Miami Heat

Philadelphia'yı 100-94 yendik.Three Big yine iş başındaydı :
Wade 32 sayı 10 ribaunt 8 asist
LeBron 24 sayı 15 ribaunt 6 asist
Bosh 19 sayı 6 ribaunt
Seride durumu 3-0'a getirdik.

Gayet güzel başlangıç, daha verilecek çok cevap var. O yüzden hiç durmadan yola devam etmek lazım, diğer takımların durumu bizi ilgilendirmiyor. Kendi oyunumuza bakarak yolumuzda ilerlememiz gerekiyor, hiç zaman kaybetmeye gerek yok, süpürelim Sixers'ı. İlk tur için Sixers'ı istiyordum, çok rahat geçeceğimizi de belirtmiştim, nitekim aynı görüntüyü gördük. Boston'u da görüyoruz Nyk serisinde, hiç bir kuşkum yok, gelsin birer birer.

Bir saat sonra serinin dördüncü maçına çıkıyoruz, uzatmak gereksiz. Gerçi aktif dinlenme tarzı bir şey de görebiliriz takımdan ama galibiyet en temizi, maç saatini bekliyoruz.

Bugün Miam'inin kolay şekilde yenileceğini düşünüyorum. Sonuçta bu kulüplerin sahibi para kazanmayı da istiyor. Rotasyonu farklı kuracaklardır. 5. maçı kendi sahalarında oynadıkları takdirde, hem seyircilerinin önünde turlayacaklar hem de kendi sahalarında bir maç fazla oynayacaklarından tam bilmiyorum ama minumum 15-20 milyon'u cepe indirecekler. :)

Maça çok kötü başladık, aktif dinlenme dedim, ancak sonradan muazzam toparladık ve öne de geçtik. Fakat son 1 dakika 10-0'lık seri yaptı Sixers ve seriyi 3-1'e getirdi. Böylesine umutların kırıldığı bir bölümde bu performansı tebrik etmek gerekir. Seri 4-1 bitecektir ama şu maçtan da dersler çıkarmak gerekir. Baskı anında bütün oyuncuların saçma tercihleri, savunmada düşüp en önemli anda yediğimiz sayılar vs.

Son maç gövde gösterisi bekliyorum, bu maçın etkilerini ancak öyle sileriz.

Mario Chalmers takım opsiyonu kullanılarak kalıyor.Mike Miller'da takas edilecek bir sivri zekalı GM bulunamadığı için kalacak büyük ihtimalle.O zaman salary cup baştan sınıra dayanır sadece 7 kişiyle [üçlü-Chalmers-Anthony-Mike Miller-Haslem].Bundan sonraki hamleleri biraz sıkıntılı olacak Miami Heat'in...

Bu sene herkes Lebron'u sucladi. Ama bence en az onun kadar Wade de sucludur bu sampiyonlugun gitmesinde. Umarim iyi takaslar yaparak daha iyi bir kadro kurarlar.

Bu sene herkes Lebron'u sucladi. Ama bence en az onun kadar Wade de sucludur bu sampiyonlugun gitmesinde. Umarim iyi takaslar yaparak daha iyi bir kadro kurarlar.

ben de bunun tam tersini düşününenlerdenim.. bu kısıtlı kadronun final oynamasında lebron kadar wade de etkilidir diye düşünüyorum.. bence miami başarısız değil.. kim neye dayanarak başarısız olduğunu düşünüyor anlamıyorum. basketbol sahada 5 ve toplamda en az 7-8 kişi ile oynanıyor. Heat'in ilk beş ve ilk 7-8 adamına bakarsanız, toplam veya ortalama kalite bu ligde asla ilk 10 a giremez.. Biri şüpheli üç star var diye iş bitmiyor..

zaten heat hep önce savunma diyerek buraya geldi..kazanırken hep 80-90 larda tuttu rakiplerini.. bence ciddi bir kapasite kullanımı var.. dallas daha geniş bir rotasyona ve kaliteye sahip.. sadece j.j.barea gibi bir guardı olsa, o bile fazlasıyla yeterdi heat'e..

heat neye göre başarısız anlamıyorum.. başarısız potansiyelinin altında kalan takımdır.. bu takımın bundan iyisini yapacağına nasıl kanaat getirdiniz ki finalde kaybettiler.. başarısız takım lakers'tır, boston'dur.. onlar kapasite altında kaldılar. bence heat, bulls, thunder gibi takımlar iyi bir sezon geçirdiler tüm dezavantajlarına rağmen

Bir de bu ligde ilk defa bir takımda iki süperstar oynuyormuş gibi başan beri heat'te top paylaşımı dert oldu millete.. sanki ilk defa top paylaşılacak.. zaman zaman hatalar olmasına rağmen çok da güzel paylaşıldı.. ben hiç bir sorun görmedim..

oklahoma city'de bir tane gerçek star varken sorun çıktı, burada 2,5 star varken çıkmadı.. ben lebron james sevmiyorum.. ama sevmiyoruz diye burada kendi hayal dünyamızda bir şeyler yaratmanın mantığı yok.. adam işini yaptı ve gayet de iyi yaptı..

lebron ne zaman şampiyon olacak diye millet sözde dalga geçiyor.. bu ligde, lebron'dan büyük olup da şampiyonluk gitmeyen ama çok da saygı duyulan süperstarlar var.. Patrick Ewing,Karl Malone, John Stockton, Charles Barkley, Allen Iverson. Bu seneye kadar Jason Kidd ve Dirk Nowitzki de listedeydi.. Hepsi çok istemiştir ama şampiyon olamamaları onları daha az önemli oyuncu kılmıyor..

eğer antipatinin nedeni saha dışı olaylarsa çok daha kötüleri var ama dediğim gibi ben de sevmiyorum ama hakkını yememek lazım.. bu forumda şampiyon olamadı diye dalga geçilmesi bana komik geliyor..