Lynetta Kizer

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı 1990 doğumlu Lynetta Kizer ile 1 senelik prensip anlaşmasına vardı.

1.93 boyundaki Amerikalı pivot geçtiğimiz sezonu Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor forması giymişti. Bosna Hersek pasaportuna da sahip olan Lynetta Kizer Maryland Koleji'nden mezun olduktan sonra WNBA'de Tulsa Shock, Phoneix Mercury ve Indiana Fever takımlarında forma giydi.

Lynetta Kizer'e Galatasaray ailesine hoş geldin der, başarılı bir sezon geçirmesini dileriz.
 
Lynetta Kizer

Yanlis hatırlamıyorsam sayi kralicesi oldu. Vasat ama yararlanılır. Kazma, sert ve birazcık ta dominantlık var. Defansif anlamda da fena sayilmaz, temastan kacinmaz aksine vurur. Kalibina gore hizli ya. Sirtina alip goturur mu Bone kadar, bence goturur. Bu tip oyuncular her zaman ekmek yer zaten bizde Eko varken. Oyun bilgisi bitiriciligi biraz zayif surukleyici degil ribaundlarda candir ama Chiney geliyor yanina !!!!! 1 yıldır sakat ama olsun. Tekrar kazanacağız onu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hatay BŞB'den eski Euroleague şampiyonuna tırmanan bir kariyer hikayesi. Ya oyuncu inanılmaz gelişim gösterdi ya da şampiyon bir kaç level geriye gitti. İkisinin buluşması ilginç olmuş!
 
Ekrem Hocanın Kelsey Bone üzerindeki etkisini gördükten sonra aynı etkiyi Kizer üzerinde göstereceğine dair şüphem yok. Bu yüzden Ekrem Hoca istediyse benim için bir problem yok. Hayırlı olsun.
 
Bende 2-3 maç izledim.
Gördüğüm kadarıyla bayan Erceg'imiz oldu.
Hücumda Erceg kadar etkiliyken savunmada da en az onun kadar kötü.
Ekrem Hoca bakalım savunmada ona neler kazandıracak.
 
Ben de maç izlemesi için transfer edildi sandım bir an:) Fakat Bosman statüsüne geçmesi için 24 Kasım'da Bosna ile milli maça çıkması gerekiyormuş. O zamana kadar oynamayacak. Oynarsa kıtadışı statüsünde değerlendirilecek.
 
Kıta dışı oyuncu alabilmemiz bana pek mümkün gelmiyor,sebebi de bilindiği üzere yönetim.Hal böyleyken takvimde bu çabanın paralelinde oynadığımız maçlar ileride ayağımıza dolanmaz umarım.
 
Bosna milli takımında oynacağı için Avrupalı statüsünde oynatmak için bekletiyoruz sanırım.
 
Ben de maç izlemesi için transfer edildi sandım bir an:) Fakat Bosman statüsüne geçmesi için 24 Kasım'da Bosna ile milli maça çıkması gerekiyormuş. O zamana kadar oynamayacak. Oynarsa kıtadışı statüsünde değerlendirilecek.

Bayılıyorum bu yönetemeyicilerin yaptığı transferlere, oynatmamak için alıyorlar. Bir başka Grosskreutz'umuz varmış da haberimiz yokmuş meğerse!
 

Üst