Lost

Herşeyi karman çorman yaptı senaristler son dönemlerde . Bazen olayı anlamak için geriye sarıp yine izliyorsun maç analizi yapar gibi :) Yeni sezonda ne olacak merakla bekliyorum .

Hayırlı olsun, sonunda bende eksik kaldığım bir yere gelmiş oldum : )
Okulun tatile girmesiyle birlikte dün öğle saatlerinde başladığım Lost deliliğinde şu anda 1. sezonun 18. bölümüne gelmiş bulunuyor.
5. sezona yetişmek için gözlerimi şiddetle zorluyorum : )
Annemleri de anne İngilizce olduğu için pratik yapıyorum diye kandırıyorum :p
İşin özü budur : )

Lost'u ve türevi dizilerden sonra inanın hiç Türk kanalı izleyesi gelmiyormuş insanın Can'a hak vermeye mi başlıyorum ne :)

Burak Barut' Alıntı:
Hayırlı olsun, sonunda bende eksik kaldığım bir yere gelmiş oldum : )
Okulun tatile girmesiyle birlikte dün öğle saatlerinde başladığım Lost deliliğinde şu anda 1. sezonun 18. bölümüne gelmiş bulunuyor.
5. sezona yetişmek için gözlerimi şiddetle zorluyorum : )
Annemleri de anne İngilizce olduğu için pratik yapıyorum diye kandırıyorum :p
İşin özü budur : )

Lost'u ve türevi dizilerden sonra inanın hiç Türk kanalı izleyesi gelmiyormuş insanın Can'a hak vermeye mi başlıyorum ne :)

Sen Vadi'yi de satarsın bir posta,pardon Lost'a. :)

Bu arada ben mi kafayı yiyorum yoksa bu dizide her bölümü başka yönetmen mi çekiyor : )
Biri aydınlatırsa sevinirim : )

TNT işkencesinden sonra dayanamamış 3. ve 4. sezonun CD'lerini almıştım 1 haftada 2 sezonu izlemenin etkileri kesinlikle iyi değil onu önce bir söyleyelim :)

Şuanda s4e11'deyim yani anlayacağınız finale çok az kaldı benim kafamın durmuysa pek iyi değil.. Bu flashforward flashback meslesinden kaynaklanan bir durum olmalı.. Neden Jack sakallı alkolu bir halde adaya geri dönmek için kate'e yalvarıyor.. Aaron ile alakalı sorun ne.. Adamım Jin neden öldü.. John Locke abimiz ve Jakob denilen görünmez şahsiyetin alakası.. Christian'in ölüp ölmediği öldüyse black smoke tarafından mı yaşıyor olarak gösterildiği ..

Dizinin en sinir bozucu tarafı cevap yerine yeni soruların çıkması..Düşündükçe başıma ciddi ağırlar giriyor.. Bu diziye başlamak isteyen herkese sakın bulaşmayın dedim forumda yazıları okuyup başlama niyetinde olan varsa kesinlikle uzak dursun

Burak Barut' Alıntı:
Bu arada ben mi kafayı yiyorum yoksa bu dizide her bölümü başka yönetmen mi çekiyor : )
Biri aydınlatırsa sevinirim : )

Burak kafayı yemeni tavsiye etmem . En azından görünüşe göre ilk sezonu bitirmek üzeresin ve ileride daha ne bölümlerle karşılaşacaksın , şu an izlediklerini unutturacaklar sana .. :)

Alen Hekimbas' Alıntı:
TNT işkencesinden sonra dayanamamış 3. ve 4. sezonun CD'lerini almıştım 1 haftada 2 sezonu izlemenin etkileri kesinlikle iyi değil onu önce bir söyleyelim :)

Şuanda s4e11'deyim yani anlayacağınız finale çok az kaldı benim kafamın durmuysa pek iyi değil.. Bu flashforward flashback meslesinden kaynaklanan bir durum olmalı.. Neden Jack sakallı alkolu bir halde adaya geri dönmek için kate'e yalvarıyor.. Aaron ile alakalı sorun ne.. Adamım Jin neden öldü.. John Locke abimiz ve Jakob denilen görünmez şahsiyetin alakası.. Christian'in ölüp ölmediği öldüyse black smoke tarafından mı yaşıyor olarak gösterildiği ..

Dizinin en sinir bozucu tarafı cevap yerine yeni soruların çıkması..Düşündükçe başıma ciddi ağırlar giriyor.. Bu diziye başlamak isteyen herkese sakın bulaşmayın dedim forumda yazıları okuyup başlama niyetinde olan varsa kesinlikle uzak dursun

Alen gereken cevapları 5 ve 6.sezonda zamanla öğreneceksin . Ayrıca tek seferde dizileri bitirmek hiç iyi olmuyor , hele ki bu dizi Lost ise adamın kafayı fena yapar . Tavsiyem günde en fazla 3 bölüm izlemesi insanların . :)

ben size 14. sezon hakkında biraz bilgi vereyim o çocuğu olanın 14 tane daha çocuğu oluyor :) ve kim(ler)den belli değil said denizin ortasına cami yaptırıyor ve sürekli namazını kılıyor the others ların daha ne olduğu belli değil bu arada mağaralarda hiyeroglif yazılar bulunuyor yani yavaş yavaş sona yaklaşıyorlar

: )
Evet 5. sezona yetişmek amaçlı hızlı bir giriş yaptım.İlk sezonun bitmesine 2 bölüm kaldı.Hafta sonuna kadar 3 sezona başlarım sanırım : )
Günde 3 bölüm önerisi çok mantıklı : )

Adamlar öyle yerlerde bırakıyorlar ki bir daha ki bölümde ne olacak diye bakıyorsn bakmışken izleyeyim diyorsun bu mantıkla gidip 2-2.5 günde 24 bölüm izliyorsun : )

Çıksın hemen altyazısız izlerim :) Sonra da altyazıyla. Ne de olsa ikisinden de farklı şeyler anlayacağım :)