jacksona maç sonrası court ta "Hope you dont retire, you are still good for the league" demiş yalnız öyle bir itici tipi var kı kompliamnı söylerken bile küfür ediyor gibi gözüküyor
umarım birisi yüzüne kendisinin emekli olmasını dört gözle beklediğimizi ve hala bu ligde ne işi olduğunu anlamadığımızı söyler

levent sinirlenecek bir şey yok..
birincisi bizim takımımızın her sezon paspas olmasından bir şikayetimiz yok.
şikayetimiz olsa biz de lakers veya boston tutardık.
ben nba ile tanıştığımda da şampiyon lakers'tı..
derdim zirvede olmak olsa inan lakers'tan iyisini bulamam.

Cümleyi değiştireyim o zaman "mümkünse zirvede olmaları sağlanır " diyorum..
Pau Gasol takasında sadece biz konuşmadık, bütün NBA dünyası konuştu..
Bunu sen de biliyorsundur..
İstiyorsan arayıp tarayıp o zaman yazılan yazılara ulaşmaya çalışırım..
Pau Gasol takası adil olmamıştır.. Lakers değil, kalan 29 takımdan hangisi yaparsa yapsın adil olmamıştır..
O takastan NBA de dengelerin nasıl değiştiğini hepimiz biliyoruz..

olm siz gene paspassınız değerini bilin biz paspas olmaya varya dünden razıyız uahauhau hey bee bir gün gelecek Warriors da play offlarda süpürülecek huh? söylemesi bile güzel moruk 3 sene evvel tam süpürülecektik umutlanmıştık Denver süpürüldü bizim yerimize :=):=)