Miami Heat

Bir de bu ligde ilk defa bir takımda iki süperstar oynuyormuş gibi başan beri heat'te top paylaşımı dert oldu millete.. sanki ilk defa top paylaşılacak.. zaman zaman hatalar olmasına rağmen çok da güzel paylaşıldı.. ben hiç bir sorun görmedim..

oklahoma city'de bir tane gerçek star varken sorun çıktı, burada 2,5 star varken çıkmadı.. ben lebron james sevmiyorum.. ama sevmiyoruz diye burada kendi hayal dünyamızda bir şeyler yaratmanın mantığı yok.. adam işini yaptı ve gayet de iyi yaptı..

lebron ne zaman şampiyon olacak diye millet sözde dalga geçiyor.. bu ligde, lebron'dan büyük olup da şampiyonluk gitmeyen ama çok da saygı duyulan süperstarlar var.. Patrick Ewing,Karl Malone, John Stockton, Charles Barkley, Allen Iverson. Bu seneye kadar Jason Kidd ve Dirk Nowitzki de listedeydi.. Hepsi çok istemiştir ama şampiyon olamamaları onları daha az önemli oyuncu kılmıyor..

eğer antipatinin nedeni saha dışı olaylarsa çok daha kötüleri var ama dediğim gibi ben de sevmiyorum ama hakkını yememek lazım.. bu forumda şampiyon olamadı diye dalga geçilmesi bana komik geliyor..

sonuçta bu isimler bir araya gelince bir idda attılar ortaya şampiyon olmak lebron şampiyon olacam diye terk etti clevandı. miami fanları sezon boyu sürekli yazdılar forumda iddalı şekilde. burda sonuçta lebron kalkıp okumuyor sadece taraftarlar arası güzel bir çekişme. kobe-lebron tartışması her yerde var ve lebron başarısız olunca kobe fanları dalga geçer bu normal bence:) kobe de başarısız olunca eleştiriliyor adam 2008de bostona kaybedince eleştirilmedi mi? ve o zaman ki lakers kadrosu çok da iyi değildi kendine göre başarılı idi bana göre de. bynum sakattı arıza yoktu. sadece kobe-gasol-odom vardı ve bu adamlar 40 dakika üstü oynuyordu. boston ise şimdiye göre daha genç ve istekli bir takımdı. bence miami başarısız oldu bu sene miamililer de oyuncuları da şehirde şampiyonluk bekliyordu kesinlikle. doğu takımları bu sene kötü idi hangisi gelse dallas ezerdi zaten doğu da şampiyon olmak zor değildi bu sene. boston perkins takasından sonra çöktü orlando basketbol oynamayı unutmuş oyunculara güvendi. chicago da yetenekleri çok kısıtlı bir takımdı.

@Ferhat Karakoç

Ben kimse eleştirilmesin demedim..Yazdıklarımı bir kere daha oku istersen.. Ben orada kendi fikrimi yazdım. O da şu ; Lebron başarısızsa elbette eleştirilir de ben başarısız olduğunu düşünmüyorum.. Bu benim kişisel fikrim, forumla alakalı değil.

265087_10150232908313944_64637653943_7413061_2774509_n.jpg

Happy Father's Day to all the Fathers and Father figures. Means everything in the world being in the kids life.

LeBron da insan beyler...

-Pat Riley 2011-2012 sezonu için Lebron James, Dwayne Wade ve Chris Bosh üçlüsünü bozmayacaklarını açıkladı..

'' Bu üçlüyü bozmak gibi bir düşüncemiz olmadı ve bununla ilgili bir görüşme yapmadık.Yapmayıda düşünmüyoruz. Bu üçlüye sahip olduğumuz için çok mutluyuz ''

http://basketball.realgm.com/wiretap...#ixzz1PwH90TDh

- Pat Riley ayrıca koçluğa geri dönmeyeceğini ve Spoelstra'ya güvendiğini söylemiş

- Free Agent olan Mario Chalmers'a da teklif götürecekmiş Miami.. Gider mi kalır mı göreceğiz bakalım..

Yeni toplu iş sözleşmesinde takımlara bir kereliğine verilecek "amnesty clouse" hakkını Mike Miller ile kullanırlarsa yeni bir pivot için cap'de yer açabilirler.Sert bir pivot bulduğu anda Miami benim için tekrar şampiyonluğun en büyük adayı olur.
Oyun Kurucu: Norris Cole-Mario Chalmers
Şutör Guard: Dwayne Wade -James Jones
Kısa Forvet :LeBron James- James Posey[dedikodu olarak geçiyor ama LeBron, Twitter'da olabileceğini açıkladı]
Uzun Forvet: Chris Bosh - Udonis Haslem
Pivot:Joel Anthony-Zydrunas Ilgauskas

Bir pivotla ve özgüvenlerin tazelenmesiyle Miami tekrardan şampiyonluğun en büyük adayı olur.

Yeni toplu iş sözleşmesinde takımlara bir kereliğine verilecek "amnesty clouse" hakkını Mike Miller ile kullanırlarsa yeni bir pivot için cap'de yer açabilirler.Sert bir pivot bulduğu anda Miami benim için tekrar şampiyonluğun en büyük adayı olur.
Oyun Kurucu: Norris Cole-Mario Chalmers
Şutör Guard: Dwayne Wade -James Jones
Kısa Forvet :LeBron James- James Posey[dedikodu olarak geçiyor ama LeBron, Twitter'da olabileceğini açıkladı]
Uzun Forvet: Chris Bosh - Udonis Haslem
Pivot:Joel Anthony-Zydrunas Ilgauskas

Bir pivotla ve özgüvenlerin tazelenmesiyle Miami tekrardan şampiyonluğun en büyük adayı olur.
ilgauskas basketbolu birakmis http://www.cnnturk.com/2011/spor/ba...auskas.basketbolu.birakti/631399.0/index.html

Ve Miami bayram yerine döner. :)

Ilgauskas olsa da olmasada Miami'nin bir pivota ihtiyacı var.Minimum kontrata kimi bulabilirler bilmiyorum ama pota altında sert ve sağlam duracak birisi şart.Aaron Gray bile olur yani... :)

Bu takımdan hiçbirşey olmaz umarım,tamamen hayal kırıklığı olurlar.Yıllarca bu oyunu bu kadar kolay düşünmedik,en iyileri alalım şampiyon olalım ile olmuyor bu işler,umarım olmazda.Sevmiyorum seni Lebron.İçimdekileri kusayım dedim.:D