Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

Şubenin başına Mustafa başkan bizzat kendisini getirse ne olur ki ? Bu yönetim Galatasaray tarihinin en zayıf yönetimlerinden biri.Şubenin başına A yerine B geçsin yok B gitsin C gelsin o zaman her şey çok güzel olacak gibi düşünceler boş bir teselliden başka bir şey değil.Ben bu şubenin bu hale geldiğine ilk kez tanıklık ediyorum,kötü yöneteceklerini biliyorduk ama bu kadarını asla beklemiyorduk.Her şey sanki kötü bir şaka gibi ... Dursun Özbek yönetimine ne kadar karşı çıktıysam Mustafa Cengiz yönetiminede o kadar muhalifim.İstifadan veya yeni bir kongreden başka beklentim yok

Yöneticilere,başkana,genel kurul üyelerine ve de kendimize sormamız gereken bir soru var aklımı kemiren...Biz büyük bir kulüp değil miyiz niye sponsor bulamıyoruz niye bizim her sene borcumuz artıyor niye arazi satıyoruz forma satıyoruz kombine satıyoruz da borçlar azalmiyor niye böyle sıkıntılar yaşıyoruz oyunculara borçlanma fiba ya borçlanma uefaya borçlanma vs...Şampiyon olamayacak bir kadro kurulmayacaksa kapatsınlar bütün şubeleri...Benim kalbim kaldırmaz geçen seneki gibi bir sene daha yaşamayı...

Madem işe yarar bir icraatınız veya en ufak bir katkınız olmayacaktı, neden ikinci defa aday oluyorsunuz? Hadi seçildiniz, neden basketbol şubesi sorumluları oluyorsunuz? Madem bu elbise size büyük geliyor, neden temmuz 20'ye kadar bekliyor ve şubenin önünü kapatıyorsunuz? Bir insan kendisinin neyi yapıp neyi yapamayacağını az çok bilir, yapamayacağınız bir işe neden giriyorsunuz? İstifa etmekte bir erdemdir, neden o koltukları işgal ediyorsunuz? Amacınız nedir, Galatasaray'a niye zarar veriyorsunuz?

Valencia futbol maçı sonrası “Taraftarımıza basketbol konusunda büyük hak veriyorum. Asla ligden çekilmeyeceğiz” diye bi açıklama yapmış. Vizyona bak “asla ligden çekilmeyeceğiz”. Güler misin ağlar mısın..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valencia futbol maçı sonrası “Taraftarımıza basketbol konusunda büyük hak veriyorum. Asla ligden çekilmeyeceğiz” diye bi açıklama yapmış. Vizyona bak “asla ligden çekilmeyeceğiz”. Güler misin ağlar mısın..

İlk aday olduğunda Fenerbahçe Doğuş seviyesinde olmayı hedefliyoruz, her branşta hedefimiz şampiyonluk, sponsorlarımız hazır vs diyordu :) Yalancılıkta kitap yazacak :)

İlk aday olduğunda Fenerbahçe Doğuş seviyesinde olmayı hedefliyoruz, her branşta hedefimiz şampiyonluk, sponsorlarımız hazır vs diyordu :) Yalancılıkta kitap yazacak :)
Adam sahtekar ve şark kurnazı.. Dursun'dan da pek haz etmem ama en az dursun kadar niteliksiz bu arkadaş.. Sırf Dursun'a göre biraz daha eli yüzü düzgün biraz daha iki kelimeyi bir araya getirebiliyor diye adamı sürekli övenler var ve en çok bu tayfa zarar veriyor Galatasaray'a.. Bu adamın yüceltilip Dursun'un gömülmesi Dursun'a haksızlık. Dursun en azından gerektiğinde para girişi sağlıyordu, bunda o da yok. Sürekli konuşuyor ve boş konuşuyor, masal anlatıyor.

Bir tarafta Ali koç gibi bir başkan varken bize kimler denk geliyor. Galatasaray başkanlığı bu kadar ucuz olmamalı.

Bazı şeyleri sorgulamamız gerek,Galatasaray büyük bir marka spor kulüpleri içinde gerçekten bir numara,bunu objektif olarak yazıyorum,taraftar sayımız diğerlerinden fazla,başarı konusunda da öndeyiz.Peki neden son yıllarda Galatasaray'ı Galatasaray gibi güçlü insanlar yönetmiyor.FB güçlü FB'yi yönetenlerde güçlü.Ali Koç güçlü,Aziz Yıldırım'da güçlüydü.Bizim sorunumuz ne ? Bu aralar hep bunu düşünmeliyiz.Neden bizi Dursun Özbekler,Mustafa Cengizler yönetiyor,neden diğer isimler ortaya çıkmıyor,neden herkes geride duruyor ? Esas meselemiz bu olmalı bence.

Oktay Mahmuti konusunda "Galatasaraylı değilim o yüzden indirime gitmem" dedi diyerek yanlış bir algı yaratmaya çalıştı. Hoca iki saat geçmeden tekzip etti. Yine de ortalığı bulandırıp taraftarın belli kısmını hocaya karşı kurdurmayı başardı.

Dün de "samimi tepkileri anlıyorum ama eleştirmek için pusuda bekleyenlerin de farkındayım" gibilerinden birşeyler dedi. 15-20 gündür ortalık kaynarken gık çıkarmayan bazı isimler birden sosyal medyada beyanat vermeye, millete salça olmaya başladı.

Hamdolsun böyle böyle kapanacak bu şube. Borcu 17 milyon seviyesine indirdik dedi galiba bir de arada, yalan sahi bilemem. İnşallah sıfırlanır borç da zaten ciğerimiz yanarken bir de "şubeyi bunlar batırdı" yaftasıyla uğraşmaktan kurtuluruz...

Başkanın ve yönetim kurulunun beceriksizliğinin faturasını kendileri bizzat yakında öderler. Adamların ne ne dedikleri belli, ne de ne yaptıkları belli. Başkan konuşurken bile o kadar boş konuşuyor ki, örneğin 2-3 basketbolcu diyor. Karar ver, 2'mi 3'mü? Kadın mı? Erkek mi?

Kulübün ihtiyacı olan para sıfırlamak adına en fazla 10 milyon dolar ve koca kulüp bu parayı kendi içinden bile bulamıyor.

Ya arkadaş millet senden basketbola destek bekliyor senin ne işin var Büyükçekmece belediye başkanı ziyaretinde .. Yahu sen devlet misin millet misin sanane ziyaretlerden bi dön de başkanı olduğun kulüple ilgilen.. İnsanı zorla günaha sokacaklar..

Ya arkadaş millet senden basketbola destek bekliyor senin ne işin var Büyükçekmece belediye başkanı ziyaretinde .. Yahu sen devlet misin millet misin sanane ziyaretlerden bi dön de başkanı olduğun kulüple ilgilen.. İnsanı zorla günaha sokacaklar..

Burakcan için gitmiştir belki Muhammed :)

Daha önce yazmıştım,bu belediye ziyaretlerinin yarısı kadar zamanı basketbola sponsor bulmaya harcasa şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk.Inan edin bir zamanlar Dursun Özbek'in demeçleri spor kanallarında alt yazı olarak geçtiği zaman asabım bozulurdu şimdi Mustafa Cengiz'in açıklamalarını gördükçe sinirim bozuluyor.Benim için bu saatten sonra ağızlarıyla kuş tutsalar bir şey değişmez.Illede istifa illede kongre,ben baştan dillendireyim 3 - 4 ay içinde bana eşlik eden bir sürü kongre üyesi,binlerce taraftar olur,hele bir futbol sezonu başlasın : )

Yönetimden ilk geldiği dönem umutluydum ama olmadı. Laftan başka bir şey üretemediler. Sürekli "Şu kadar borç ödedik" diyorlar. Gören de ceplerinden ödediler zanneder. Fatih Terim Ndiaye'nin satılmasına izin vermeseydi ne yapacaklardı acaba?

Şu çok enteresan 34 milyon TL borç vardı 21 milyon TL'ye düşürdüm diyor. Güzel Başkan'ım bu parayı sen nereye ödedin acaba? Mahmuti'ye 1 maaş verdin, transfer yasakları kaldırılmadı vs vs. Bu paralar nereye gitti nereye ödendi? İnanılmaz... Sürekli popülist söylemler...

Şu çok enteresan 34 milyon TL borç vardı 21 milyon TL'ye düşürdüm diyor. Güzel Başkan'ım bu parayı sen nereye ödedin acaba? Mahmuti'ye 1 maaş verdin, transfer yasakları kaldırılmadı vs vs. Bu paralar nereye gitti nereye ödendi? İnanılmaz... Sürekli popülist söylemler...
Sever öyle söylemleri.. Bir de irite konuşma tarzı var ki, dinleyemiyorum artık kendisini.. Basketçiler filan diyordu geçen günkü konuşmasında, evlere şenlik bir insan kendisi..