Nevriye'yi istiyor muyuz?

Galatasaray taraftarı Nevriye'yi istiyor mu?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli yerli oyuncularımız yetersiz, Işıl Bahar bu takımın topçuşu değil laflarını ağızlarına dolayıp, yerli olarak alınabilecek ve rakibi zayıflatacak en önemli oyuncu için basketbolu hariç başka sebeplerden burun kıvıran, kavram karmaşası yaşayan arkadaşlar var ne yazık ki. İlginç..

(Burak senin mesajın üzerine yazmadım, aklıma geldi sadece)
 
Galatasaray taraftarı ne zamandan beri bir oyuncunun sadece sportif yönüne bakarak gelip gelmemesini istemiştir? Bir sporcunun Galatasaray'da oynaması için karekteri,ahlakını da ön planda tutan taraftarımız sırf şampiyonluk başarı için mi Nevriye gelsin diyor?Yemişim öyle alınan şampiyonluğu da,başarıyı da.O zaman hadi hep beraber tükürdüğümüzü yalayalım. Galatasaray'ı Galatasaray yapan zaten oyuncularıdır. Geçmişte oynayan oyuncularımıza bir dönüp bakalım. Hakan Şükür,Okan Buruk,Ergün Pembe,Arif Erdem,Hakan Ünsal,Burak Sezgin,Orhun Ene,Paidar Demir... Başarı böyle de gelir. Kimse bana Galatasaray'dan,Galatasaraylılıktan bahsetmesin öyleyse.
Konu ile alakasi yok ama bizde daha önce Emre Belözoglu´da oynamisti hatirlatirim.Neyse konuya dönücek olursak, hayir (kesinlikle) istemiyorum.
 
Mithat abi kendinle çelişmiyor musun? Murat Özyer'e bu kadar tepki gösterirken,Nevriye için tepki göstermiyorsun bile. Aksine sadece bir oyuncu gözüyle bakıp gelmesine tamam diyebiliyorsun.Murat Özyer mi bize ihanet etti de bizim haberimiz olmadı.Galatasaray'a hangi oyuncu,hangi hocaların yakışacağı konularındaki fikirlerini anlamak istiyorum abi tüm samimiyetimle soruyorum.
 
Şöyle oyuncular hakkın da kim olursa olsun video paylaşmayı bırakın. Ne kadar ayıp bir şey. Galatasarayın hiç bir sporcusu kadınıyla erkeğiyle hiç küfür etmezler maçta zaten ..Buna inanmak istiyorsanız inanın. heleki adrenalin hormonlarının üst düzeyde olduğu spor dalların da ağızda çıkacak kelimelere bakacaksak ben hayatımda duymadığım küfürleri hangi bayan sporcularımızdan isimlerini yazayım..Böylemi olmalı ? hala nerelerdeyiz yahu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst