Lost

Sonunda bırakacaklardı gizemli halde o zaman efsane olurdu. Ne gerek vardı şimdi halaluya lara :)
Zaten toparlama şansları yoktu daha da kötü oldu.

Dizi ile yakından bağları olanlar aslında şaşırtıcı olmayan bir sonla karşılaştılar. Zira yapımcılar 2. sezonun sonunda yaptıkları basın toplantısında oranın araf olduğunu ve her şeyin aslında ilk bölümde gizli olduğunu söylemişlerdi.

Diziyi 2.5 sezon karmaşık hale getirdikten sonra toparlamaya çalıştılar. Gene forumlarda bir arkadaşın uzun bir yorumu vardı dizi ile ilgili ve o yorum, izleyip de anlamayanlar veya tam izleyemeyenler için oldukça tatmin edicidir.

Eser'in de dediği gibi, 6 yıl boyunca benim için önemli anlara imza atmış bir diziye ben teşekkür ederim. Zaten son nölümü nasıl biterse bitsin beni tatmin etmezdi. (Ben ki hala avrupa yakasının bitişinden tatmin olmamış biriyim) :)

Açıkcası burada yazılan yorumları görünce şaşırmadım. Tipik ruh halimizin yansıması işte. 6. yıl bize güzel anlar yaşatan adamları bir bölümde sildiniz. Aynı şekilde Arda'yı da o kadar emekten sonra silmemişmiydiniz. Ayhan'ı Topal'ı.. Yani insanların hayata bakış açısı onun olayları nasıl gördüğünü ve/veya görmek istediğini belirliyor. Bu bugün LOST olur Arda olur, yarın sevdiğimizi düşündüğümüz kız olur, erkek olur, okuduğumuz okul olur.. Bence bakış açılarımızı esnetmemiz gerekiyor biraz..

Tekrar Lost'a dönecek olursak. Son bölümü bitiyor diye değil de bi film gibi seyredin ben çok beğendim. Çok da duygulandım. Belki bizler de kayıp ruhlarız ondan etkilendik bu kadar. En nihayetinde dünyanın Fenomeni olan bir dizi daha bitti. Elin oğlu suyunu çıkarmıyor. Kurtlar vadisi değil Lost adası orası :)

lost bitti gitti mi
finali aptal etti mi
sorular bize kaldı mı
imdi yürek yırtılır
Söyleyecek çok şeyim var da şimdi boşa ceza almayayım. 6 sezonu bilmem(beğenirim) ama çok aptalca bir finali vardı. Bir bölümde silmek değil. Yapmak zor yıkmak kolaydır. Aylarca uğraşıp yaptığın binayı bir bidon benzin bir tane kibritle yakabilirsin. O kadar hayal kırıklığı olmadı ama Lost böyle bitmemeliydi. O kadar teori ürettik hepsi çöp oldu. Sezon finali=Hayal kırıklığı.

Diziye bir ara başladım ama sarmayınca bırakmıştım. Hatta yoğun eleştiriler de aldım bazı arkadaşlardan.

Finali izlemedim, zaten izleme heyecanım da yoktu zerre kadar. Sanırım Star Haber´de haberleri izlerken denk gelmiştim. Uğur Dündar ve ekibi dizinin son bölümünde bir detaya takılmışlar. Arka fonda bir Türk bayrağı var, terörist Türkler yine iş başında ama sonunda başarıya ulaşan yine Amerikan askeri.

Terörden en fazla dili yanan ülkelerden biri biziz ama yabancı dizide düşürüldüğümüz duruma bakın. Ne desem boş...

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
lost bitti gitti mi
finali aptal etti mi
sorular bize kaldı mı
imdi yürek yırtılır
Söyleyecek çok şeyim var da şimdi boşa ceza almayayım. 6 sezonu bilmem(beğenirim) ama çok aptalca bir finali vardı. Bir bölümde silmek değil. Yapmak zor yıkmak kolaydır. Aylarca uğraşıp yaptığın binayı bir bidon benzin bir tane kibritle yakabilirsin. O kadar hayal kırıklığı olmadı ama Lost böyle bitmemeliydi. O kadar teori ürettik hepsi çöp oldu. Sezon finali=Hayal kırıklığı.
süper ötesi şiirin :)
bu arada bende öğrenmiş oldum finali,henüz 4. sezonu izliyorum aslında..
ama canı cehenneme yani.. onun yerine film izlerim. :)

zıpoylır..

[youtube:2j5lsr7t]http://www.youtube.com/watch?v=BR00rFAtVqk&feature=related[/youtube:2j5lsr7t]

özledim ulan işte.. michael giacchino hayvanının eserleri gitmiyo kulağımdan.. o tınılar unutulmaz.. çok kişiye sorulara taksa da bu dizi karakterlerin ağır dramatize hayatları üzerine kuruluydu aslında.. bağı bununla kurmuştu.. bu sahne de bunlardan biridir.. kaybetmenin en saf tanımıdır.. neyse princeton beni bekler..