Nevriye'yi istiyor muyuz?

Galatasaray taraftarı Nevriye'yi istiyor mu?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevriye Yılmaz Galatasaray'da!

16 Haziran 1980 doğumlu pivot ve uzun forvet pozisyonlarında oynayabilen Nevriye Bulgaristanda doğmuştur.Bulgaristanda Türklere yapılan baskıdan bunalan ailesiyle Türkiyeye göç eden Nevriye,basketbola 1992 yılında İstanbul Üni. altyapısında başlar.1999'da Galatasaray'a transfer olan Nevriye birçok avrupa kulüplerinde boy göstermiştir.Birçok defa WNBA'e gidip şansını denemiştir.Seneler 2005'i gösterdiğinde Nevriye Fenerbahçe ile anlaşmıştır ve burada birçok kupa kazanacaktır.Defalarca milli olan Nevriye Yılmaz Türk basketbolu için önemli bir yere sahiptir.Fakat Galatasaray taraftarı için acaba öyle mi?Geçtiğimiz senelerde Galatasaray taraftarı ve Nevriye Yılmaz arasında tatsız vakalar yaşandı.Birçok Galatasaray taraftarı Nevriye Yılmaz-Emre Belözoğlu kıyaslaması bile yaptı.Bu aralar Nevriye'nin belinden yaşadığı sakatlık kendisini olumsuz yönde etkiledi.Açık bir şekilde görülmektedir ki Nevriye yere eğilmekte güçlük çekmektedir.Bu sakatlığı yüzünden oyununda kolay fauller yapsa bile Türk hakemleri bu faulleri görmemezlikten gelmektedir.Acaba Galatasaraya gelirse bu faulleri çalarlar mı orasıda ayrı bir konu.Nevriye 2011-2012 senesi playoff final serisinde hakemler hakkında talihsiz açıklamarda bulunmuş ve basın mensuplarınada patlamıştır.Seneler boyunca Nevriye ve Galatasaray taraftarı arasında husumetler yaşanmıştır.Acaba Galatasaray taraftarı Nevriye'yi istiyor mu?
 
Kesinlikle alınmalı.. Bize yararından cok rakibimize zarar verir. Amaç şampiyonluk dogru kadro kurgusu ise daha ne bekliypruz
 
nevriye alınmalı bence de ama hem tecrubeli hemde rakibe ağır bir darbe olur ama nevriye transferi olacaksa neden ann wauters-fowles -nevriye ile oynuyoruz diye bir soru işareti de olmuyor değil bende EU için yapılmış acele ve planlamasız bir transfer gibi ann wauters transferi...
 
Nevriye'nin Galatasaraylı olduğunu bile bile kaç yıl küfretti taraftarımız kendisine ve bugün Galatasaray'a gelmek istiyorsa para için değil bizler kadar Galatasaray'ı sevdiği içindir. Bırakalım bu onu istemiyoruz bunu istemiyoruz mevzusunu yıllardır Galatasaraylı olmayan koçlarla yönetildi bu takım galatasaraylı olmayan oyuncularla yenildik hep Fener'e Önce Nevriye gelsin sonra Birsel ben yanlış bir hareketlerini görmedim...
 
Son şampiyon kadromuzdaydı gelecek ve yıllar sonra tekrar şampiyon kadromuzda kupayı kaldıracak,önce cumbaba kupası gelecek tarafımıza...
 
Nevriye'nin Galatasaraylı olduğunu bile bile kaç yıl küfretti taraftarımız kendisine ve bugün Galatasaray'a gelmek istiyorsa para için değil bizler kadar Galatasaray'ı sevdiği içindir. Bırakalım bu onu istemiyoruz bunu istemiyoruz mevzusunu yıllardır Galatasaraylı olmayan koçlarla yönetildi bu takım galatasaraylı olmayan oyuncularla yenildik hep Fener'e Önce Nevriye gelsin sonra Birsel ben yanlış bir hareketlerini görmedim...

Nevriye eskiden Galatasaraylı olabilir ama şimdi GS sevgisinden dolayı gelecek öylemi? Şaka yapıyorsunuz heralde!
 
Nevriye gelsin yorumlarını okudukça şok oluyorum.Hangi kupa Galatasaray duruşunun önüne geçebilir?Oldu olacak cappy'i , bölezoğlu'nu felanda toplayalım.Senelerdir bayan baskette gelecek bir şampiyonluğu bekliyoruz ve ben o kupayı büyük kaptanın ellerinde görmek istiyorum , trübünlerden ... diye bağrılan nevriye'nin değil.
 
Nevriye bu saatten sonra Galatasaray'ı sevdiği için falan gelmez arkadaşlar rüya görmeyin. Sen her maç küfür et sonra bizi sevdiği için geliyor de. Aklınız alıyormu bunu?

Gelirse Fenerden fazla vereceğimiz için gelir ki bence çok hata yapmış oluruz. Hele ki bizim yerlilerimizden fazla alacak olursa takım içi dengeleri de iyice bozarız.

Saygılar.
 
Fenerbahçe basketbol forumlarında Nevriye ile ilgili olarak ilginç ifadeler var. Bunların en ilginci Nevriye'nin Galatasaray'ın hoca değişikliğinde parmağı olduğu.Son anda Cem Akdağ yerine Ekrem Memnun ile anlaşmamızı Nevriye'nin isteği olarak görüyorlar.
Zafer Kalaycıoğlu bir röpartajında (bizi çalıştırdığı dönemde) Nevriye'nin Galatasaray'lı olduğunu söylemişti.Nevriye ile taraftar olarak yıldızımız barışmamış olabilir ancak kendisinin Galatasaray'a gelmek istemesi(para konusu bence mevzu değil) bizim için yeterli bir kabullenme duygusu oluşturmalı.Zaten transferlerini tamamlamış olan Fenerbahçe şu saate kadar takım kaptanlarıyla anlaşamadığına göre Nevriye'nin bize gelme olasılığı da güçlü gözüküyor. Bu arada Fenerbasket forumlarında Aras Kafkaslı'nın Twitter hesabında Nevriye'nin Galatasaray formalı resmini profil resmi yapması,Fenerbahçelilerin dikkatini çekmiş. Bu olayı Nevriye'yi transfer ettiğimiz anlamında yorumluyorlar.
 
Valla gelirse Nevriye'nin baya çöp öğütücü gibi midesi olduğunu anlayacağım. O küfürleri eden insanlar için oynamak ayrı bir mide gerektirir bence.
 
Forum yönetiminde de herkesin farklı düşüncelere sahip olduğunu düşünüyorum.

Ben gelmesini istemiyorum.

Birsel, Esmeral OK ama Nevriye asla.
 
Ben de istemiyorum da, başka bir şey soracağım.Üstte birkaç mesajda para söz konusu değil, Galatasaraylı ondan gelecek falan denmiş. Neye dayanarak söyleniyor bunlar, sorabilir miyim? Benim duyduğum çok ciddi bir meblağı talep ettiği Fenerbahçe'nin oraya kadar çıkmak istemediği şeklinde mesela.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst