Lost

Bugün yayınlanan 6*10 The Package bölümüde durgun ama güzeldi fırtına öncesi sessizlik diyorum.Savaş şimdi başlıyor.

Sevdiğimiz karakterlerden çoğu ölecek.

ilk defa izlemeye başladım birinci sezon ilk üç bölümü izledim ama sürükleyici vs bulmadığımı itiraf ediyorum.Devamını izledikçe belki beni de içine alır hikaye,sırf can sıkıntısından izliyorum.

Ben hariç herkes beğenmiş son bölümü. Çünkü ben bu alternatif zaman zımbırtısını hiç sevmiyorum.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Desmondlu bölümler her zaman iyidir.

Aynen desmond adamım 4. sezonun 5.bölümünü en az 5 kere izlemişimdir desmondun flashbacklarıyla ilgili olan bölüm o bölümün sonundaki desmondun pennyle konuştuğu sahne bu dizinin en güzel sahnelerinden biridir

Müthiş bir bölümdü.Baya bi soru cevaplandı ana karakterler yoktu bölümde ama güzel bölümdü anne rolünü oynayan kadının oyunculuğu süperdi.Yönetmenler zaten kadının her lafına çok dikkatli bakın demişti.

Gün itibariyle 2.sezonu bitirdim..
Sayid'in telaffuzuna bayılıyorum..daha önümde uzunca 4 sezon ve dahası var..
Bir bölüm izleyip,bölüm hakkındaki yorumları okuyorum ekşisözlükten.
Keyifli gidiyor işte.

O kadar çok soru biriktirdiler ki son bölümlerde saçma sapan cevaplar veriyorlar sorulara. Önce Michael, sonra Locke, daha sonra ikizlerin annesi, en son da Jacob seminer veren bilirkişiler gibi soruları yanıtladılar. Çok yavan kaldı. Onca teori boşa gitti. Biterse çok üzülmeyeceğim açıkçası. O kadar sezon izleidik, son bölümü heba etmeyelim bari.

Son bölüme ait bir dedikodu: Her şey aslında birinin gördüğü rüyaymış, gözlerini açıp denize doğru koşunca bitecekmiş.
Ben onların yalancısıyım. :)

Jack uçak düşünce ormanda gözlerini açmış, bir saniyeliğine yaşamış, bir rüya görmüş ve gözlerini kapayıp ölmüş. Dizi kabaca bu. Uçaktan kurtulan kimse yokmuş. 6 sene ya. 6 senede gördüğümüz 1 anmış.

spoiler ve olayın özü.

---bakma lan işte izlemediysen---

jack'in gözünü açması ve kapaması arasında geçen sürede yaşananlar gerçek.. rüya falan yok.. flashsideways gerçek olmayandı.. detaya girmeye gerek yok.. bunca zaman psikopata bağlayıp izleyenlerin şimdi böyle yerin dibine sokması resmen ayıp.. 6.sezonun başlarında belli olmuştu zaten çoğu şeyi açıklamayacakları.. ben de isterdim 4-5-6. sezonlarda 1-2-3'teki heyecanımı yaşayabilmeyi.. olmadı, napalım.. gelmiş geçmiş en popüler diziyi yaratan ve bizi ekrana kilitleyen de aynı adamlardı, bu, çoğu kişinin tatmin olmadığı sonu yaratanlar da.. genel resme bakınca da zaten black smoke'un, adanın taşınmasının, fısıltıların falan tam tatmini sağlayacak şekilde açıklanması mümkün değildi ki.. haa yazarlar hikayeyi deli gibi dallanıp budaklandırdılar ve biz de kapıldık bu büyüye.. toplanması imkansızdı yani.. ama ben iyi ki de kapılmışım diyorum, hiç de pişman değilim.. çok vefasızız çok..

---bakma lan işte izlemediysen---

5-6 yıl önce ilk bölümünü izlemiştim,bi türli ısınamamıştım birdahada etrafımda anam babam alakalı lakasız herkes izlemesine rağmen bi türli izlemedim,ama demişimdir şöyle 5 10 yıl sonra eğer ererse star wars hikmetine oturup izlerim,dün ortamın zoruyla mevlid dinler gibi sessiz ve konsantre bir biçimde son bölümü izledim,tabii ki yorum yapacak en son adam benim sadece yorumlardan izlenimim oturupda 6 sezonu izlemem için olağanüstü şartların oluşması lazım,ne başını ne sonunu sevmediğim dizidir ammma oturup 6 sezon izleyen arkadaşlar alınmasın bi dizinin bittiği an birdahaki bölümünü merak edip bi hafta onu düşünüp tartışıyorsanız,eğer o dizinin saati sizin tv saatiniz olmuşsa dünya yıkılsa kaçırmıyorsanız diziyi; tamamdır o dizi ,alacağınız zevki son noktasına kadar almışınızdır,yoksa yemişim lost un finalini sanki istediğiniz senaryo olsa hidayete erecektizniz. valla olsada şöyle sağlam bi dizi 6 sene izlesem de sonunda hepsini zümrütüanka kuşu yese umrumda değil,kısacası sekste mühim olan süreçtir yoksa sonunda ... neyse ....