Emre ben basarisiz demedim Miami. Ayrica Lebron'dan ve Wade'den oturu sempatim vardir. Anlatmak istedigim hatalar tek 1 kisiye ait degil.
Emre ben basarisiz demedim Miami. Ayrica Lebron'dan ve Wade'den oturu sempatim vardir. Anlatmak istedigim hatalar tek 1 kisiye ait degil.
Bir de bu ligde ilk defa bir takımda iki süperstar oynuyormuş gibi başan beri heat'te top paylaşımı dert oldu millete.. sanki ilk defa top paylaşılacak.. zaman zaman hatalar olmasına rağmen çok da güzel paylaşıldı.. ben hiç bir sorun görmedim..
oklahoma city'de bir tane gerçek star varken sorun çıktı, burada 2,5 star varken çıkmadı.. ben lebron james sevmiyorum.. ama sevmiyoruz diye burada kendi hayal dünyamızda bir şeyler yaratmanın mantığı yok.. adam işini yaptı ve gayet de iyi yaptı..
lebron ne zaman şampiyon olacak diye millet sözde dalga geçiyor.. bu ligde, lebron'dan büyük olup da şampiyonluk gitmeyen ama çok da saygı duyulan süperstarlar var.. Patrick Ewing,Karl Malone, John Stockton, Charles Barkley, Allen Iverson. Bu seneye kadar Jason Kidd ve Dirk Nowitzki de listedeydi.. Hepsi çok istemiştir ama şampiyon olamamaları onları daha az önemli oyuncu kılmıyor..
eğer antipatinin nedeni saha dışı olaylarsa çok daha kötüleri var ama dediğim gibi ben de sevmiyorum ama hakkını yememek lazım.. bu forumda şampiyon olamadı diye dalga geçilmesi bana komik geliyor..
Yok ben seni kastetmedim Nilay.. Genel olarak öyle bir hava vardı..Sadece bizim forumda değil, her yerde. Ona istinaden yazmıştım bunları.
Ben sana cevaben birşey yazarsam elim kırılır : )) Ne haddiimize : )
Haha o kadar korkutucu muyum ben ya.
Happy Father's Day to all the Fathers and Father figures. Means everything in the world being in the kids life.
Miami cephesinde bir gelişme daha var.. Ilgauskas oyuncu opsiyonunu kullanıp takımda kalmış.. Dev pivot, 1.4 milyon dolar alacak
http://www.iamagm.com/news/2011/06/...nas.ilgauskas.picks.1.4.million.player.option
Konu başlığının ismini değiştirmeyi düşünmüyor musunuz ?
ilgauskas basketbolu birakmis http://www.cnnturk.com/2011/spor/ba...auskas.basketbolu.birakti/631399.0/index.htmlYeni toplu iş sözleşmesinde takımlara bir kereliğine verilecek "amnesty clouse" hakkını Mike Miller ile kullanırlarsa yeni bir pivot için cap'de yer açabilirler.Sert bir pivot bulduğu anda Miami benim için tekrar şampiyonluğun en büyük adayı olur.
Oyun Kurucu: Norris Cole-Mario Chalmers
Şutör Guard: Dwayne Wade -James Jones
Kısa Forvet :LeBron James- James Posey[dedikodu olarak geçiyor ama LeBron, Twitter'da olabileceğini açıkladı]
Uzun Forvet: Chris Bosh - Udonis Haslem
Pivot:Joel Anthony-Zydrunas Ilgauskas
Bir pivotla ve özgüvenlerin tazelenmesiyle Miami tekrardan şampiyonluğun en büyük adayı olur.