Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

Yöneticilerin açıklamaları kabul edilebilir değil ama bize de görev düşüyor arkadaşlar. Basketbol şubesine ilgi olduğunu göstermek için her maça gitmemiz, salonu doldurmamız lazım. Aksi halde 141 kişinin izlediği takıma ben niye milyon dolar yatırayım mazeretinin arkasına sığınırlar. İşi, ailesi olanlar, İstanbul Avrupa yakasında oturmayanlar için maça gitmek külfet gibi görünebilir. Ama bu fedakarlığı yapmamız lazım. GS basketbol takımı benim hayatımın önemli bir parçası, ben bundan sonraki kadın-erken tüm iç saha maçlarına gideceğim. Seviyorsak bu bizim görevimiz.

Bir de bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. GS Store'da ürünlerin hangi kategorilerden satıldığının takibi yapılıyor mu? Eğer yapılıyorsa en azından iki senede bir tercihen her sezon basketbol forması da alalım.

Kesinlikle. Bilet satışa çıkar çıkmaz alacağım.

Hem takıma destek hem de yönetime mesaj vermek adına salonda olmamız gerekiyor. İmkanı olan herkes gelmeli, bahane değil destek vakti.

Yöneticilerin açıklamaları kabul edilebilir değil ama bize de görev düşüyor arkadaşlar. Basketbol şubesine ilgi olduğunu göstermek için her maça gitmemiz, salonu doldurmamız lazım. Aksi halde 141 kişinin izlediği takıma ben niye milyon dolar yatırayım mazeretinin arkasına sığınırlar. İşi, ailesi olanlar, İstanbul Avrupa yakasında oturmayanlar için maça gitmek külfet gibi görünebilir. Ama bu fedakarlığı yapmamız lazım. GS basketbol takımı benim hayatımın önemli bir parçası, ben bundan sonraki kadın-erken tüm iç saha maçlarına gideceğim. Seviyorsak bu bizim görevimiz.

Bir de bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. GS Store'da ürünlerin hangi kategorilerden satıldığının takibi yapılıyor mu? Eğer yapılıyorsa en azından iki senede bir tercihen her sezon basketbol forması da alalım.

Basketbol formasını boyunuza uygun bulursanız alırsınız, 11 yaşındaki oğlum ile beraber gittiğimizde bana verdikleri cevap en küçük S bedenin bile ancak bana olabileceğiydi. bedenleri A takım boyutlarında çalışıyorlar ve bu bedenleri de GSStore'de satamıyorlar , Türk milletinin boy standartları belli.

Çıkın açık açık; "bizim hedefimiz şubeyi yok etmek, biz Galatasaray düşmanıyız, Dursun'un izinden gidiyoruz" deyin, siz de rahatlayın, biz de ispat etmekle uğraşmayalım. Ne uzatıyorsunuz? Marka değeri konusunda da yerin dibine girdik ne yazık ki. Şube hakkında bir gün de hayırlı bir haber duyalım arkadaş!

Bu nasıl bir skandaldır yeter artık!! Ödeme yapıldı demedi mi bunlar? Siz Türkiye'nin en büyük kulübüne geleceksiniz ve taraftara gerçek olmayan şeyler söyleyeceksiniz!! Bunlar nasıl çıkıp ödeme yapıldı diyor arkadaş, bu nasıl bir ciddiyetsizliktir? Yarından tezi yok direk istifalarını vermeleri gerekiyor..

Ne yazık ki bu şubede gelen de giden de birbirini aratmıyor onuda belirtelim..Daha önceki yönetimin de zihniyeti böyleydi, bu atanan 3 arkadaşın da..Bizim sorunumuz daha derinlerde, vizyonlarda, genel kurullarda..O yüzden bu yönetimi eleştirirken bari eski yönetimden dem vurmayın kardeşim bu hale dün gelmedik, 2 yılda oldu bu olanlar..

Sermaye arttırımından bugün-yarın gelecek 140-170 Milyon TL ile şu ana kadar elimizde bulunan Kadın-Erkek tüm oyuncu alacaklarını kapatmak lazım. Bu paranın geleceğini oyuncu ve menajerlere iyi bir şekilde aksettirip işi çözmek gerekiyor ama yöneticilerimiz son derece bu işlere uzak insanlar. Hele birde Ömer Yalçınkaya var ki Allah düşmanımızın başına vermesin. Umarım hallolur sorunlar.

Cengiz yönetimi rezalet işlere ve kafalarını kuma gömmeye devam ediyor. Bu mentaliteyle tekrar seçilirlerse kulüp açısından büyük kayıp olur. Ben de destekledim kendilerini Özbek'e karşı ama benim desteğimi çok kısa bir sürede kaybettiler.. Seçileceklerine kendileri de inanmıyordu anlıyorum ama biraz nitelikli bir yönetim kursalarmış keşke belki seçiliriz diye.. Basketbol triosu rezalet.. gündemden, basketboldan hayattan kopuk bir trio sadece..

Yönetimi aceleyle kurmuş olabilirsiniz lakin bu seçtiğiniz kişilerin diyalog kurma özürlü olmasını gerektirmez. Basketbol, basketbol topunu görse bomba zannedecek kişiler tarafından yönetilmemeli. Profesyonel kadro zaten ayrı bir fecaat. Bugün kaç kişi çalışıyor basketbol şubesinin takımların koçları ve oyuncuları ve teknik ekibi dışında bilmiyorum lakin işini doğru yapan neredeyse yok gibi.

Can Topsakal garip şekilde bu şube işlerinde çok etkili olmuş ve bu sadece şube sorumluluğu ile ilgili bir mevzu değil belli ki. Dursun Özbek yönetiminin bulduğu sponsorları bile engelleyecek düzeyde bir etki. Adam kendi yönetimini bile sabote etmiş tıpkı Mehmet Helvacı gibi.

Peki bu yönetim ne yapmaya çalışıyor? Tamam sorunları dağ kadar olan bir kulüp aldınız lakin her seferinde ya bunlar çok kötü durumda bir kulüp bıraktılar demek bambaşka bir şey.

Bu yüzden diyorum ya illa zengin birileri kulüpte yönetici olacaksa atıyorum 15 kişilik yönetimde kurulunun tamamı ceplerinden 1'er milyon dolar verecek.

Yönetimi aceleyle kurmuş olabilirsiniz lakin bu seçtiğiniz kişilerin diyalog kurma özürlü olmasını gerektirmez. Basketbol, basketbol topunu görse bomba zannedecek kişiler tarafından yönetilmemeli. Profesyonel kadro zaten ayrı bir fecaat. Bugün kaç kişi çalışıyor basketbol şubesinin takımların koçları ve oyuncuları ve teknik ekibi dışında bilmiyorum lakin işini doğru yapan neredeyse yok gibi.

Can Topsakal garip şekilde bu şube işlerinde çok etkili olmuş ve bu sadece şube sorumluluğu ile ilgili bir mevzu değil belli ki. Dursun Özbek yönetiminin bulduğu sponsorları bile engelleyecek düzeyde bir etki. Adam kendi yönetimini bile sabote etmiş tıpkı Mehmet Helvacı gibi.

Peki bu yönetim ne yapmaya çalışıyor? Tamam sorunları dağ kadar olan bir kulüp aldınız lakin her seferinde ya bunlar çok kötü durumda bir kulüp bıraktılar demek bambaşka bir şey.

Bu yüzden diyorum ya illa zengin birileri kulüpte yönetici olacaksa atıyorum 15 kişilik yönetimde kurulunun tamamı ceplerinden 1'er milyon dolar verecek.

30 Kasım 2017 itibariyle sportif aş'de çalışan personel toplam 254 kişidir.

dernek bünyesinde çalışanlar ise 411 kişidir.

sportif aş'deki teknik adam sayısı 81 kişidir.

dernekte çalışan teknik adam sayısı 143 kişidir.

sportif aş'deki sporcu sayısı 255 kişidir.

dernekte kayılı sporcu sayısı 613 kişidir.

futbol ve diğer branş okullarındaki eğitmenler ve sporcular bu listede mevcut değildir. bu listede sadece beyaz ve maki yakalı profesyoneller, teknik adamlar ve lisanslı sporcular yer almaktadır.

ezcümle kilit soru şu biz holding miyiz? sonra niye borç var neden ismailenver kafayı sıyırmış...hürmetler...

30 Kasım 2017 itibariyle sportif aş'de çalışan personel toplam 254 kişidir.

dernek bünyesinde çalışanlar ise 411 kişidir.

sportif aş'deki teknik adam sayısı 81 kişidir.

dernekte çalışan teknik adam sayısı 143 kişidir.

sportif aş'deki sporcu sayısı 255 kişidir.

dernekte kayılı sporcu sayısı 613 kişidir.

futbol ve diğer branş okullarındaki eğitmenler ve sporcular bu listede mevcut değildir. bu listede sadece beyaz ve maki yakalı profesyoneller, teknik adamlar ve lisanslı sporcular yer almaktadır.

ezcümle kilit soru şu biz holding miyiz? sonra niye borç var neden ismailenver kafayı sıyırmış...hürmetler...

İnanılmaz sayılar bunlar. Bu kadar insan ne iş yapar. Sadece şurada yazılan 1757 kişi var. Bugüne kadar bu kulübün batmaması mucize. Bu sayılar çok şaşırttı beni, tahmin etmezdim bu kadar insanın kulüpte çalıştığını. Bu rakamları nereden buluyorsunuz Uğur Bey ?

İnanılmaz sayılar bunlar. Bu kadar insan ne iş yapar. Sadece şurada yazılan 1757 kişi var. Bugüne kadar bu kulübün batmaması mucize. Bu sayılar çok şaşırttı beni, tahmin etmezdim bu kadar insanın kulüpte çalıştığını. Bu rakamları nereden buluyorsunuz Uğur Bey ?

Sportif aş zaten periyodik olarak kap'a bildiriliyor takip edebilirsiniz. Spor okulları ve akademilerde kaç kişinin çalıştığını yahut kaç kişinin kayıt yaptırdığını bilmemiz ise mümkün değil.

Dernek çalışanları ve sporcuları ise her mali kongrede açıklanır ancak hemen her divanda tüzük gereği yönetici bulunduğundan sorup öğrenebilirsiniz. Ki judo-briç-satranç dışındaki branşların sporcuları resmi sitemizde de güncellenmektedir. Dernek çalışan sayısına ise bahsettiğim şekilde kendim sorarak ve ara ara teyit ederek edindim.

Zaten mustafa cengiz ve daha önce de dursun özbek yakın sayıları medyada zikrettiğinden verdiğim sayılar 2017 sonu itibariyle 5-10 kişi oynama şerhini koyarak kesin diyebilirim...hürmetler üstat...

Basketbol formasını boyunuza uygun bulursanız alırsınız, 11 yaşındaki oğlum ile beraber gittiğimizde bana verdikleri cevap en küçük S bedenin bile ancak bana olabileceğiydi. bedenleri A takım boyutlarında çalışıyorlar ve bu bedenleri de GSStore'de satamıyorlar , Türk milletinin boy standartları belli.

Geçmiş senelerde iki sefer almıştım, beden konusunda problem yoktu. Son durum nedir bilmiyorum ama ilk fırsatta bakacağım.

Geçmiş senelerde iki sefer almıştım, beden konusunda problem yoktu. Son durum nedir bilmiyorum ama ilk fırsatta bakacağım.

Ben stadın yanındaki GS Store'ye gitmiştim 17:50 sıralarında Sarı Cuma Haftasının bittiği Pazar günü. Cevap buydu. Ayrıca birazdan kapatıyoruz deyip içeri almadılar zaten. Bu başlı başına tartışılması gereken ayrı bir konudur. Kampanya var ve pazar günü 18:00'de ana mağaza kapanıyor.

Transfer yasağı kaldırılsa ve bir uzun transferi yapılsa Play-off yapar ayrıca Play-off'ta ciddi bir sürprize de imza atabilirdik. Halen süremiz var esasında ama yöneticilerin bunu düşünebileceklerini sanmıyorum.

Basketbol takımını futbolun antrenmanına eşantiyon gibi kullanmalarına da fena halde takmış vaziyetteyim ayrıca. Mustafa Cengiz yönetiminin Dursun Özbek'ten hiçbir artısı olduğuna inanmıyorum.

Son düzenleme:
Bugün tam kadro maçta olmaları sevindiriciydi. Maç sonu demeçlerindeki farklılık ve umut verici ifadeler de dikkat çekiciydi.

Bir tek isteğim(iz) var, şubeye sahip çıkmaları. Yöneticiler şubeye sahip çıktığı sürece onları alkışlamaya her zaman hazırım, bugün özelinde de kendilerine teşekkür ederim. Lütfen ilgi göstermeye devam edin, Galatasaray basketbolu çok büyük bir potansiyel ve en ufak bir alakada takımımızın hemen "hayat belirtileri" verdiğini görüyoruz.

Başkan ile beraber tam kadro bütün maçlara gitmeleri çok güzel. Aslında olması gereken bu ama bizi o kadar bu branşlara ilgisizliğe alıştırdılar ki garip geliyor şimdi insana bu durum.

Evet Mayıs seçim var ve bu yöneticiler yine olacak mı belli değil ama gelecek sene için şimdiden çalışmalara başlamak zorundayız.

Son düzenleme:
Erol Özmandıracı Bey facebook'taki GS Esports Grubu'na katılmış soruları cevaplıyor. Ben de birkaç soru sorup öneri sundum. Sorunuz varsa sorun siz de.