Miami Heat

Greg Oden iddiaları var.5 Aralık 2009'dan beri maç oynamayan Oden kumardan öte bile bile ladestir.Pat Riley'in böyle mantıksız bir hamle yapacağını sanmıyorum[gerçi Dalembert iddalarıda var ama Miami, Dalembert'in istediği parayı verebilecek durumda değil] ...

Greg Oden iddiaları var.5 Aralık 2009'dan beri maç oynamayan Oden kumardan öte bile bile ladestir.Pat Riley'in böyle mantıksız bir hamle yapacağını sanmıyorum[gerçi Dalembert iddalarıda var ama Miami, Dalembert'in istediği parayı verebilecek durumda değil] ...

Dalambert oynayıp birde para mı istiyormuş hacı, çok ilginç :D

Greg Oden'ı sakatlanmadan oynatmak mümkünse 25 maç sonra süper oturur takıma ama bu ilk ihtimal ne kadar düşük hepimiz biliyoruz.

Oden için Erdal lades demiş ama ya tutarsa hacı ? Dalembert filan demişsin de geçen sene 30 macını izledim Dalembert'ın nerden baksan. O 8 sayı 8 ribaundu nasıl yaptığını çok iyi biliyorum. Dalembert geçen sene maçların büyük bölümünde 4 oynadı özellikle ligin yarısından sonraki dönemde. Landry gidince Cousins 5ten yüksek süre aldı ve Dalo 4 oynamaya başladı. O istatistikte bunun da payı var özellikle kendisini tutan kısa 4 numaralar.

Gerginliği korükleyici, anlamsız mesajlar atmayınız. Ne bu simdi durup dururken. Bundan sonrakileri silecegim, bilginize.

Bizim takım yetmedi Nba takımlarında da mı geriliyor insanlar ? :)

Ben daha çok sevdiğim oyunculara göre takım tutanlardanım doğruyu söylemek gerekirse.Uzun seneler Lakers'ı tuttum,sonra Shaq ve Wade kadrolu Miami'yi.Wade,en sevdiğim oyuncu diyebilirim şu an Nba'de.

Maalesef Lebron ve Bosh Wade'i de harcıyor.Bu kadroda Miami'nin şampiyonluk kazandıklarındaki ruh yok bi kere.O değil Wade'in karakteri de bozuyorlar :)

Lebron gerçekten kendini adasa,Bosh'a bile gerek kalmadan Wade ile ikisi lige unutulmayacak bir damga vururlar ama Lebron'un bu gereksiz ego ve bencilliğiyle bu sene de şampiyon olamazlar diye düşünüyorum.

Shane Battier önemli bir parça,güzel hamle oldu.Pota altına alacakları 2.sınıf bir uzunla belki ümitlendirebilirler.

Miami Heat'e laf atılıyor diye "gerilen" oluyorsa bizim spor sevgimiz bitmiştir. Her şeye aşırılıkla bağlanır olmuşuz. Miami'de gitsem desem o lafı kimse dönüp bakmaz. Dün El Clasico belgeselini izlediniz mi? Takım otobüslerini Madrid ve Barca formalı taraftarlar beraber karşılıyor.

Miami Heat'e laf atılıyor diye "gerilen" oluyorsa bizim spor sevgimiz bitmiştir. Her şeye aşırılıkla bağlanır olmuşuz. Miami'de gitsem desem o lafı kimse dönüp bakmaz. Dün El Clasico belgeselini izlediniz mi? Takım otobüslerini Madrid ve Barca formalı taraftarlar beraber karşılıyor.

Murat Bey aramıza yeni katılmışsınız, hoşgeldiniz. Forumda yıllardır gereksiz bir Lebron*Kobe gerginliği yasanıyor nedensizce.. Ben sahsen ikisini de sevmiyorum ve taraf degilim ama Lebron'a yonelik surekli büyük oyuncu degil, yancı v.b. kelimeler kullanılıyor ve günlerce süren tartışmalar çıkıyordu. Bu nedenle öyle yazdım ki hala aynı fikirdeyim.Lebron-Kobe karşılaştırması başlarsa, bir sure sonra kavga baslıyor ve forum yaşanmaz oluyor.

Bu sene Miami oturuş bir takım olacak bence. Sonuçta Boston saçmalıyor bariz. 4 numara koleksiyonu yapıyorlar sanırım ve Wilcox'lara filan düştüler. Orlando deseniz bu sene çok sancı yaşar. Atlanta buraların çocuğu olamadı hiç bir zaman. Şöyle bi bakınca doğu çok güçsüz bir hal aldı. New york da yine eski haline dönüp saçmalamaya başladığına göre Miami bu sene finale adını yazdırır. Ayrıca New Jersey Howard'ı alsa bile o dominant seviyelere ulaşamaz. En fazla yan komşusu kadar olur.
edit : Chicagoyu unuttuk iyi mi :) geçen seneki ivmelerini aşabileceklerine inanmıyorum.

Billups'ın geleceğini hiç zannetmiyorum, ona verecek iyi bir kontratımızda yok açıkçası.

E.Curry ilede imzaladık mı noldu ya adam ciddi ciddi antrenmanlara çıkıyordu bizle :D