Lost

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Sayid'in içine birinin girdiği çok belliydi.Anlamadığım adaya ilk geldiklerinde ölen adamların bedeni mi değişti ? Claire'da çıktı bakalım neler olacak.
Sayid'in içine bişey girmedi. Sadece vücuduna bulaştı. Dogen abiye göre enfekte oldu. Su kirliydi, sudan şüphelenmişti zaten(elini kesti ve iyileştirmedi.). Rousseu 2. sezonda arkadaşlarının hepsinin hasta olduğunu onları vurmak zorunda kaldığını söylemişti. Bu da onun gibi bişey olabilir. Sayid ile Locke arasında en önemli fark Locke'un gerçek vücudu duruyor. Sayid milletin gözünün önünde iyileşti.
Uğur GÜVEN' Alıntı:
3.Bölümü çok kötü buldum.Beklentilerimi karşılamadı.
6. sezonun en zayıf halkası buymuş zaten. Ben de pek beğenmedim. 4. bölüm promosunda artık soruların zamanı bitti diyor. Fake Locke da sana herşeyi anlatacağım diyor. 4. bölümden itibaren hareketlenecek bence.

Burak Abi forumu bırakınca başlığa olan ilgi azaldı.

@Kerem Abi Benjamin Linus çaptan düştü,ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili ? :) birde abi bu David neyin nesi ? :)

Barış Şişman' Alıntı:
Elinde Lost'un bütün DVD'leri olan ve bana kargo ile gönderebilecek bir Lost fanatiği var mı? :)

Barış geçen yazmışsın görmedim tv izliyordum.Bendede var 6.sezon son bölüme kadar ama hdd evde kaldığı için atamıyorum Nisan 15 beklersen yollarım.Gerçi Emre yollayacakmış ondan alırsın. :)

Bende Emreden aldım zaten :p

Lost izlemeyen nadir insanlardan biriyim heralde. Daha doğrusu Nip Tuck dışında yabancı dizi izlemişliğim yok. Arkadaşlarla konuşuyoruz, tavsiye etmiyorlar, ama kendileri bayılıyor. Hep bir şeyler oluyormuş, ama sonuca bağlanmıyormuş. Kasar beni. :) Bir de beni bağlamasından korkuyorum. Belki sonra başlarım.
:)

Lost'un 6 sezonluk tarihinde benim en çok beğendiğim bölümüydü bu haftaki. Sadece bölümün ana karakterini söyleyeyim o yeter zaten;

Richard Alpert ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Lost'un 6 sezonluk tarihinde benim en çok beğendiğim bölümüydü bu haftaki. Sadece bölümün ana karakterini söyleyeyim o yeter zaten;

Richard Alpert ;)
Aynısını yazmaya girmiştim. Soru cevap falan boşverdim, afiyetle izledim. J.J. Abrams'a selam Lost'a devam :)

Kerem SEÇER' Alıntı:

Richard Alpert ;)

Yok daha neler :) Benjamine ne oldu benjamine bence o kadarda iyi değildi ama baya soru cevaplandı.

Zaten soruların cevaplanması ve adadaki belki de en gizli kişilik olan Richard'ın açığa çıkarılmasıydı bölümü müthiş yapan.

Benjamin kalibimizde :)