Los Angeles Lakers

Yukarıda James adam değilde yazmadım.Süperstar değilde yazmadım.Adam figüran diye bişeyde yazmadım.Ama sen onu anladıysan abi sorun değil bende o zaman.Ne kadar anlatırsan anlat anlatabildiğin karşındakinin anladığı kadardır demişler.Benim tek değindiğim Cavs'ta kalıp alacağı 1 şampiyonluk Miami'de yaşayacağı 2-3 şampiyonluktan daha değerli.Bak gör bu sene Bulls şampiyon olursa Rose>James'e kadar gider olay.O saatten sonra James'i anca bir three peat kurtarır.Değinmek istediğim bu.Yoksa ne James kötü tu pis kaka diyorum ne süperstar değil diyorum ne adam değil diyorum ne de figüran bu adam diyorum.Sende biliyorsun ki Garnett altın harflerle kazıdı kendini NBA tarihine.O kadar oynadı oynadı tamam birşey olmayacağını anlayınca aldı Celtics'te şampiyonluğu ama biliyorsun ki James'in hedefi bir Garnett kadar olabilmek değil.En tepeyi hedefleyen bir adam için Cavs'ta kazanacağı başarılar çok daha mühim benim gözümde.Yoksa olay Kobe-James'te değil.GS'dan başkası yalan.Dünyanın öteki ucundaki olay için kimseyle hatta tanışmadığım biriyle bile ters düşmek istemem.Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

Basketbol bir takım oyunudur ve her takım başarı için iyi bir kimyaya sahip olmalıdır. Detroit'in şampiyon olan kadrosu takım gibi takımdı. Shaq Lakers'a geldi bir Kobe'yi bekledi. Michael Jordan İlk Şampiyonluğunu Pippen sisteme oturduktan sonra kazandı. Kariyerinin 6. yılında. Kobe'ye tamamlayıcı bir oyuncu gerekiyor.Bu da Howard. Howard basketbolu bıraktığında tüm zamanların en büyük pivotları arasında sayılamayacak. Bill Russel 11 şampiyonluk aldı tek başına mı? O Celtics kadrosunu biliyor musunuz? Salary Cap'ın nedenidir.

Alpaslan, Los Angeles şehrinin basketbola ayırabileceği rakam 90-100 milyon dolar arası bir rakamdır,
salary cap olayı hikayenin önde gideni lüks vergisini gözden çıkaran istediği gibi tecavüz ediyor o sınıra.
Cleveland şehrinin basketbola ayırabileceği böyle bir ekonomi yok lüks vergisini 1 dolar bile geçemezler,
yani Lakers, Boston, NYK(gerçi yeterli fosfor miktarları olmadığı için bişey yapamaz bunlar ama), Miami, Chicago gibi takımlar kafalarına göre three bigde yaparlar four bigde ama diğer takımların bunu yapması öyle kolay değil...
yani Kobe tabiki büyük oyuncudur ama karşı tarafla ilgili yorum yaparken de empati yapmak gerekir.
o zaman bende iddia ediyorum Kobe es kaza Cleveland veya Indiana tarafından draft edilseydi şampiyonluk falan alamazdı hayatı boyunca muhtemelen 3-4 sene içinde takas da takas diye yırtınırdı...

kobe zaten bulls'a takas olmuyor muydu?bulls deng'i verse şimdi kobe bulls forması giyiyordu..kimse hikaye anlatmasın jordan böyle büyüktü kobe böyle büyüktü..ikisi de harika oyuncular ve ikisi de harika oyuncularla oynamanın avantajını en iyi şekilde kullandılar..nasıl garnett ve allen gelince paul pierce bu harika oyuncularla oynamanın nimetlerinden yararlandıysa veya wade shaq'ın shaq gibi oynadığı 2 yılda bir şampiyonluk kazandıysa hem jordan hem kobe de aynı avantajlrını kullandılar..shaq kobe sayesinde 3 şampiyonluk aldo ve kone gasol sayesinde 2 şampiyonluk aldı jordan da pipen sayesinde 6 şampiyonluk aldı..sonuçta hem iverson hem james çok vasat oyuncularla nba finallerine kadar çıktılar,geçen yıl miaimi çok rahat alacağı şampiyonluğu 2. maçtaki rehavetle kaybetmese james de wade ile oynamanın avantajını kullanacaktı..

Alpaslan, Los Angeles şehrinin basketbola ayırabileceği rakam 90-100 milyon dolar arası bir rakamdır,
salary cap olayı hikayenin önde gideni lüks vergisini gözden çıkaran istediği gibi tecavüz ediyor o sınıra.
Cleveland şehrinin basketbola ayırabileceği böyle bir ekonomi yok lüks vergisini 1 dolar bile geçemezler,
yani Lakers, Boston, NYK(gerçi yeterli fosfor miktarları olmadığı için bişey yapamaz bunlar ama), Miami, Chicago gibi takımlar kafalarına göre three bigde yaparlar four bigde ama diğer takımların bunu yapması öyle kolay değil...
yani Kobe tabiki büyük oyuncudur ama karşı tarafla ilgili yorum yaparken de empati yapmak gerekir.
o zaman bende iddia ediyorum Kobe es kaza Cleveland veya Indiana tarafından draft edilseydi şampiyonluk falan alamazdı hayatı boyunca muhtemelen 3-4 sene içinde takas da takas diye yırtınırdı...
bence salary cap'i aşmanın da bir sınırı ve duvarı olmalı..bu 3-4 yıldız oyunculu takımlar normal nba maçlarını bitirdi..bazı takımların oyuncu kadroları çok gülünç ve acınası..

Yukarıda James adam değilde yazmadım.Süperstar değilde yazmadım.Adam figüran diye bişeyde yazmadım.Ama sen onu anladıysan abi sorun değil bende o zaman.Ne kadar anlatırsan anlat anlatabildiğin karşındakinin anladığı kadardır demişler.Benim tek değindiğim Cavs'ta kalıp alacağı 1 şampiyonluk Miami'de yaşayacağı 2-3 şampiyonluktan daha değerli.Bak gör bu sene Bulls şampiyon olursa Rose>James'e kadar gider olay.O saatten sonra James'i anca bir three peat kurtarır.Değinmek istediğim bu.Yoksa ne James kötü tu pis kaka diyorum ne süperstar değil diyorum ne adam değil diyorum ne de figüran bu adam diyorum.Sende biliyorsun ki Garnett altın harflerle kazıdı kendini NBA tarihine.O kadar oynadı oynadı tamam birşey olmayacağını anlayınca aldı Celtics'te şampiyonluğu ama biliyorsun ki James'in hedefi bir Garnett kadar olabilmek değil.En tepeyi hedefleyen bir adam için Cavs'ta kazanacağı başarılar çok daha mühim benim gözümde.Yoksa olay Kobe-James'te değil.GS'dan başkası yalan.Dünyanın öteki ucundaki olay için kimseyle hatta tanışmadığım biriyle bile ters düşmek istemem.Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

alpaslan sadece tartışıyoruz, bu forum bunun için var.. gayet de güzel bence.. ters düşmemiz söz konusu bile değil..

ben lebron u hiç bir zaman sevemedim.kobeyi de sevmem ama takdir ederim ve seçmek zorunda kalsam kobe derim. Ancak Lebron'a gereksiz yere saydırılıyor.. Miami Wade'in ve Lebron arkasında kalacak diyorsun, olabilir.. Bu kimseyi küçültecek bir şey değil.. S.Pippen kariyeri boyunca MJ in arkasında kaldı ve kimse Pippen'a Lebron'a söylenenleri söylemedi.. Ayrıca sana yukarıda Malone örneğini verdim ve bununla ilgili hiç bir şey yazmamışsın..

Cleveland, Lebronun babasının malı degil. Orada bir gelecek görmüyorsa kendisi için en uygununu seçip ayrılır. Ben 2011 de iş değiştirdim 1 Ocakta. Hiç bir şey istediğim gibi olmayınca mayısta tekrar değiştirmek zorunda kaldım. Çünkü eski firmamda hiç bir şey başaramayacağımı gördüm. Aynı hesap. Cleveland takas etti diye orada ömür boyu yanına adam bekleyecek diye bir şart yok. Kobeyi de Charlotte draft etmişti. Kim tarafından draft edildiği ile hiç bir alakası yok..

Burada Lebrona haksızlık var. Miami kesinlikle en iyi seçimdi.. Cavs da olmazdı, Knicks zaten bir sirk. Orada hemen finale vurdular, şampiyon da olabilirlerdi. Olmadı. Bu sene doğuda sampiyonlukları garanti bence..

Lebron antipatik bir oyuncu, bana göre de öyle ama başka takıma gitmesi nedeniyle eleştirilmesi tamamen saçmalık. NBA in yazısız kurallarını bilmeyenler veya hatırlamak istemeyenlerce alevlendiriliyor. Tarihte öyle takaslar ve transferler olmuş ki Lebron okyanusta bir damla sadece

Ve beklenen son. Birçok haber kaynağına göre Gasol takas oluyormuş. Gasol=Scola+Lowry

Kazançlı bir takas gibi sanki. Ufak bir yenilik şarttı bu sezon için. Neler olacak göreceğiz.

Josh Smith+Hinrich'te deniyor.

Valla ondan daha büyük olasılıkta Rondo takası var. Rondo'yu almak bu sezon zaten minimum olan şampiyonluk şansını 0'a düşürür Bu sezon ben yokum demek gibi. Ama Rondo takasının arkasında sezon sonu için Howard varmış. Kobe-Rondo-Howard 1 sene şampiyonluk getirebilir. Ek olarak gelecek sağlama alınmış olur. En mantıklısı bence bu seçenek eğer mümkünse. Houston işine'de hayır demem ama Lowry'i bırakmazlar gibi geliyor. Josh Smith'i çok severim ama nedense bana çekici gelmiyor Bekleyip görmek lazım.

Valla ondan daha büyük olasılıkta Rondo takası var. Rondo'yu almak bu sezon zaten minimum olan şampiyonluk şansını 0'a düşürür Bu sezon ben yokum demek gibi. Ama Rondo takasının arkasında sezon sonu için Howard varmış. Kobe-Rondo-Howard 1 sene şampiyonluk getirebilir. Ek olarak gelecek sağlama alınmış olur. En mantıklısı bence bu seçenek eğer mümkünse. Houston işine'de hayır demem ama Lowry'i bırakmazlar gibi geliyor. Josh Smith'i çok severim ama nedense bana çekici gelmiyor Bekleyip görmek lazım.

Rondo neden şampiyonluk şansını sıfırlıyor anlamadım ? Rondo - Kobe - MVP - ? - Bynum beşi bence iddialı bir konuma sokabilir Lakers'ı. Ben de Howard'ın seneye FA olarak geleceğini ve Bynum - Bosh takası yapılabileceğini düşünüyorum ayrıca. Gayet iyi olur açıkçası.

Oyun kurucu pozisyonunda sıkıntılar yaşayan Los Angeles Lakers, Portland Trail Blazers’lı Reymond Felton’ı kadrosuna katmaya çalışıyor. 40 maçta 24 galibiyet elde eden fakat özellikle Steve Blake ve Derek Fisher’ın bulunduğu pozisyonda sorunlar yaşayan Lakers, bazı kaynaklara göre takas sezonu kapanmadan Felton’ı almaya çalışıyor. Şu an takımda en fazla asist yapan isim 4.8 ortalamayla Kobe Bryant olurken, Portland Trail Blazers’lı oyuncunun bu problemi çözeceğine inanılıyor

Lakers yine kazıkladı Ramon sessions cavs takas karsılıgında aldı karsılık olarak luke walton ve 2012 dallas draft hakkı ( ilk 20 korumalı ) verdi .Simdi son bir hamle olarak . Üçlü takasta blaka yollayıp beasley hamlesi bekliyoruz .

artık ramon ilk 5 başlamalı...beasley de dahil olursa ki sıkı bir minny taraftarı olarak istemiyorum bunu,lakers rotasyonunu ciddi anlamda güçlendirmiş olacak

Her zamanki Lakers işleri işte. Shaq sonrası Gasol kıyağıyla ayakta kalan Lakers'ı tekrar 1 numara yapma çabaları başlamış. :)

Her zamanki Lakers işleri işte. Shaq sonrası Gasol kıyağıyla ayakta kalan Lakers'ı tekrar 1 numara yapma çabaları başlamış. :)

Bir lakers olarak oyun kurucu halettik artı olarak walton kontratındanda kurtulduk ama Beasley takas olmadı tam olacakken minnesota sahibi takas engellemiş olsaydı nba favori 3 4 takımından biri olurdu neyse artık seneye biraz yer açıp bench güçlendirmek lazım.

nefretimsin kobe...iddaa oynadıgım maçta ilk yarı 7de 0 saha içi isabetiyle oynayarak nefretimi bikaç kat artırdın olum...mvp falan da degilsin(lebroncu da degilim)