3.Bölümü çok kötü buldum.Beklentilerimi karşılamadı.
Sayid'in içine bişey girmedi. Sadece vücuduna bulaştı. Dogen abiye göre enfekte oldu. Su kirliydi, sudan şüphelenmişti zaten(elini kesti ve iyileştirmedi.). Rousseu 2. sezonda arkadaşlarının hepsinin hasta olduğunu onları vurmak zorunda kaldığını söylemişti. Bu da onun gibi bişey olabilir. Sayid ile Locke arasında en önemli fark Locke'un gerçek vücudu duruyor. Sayid milletin gözünün önünde iyileşti.Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Sayid'in içine birinin girdiği çok belliydi.Anlamadığım adaya ilk geldiklerinde ölen adamların bedeni mi değişti ? Claire'da çıktı bakalım neler olacak.
6. sezonun en zayıf halkası buymuş zaten. Ben de pek beğenmedim. 4. bölüm promosunda artık soruların zamanı bitti diyor. Fake Locke da sana herşeyi anlatacağım diyor. 4. bölümden itibaren hareketlenecek bence.Uğur GÜVEN' Alıntı:3.Bölümü çok kötü buldum.Beklentilerimi karşılamadı.
Barış Şişman' Alıntı:Elinde Lost'un bütün DVD'leri olan ve bana kargo ile gönderebilecek bir Lost fanatiği var mı?
Barış Şişman' Alıntı:Elinde Lost'un bütün DVD'leri olan ve bana kargo ile gönderebilecek bir Lost fanatiği var mı?
Barış Şişman' Alıntı:Farketmez arkadaşlar, Emre'den alayım sonra o bölümleri..
Aynısını yazmaya girmiştim. Soru cevap falan boşverdim, afiyetle izledim. J.J. Abrams'a selam Lost'a devamKerem SEÇER' Alıntı:Lost'un 6 sezonluk tarihinde benim en çok beğendiğim bölümüydü bu haftaki. Sadece bölümün ana karakterini söyleyeyim o yeter zaten;
Richard Alpert
Kerem SEÇER' Alıntı:Lost'un 6 sezonluk tarihinde benim en çok beğendiğim bölümüydü bu haftaki. Sadece bölümün ana karakterini söyleyeyim o yeter zaten;
Richard Alpert