NBA Playoffs 2012

Sixers dün gece 1 farkla kazanmış. Sahasında maç vermezse finale yükselen takım olacak.

Lakers-OKC maçı da 29 farkla bitmiş. Oha diyorum tek kelimeyle.
 
Evimizde maç kaybederek dışarıda bunu telafi etmek lazım. Çekişmeli gidiyor seri.

Lakers bu felaket ilk maçın ardından nasıl tepkime verecek bakalım Thunder'a.
 
Sixers dün gece 1 farkla kazanmış. Sahasında maç vermezse finale yükselen takım olacak.

Lakers-OKC maçı da 29 farkla bitmiş. Oha diyorum tek kelimeyle.

Fark çok gibi gözüksede normal sezon ve playoff performanslarına bakarak bence çok da şaşırmamak lazım Kerem.

OKC özellikle Westbrook'ın iyi günündeyse önünde kim varsa vurup geçiyor. Bence hala tam olarak bir takım değiller, ama 5 tane tek başına çok iyi performans gösteren oyuncuları var.. Her maç çıkıp en az ikisi iyi diğerleri vasat oynayınca, öyle ya da böyle kazanıyorlar.

Tabi diğer takımda Kobe var her şeyden önce. Bu kadar fark yedirtmez diye düşünüluyor, ama uzunların bu performansıyla bence 2 maç alsalar bile çok iyi. Ben tahminimi 4-2 OKC'den yana kullandım, fakat maç vermese de şaşırmam..
 
Maalesef en az 10 gün boyunca takımda olamayacak Chris Bosh.İndiana Pacers serisi için pekde sorun olmaz hatta sonraki Boston-Philly serisi içinde büyük çaplı bir problem olmaz ama olası Oklahoma-San Antonio serisi için Bosh'un kesinlikle parkede olması gerekiyor.Miami'nin şampiyonluğu için elzem Bosh'ın sağlıklı olması...
 
Pacers kaybetmek için elinden geleni yaptı ama kazandılar ve seri 1-1 oldu.
D.Granger, bu maçta da rezilleri oynadı. Ruh gibi gezdi adam sahada.
 
Miami dünkü gibi saçma sapan şutlarla oynarsa İndiana turu bile geçebilir Granger da devreye girsin artık bir zahmet. Bosh yok serinin kalanında ve pota altı oyuncularından üretim 0
 
Celtics içerde kaybetti ama serinin 3.maçında Sixers'a karşı deplasmanda rahat kazandılar diyebiliriz. 3.çeyrek bitecek 20+ fark.
 
Lakers macin sonunda akil almaz 2 tane hata yapti ve kaybetti.Oklahama 77-75 yenerek 2-0 yapti seriyi. Blake maci resmen sabotaj etti. Kobe'nin de sonlarda iki tane air ball unu unutmamak lazim. Neyse gecmis olsun. :)
 
PP34, Play-Off kariyerinin en kötü 3-4 maçından birini oynayınca sonuca gidememiştik ikinci maçta. Reyiz coşunca bir başka oynuyoruz. Rondo ve KG yine her zamanki gibi üst düzey katkıyı verdiler. Dördüncü maçı da alırız umarım...
 
Indiana 2-1 yapti beyler.Toz,duman ettiler.Kimsenin Indiana'yi hafife alma gibi sansi yok.
Wade ilk defa bir play off macinda ilk yariyi sayisiz kapatti.2.yari sadece 5 sayi atti.
Lebron da son 4.15'e kadar 2 sayi atmisti.Mac koptuktan sonra 4 sayi daha firlatti.
Chris Bosh'in babasi olsaydi bile bu maci Indiana'dan kopartamazdi bence.
Bu arada efsane oyuncu Larry Bird mac oncesi odul aldi. Onu gormek guzeldi. :)
 
Coach Spoelstra, Heat için yetersiz bir hoca olabilir ama daha önce Lebron'un, dün gece de Wade'in kabadayılıkları, insanların onlara olan saygılarını çürütüyor. Maça gelirsek, Pacers sonuna kadar hakettiği bir maçı kazandı. Granger ve Lebron yine itiş kakışa girdiler. Her maç inceden saydırıyorlar birbirlerine. Seri sonuna kadar kavga çıkmazsa iyidir...
 
İndiana 2. maçı alırsa seriyi geçebilir dedim aldılar ve bence bu seriyi geçecekler. Zaten ilk maçta bunun sinyallerini vermiştiler Bosh'ta olmayınca artık avantaj onlarda.
 
Konu açılmışken düşüncemi belirteyim. Wade, Lebron ile 1vs1 rakip gösterilmekten, o da gittikçe onun gibi oluyor diyordum ki, aynı takımda daha da fena oldular. Bilmiyorum, adamın karakteri gerçekten bu muydu, ama davranış olarak Lebron gibi harketlerde bulunması beni çok üzüyor.

Dirk, Manu, Nash gibi isimleri bir kenara bırakırsak en sevdiğim oyuncudur yıllardır, ancak gittikçe çirkef davranması cidden hoş değil.
 
İkinci yarı bu kadar berbat bir savunma yapıp birde üstüne sayısız hücum ribaundu verirsen +15'den maçı kaybedersin. Yorgunluktan başka mantıklı bir açıklama olamaz. Celtics-Sixers serisi 2-2 oldu böylece. Son maça kadar gidecek gibi görünüyor bu seri...
 
bizi gercekden cok hafif görüyorsunuz ama sezon başındaki gibi direncliyiz play off``larda,Direncli oldugumuz zamanda yenemecigemiz takım yok ASLANLAR gibi savas sixers
 
Miami seriyi 4-2 yaparak konferans finaline kalmayı başardı. Yarın gece Celtics-Sixers 7. maçından gelecek takım rakibi olacak.

Öte yandan Pazar gecesi de Batı finalleri başlıyor.
 
San Antonio aynı düzen, aynı kararlılıkla yolunda ilerliyor. İnşallah playofflar öncesi dilediğim ve beklediğim gibi şampiyon olacaklar. Tabii, daha seri yeni başladı, OKC kolay vermeyecektir seriyi.

Bu arada Fisher OKC'ye geldiğinden beri nasıl oynuyor ya, şerefsiz şu şutları Lakers'da da atsaydı ya.Asisti zaten yok bari OKC'deki gibi skorer oynasaydı, yıllardır 2 üçlük atacak diye takımın canına okudu.
 

Üst