Yukarıda James adam değilde yazmadım.Süperstar değilde yazmadım.Adam figüran diye bişeyde yazmadım.Ama sen onu anladıysan abi sorun değil bende o zaman.Ne kadar anlatırsan anlat anlatabildiğin karşındakinin anladığı kadardır demişler.Benim tek değindiğim Cavs'ta kalıp alacağı 1 şampiyonluk Miami'de yaşayacağı 2-3 şampiyonluktan daha değerli.Bak gör bu sene Bulls şampiyon olursa Rose>James'e kadar gider olay.O saatten sonra James'i anca bir three peat kurtarır.Değinmek istediğim bu.Yoksa ne James kötü tu pis kaka diyorum ne süperstar değil diyorum ne adam değil diyorum ne de figüran bu adam diyorum.Sende biliyorsun ki Garnett altın harflerle kazıdı kendini NBA tarihine.O kadar oynadı oynadı tamam birşey olmayacağını anlayınca aldı Celtics'te şampiyonluğu ama biliyorsun ki James'in hedefi bir Garnett kadar olabilmek değil.En tepeyi hedefleyen bir adam için Cavs'ta kazanacağı başarılar çok daha mühim benim gözümde.Yoksa olay Kobe-James'te değil.GS'dan başkası yalan.Dünyanın öteki ucundaki olay için kimseyle hatta tanışmadığım biriyle bile ters düşmek istemem.Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.