NBA PlayOff 2014

SAS 2. maçta çok acaip oynadı. Portland'ı tuttuğum için taraflı izliyorum seriyi ben. İlk maçta aklımca bir iki öğüt verdim takımıma biraz kızıp bağırdım ama 2. yarının ikinci periyodu öyle bir Spurs vardı ki hayatımda ilk defa bir takımın çözümsüz bir hücumu olabileceğini düşündüm. Şu son 2 maçtaki SAS için rakip önemsiz durumda resmen. Miami tabiki çok ayrı bir takım ve ters de gelen bir takım ancak SAS bu seviyede kalırsa Miami'yi ÇİĞ ÇİĞ YERLER. Sanki SAS'ta oynasam 10 sayı filan atarmışım gibi hissettim bir an maçı izlerken.
 
okc clippers 4.ceyrek son donemlerin en zevkli 4.ceyreklerinden.iddaa da 200tl yi clippers in oldugu kuponlara serpistirmistim.collison beni ipten almak uzere.Son ceyrek 13 e kadar cikmisti fark ve macin baslarinda 22ydi.
 
P.G azmış 7/10 üç sayı toplam 39 , ribaund da 12. Hibbert da olaya girdi. Balık terapisi iyi gelmiş.

Oovvv..Indiana 19 sayı geriden gelmiş.Şimdi daha da anlamlandı.
 
PG'dan ve super performansindan bahsedince arkadas biraz alindiysa demek :(

16/24 49 sayi. Lebron. 3-1 Miami.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Popovich çok bariz bilerek verdi maçı. Seriyi erken bitirip diğerlerini beklerken formdan ve motivasyondan düşmek istemiyor.

Bench sürelerine bakın herşey ortada.
 
LeBron öperim böyle Miami'yi demiş ve 49 sayıyla sorumluluğu tek başına almış. %67 şut isabeti ve %50 üç sayılık isabeti yine muazzam.
 
Aynen Mehmet seriyi bu kadar rahat geçirmek iyi bir şey değil. Maç temposunu kaybetmemek için bir maç kaybetmeyi sorun etmemiş. İstatistik kağıdında baktım şimdi süreler eşit dağıtılmış çoğu oyuncu arasında ve her oyuncu oynamış. Maç içinde arayış yapmamış her oyuncunun maçlara hazır olmasını istemiş.
 
Chris paul 1dk'da maç nasıl verilir dersi verdi.Bırak sana faul yapsınlar ne adam geçip top kaptırıyorsun.Geçen seneki final serisi 6.maçından beter bir drama yaşandı.Ben cp3'ün yerinde olsam bugün basketbolu bırakırdım.Dün akşamın ufak bir tesellisi olacak derken maçı hediye et.Maçın favorisi okc olduğunu düşündüğümden normal bir mağlubiyete üzülmezdim ama tıpkı dün akşamki gibi gösteripte vermemek nedir be kardeşim.Umarım san antonio'da "nal" toplarlar.
 
Varan 1: Indiana.

Washington'ı geçip finalde Miami'yi doğrarsa ben şaşırmayacam. Çünkü Pacers bir his takımı.

4 Mayıs mesajım. Ortalama her Nba izleyicisi böyle düşünmüştür. Miami eler elemez çok da önemli değil.

Parsons 0.9 sn kala 98-96 öne geçirdi. 0.9 saniyede Lillard 3 lüğü gönderip seriyi bitirdi.

Böyle daha güzel oldu bizim için. Portland Houston'a göre 1 gömlek daha kolay rakiptir. En azından bizim oyun dinamiklerimize göre. Tokadın büyüğü inecek Portland'a inş.

Aynı şeyleri Indiana için de düşünüyorum. Bize daha uyan bir takım. Doğu'dan Indiana gelirse şampiyonluğumuzu hayırlarım.
 
Geçen gün yazmıştım İndiana Nets gibi saçmalamassa kolay dağılabilen Miami karşısında seriyi bile kazanabilir diye. İlk maçta hiç saçmalamadan buldukları fırsatları iyi değerlendirip Miami'ye vurup geçtiler. Tahmin ettiğim gibi seriler ilerlerdikçe açılmaya başladılar ve hava yakaladılar.

Steven Adams bence de kilit faktör olacak. Zira LAC serisinde Jordan-Griffin ikilisini bile nasıl bezdirdiğini gördük. SAS pota altında önemli işler yapacaktır.
 
Steven Adams son dönemde en kıl olduğum basketbolculardan biri. Ben savaşan, mücadele eden oyuncuyu severim ama işi fazla abartıyor, provokasyona varan hareketler yapıyor. Bazen sahada bulunma nedeni basketbol değil gibi geliyor.

Miami konusunda ise içim rahat, henüz vites arttırmış durumda değiliz. Normal sezondan bu yana 2-3. viteslerde takılıp duruyorduk, ilk turlardaki Pacers için bu aralık yeterdi. Ama Pacers biraz açılıp, değişim yaşayınca ilk maçta pek adapte olamadık. İkinci maçtan itibaren biz de hafiften gaza basmaya başlarız.
 
Maçı 2. yarı açtım. Sanırım fark 10-20 arası seyrederken izlediğim bölümde Okc öne bile geçti.

Adams' tan beklediğiniz katkıyı Collison verdi. Oyunda olduğu 3. çeyrek açıkçası Okc savunması gözümü korkuttu. Ama sonra Brooks onu kenara aldı. Popo oraya Baynes' i salınca fişi çekti.

Ibaka'nın olmadığı ortamda yaklaşık 70 boyalı alan sayısı var Spurs' un.

Green böyle oynarsa Spurs için herşey çok kolay. Çünkü artık Kawhi için süper olmayan ama her yönlü yıldız olarak bakarsak, bir standartı var skor,ribaund, savunma... Bunun altına düşmüyor.

Bir ara sahada 5 numara olmadan oynandı. Diaw-Butler, Diaw-R. Jakson eşleşmesi dahilik olda gerek. :) Bizim görmediğimiz şeyleri görüyor Brooks.

Manu açtığımda 0 sayıydı 18 sayıyla bitirmiş olması gerek.

Herşey yolunda açıkçası. :)
 

Üst