Nice Yıllara Cumhuriyet Genci (Onur Uncu)

Bu arada yavas yavas sakallar cıkmaya baslar :)
Ses kalınlasır:)
Boy uzar bunların hepsı fızıksel degısıklıktır sakın sen sen ol da Kımyan degısmesın senı sevıoruz Onurum ;)

burak beyden biyoloji dersi alıyoruz..össci oldum diye neler yapıyor bize yaa ..:D

geometri ve matematik derside var mı?

Burak Barut' Alıntı:
Bu arada yavas yavas sakallar cıkmaya baslar :)
Ses kalınlasır:)
Boy uzar bunların hepsı fızıksel degısıklıktır sakın sen sen ol da Kımyan degısmesın senı sevıoruz Onurum ;)

Burak fizik ve kimyaya değinip biyolojiyi es geçmen ilginç : ) Şaka bir yana söz güzel.

Ooo Burak abim sınav moduna girmiş şimdiden. :) 80 yıl sonra birlikte anlatırız bu günleri o zamanın Burak ve Onurlarına... :) Unutmayacağına emindim zaten,çok sağol...
Geç olsun güç olmasın Onur abim. :) Herkes aynı şeyi söylüyor doğumgünlerimde,ahh keşke mümkün olsa...

EsraGerçek' Alıntı:
burak beyden biyoloji dersi alıyoruz..össci oldum diye neler yapıyor bize yaa ..:D

geometri ve matematik derside var mı?

Olmaz mı ablacım :)
Onurun yası artık 14+1= 15 :):)

Geometrık olarak yorumlayalım ıstersenız bırde :)

Onur 14 yasındayken ve 15 yasındayken pek bı degısık olmadıgı ıcın benzerlık bulunmakta :):):)

Bıyolojık olarak da :) Temız bır dunyada bol oksıjenlı ortamlarda yasaman dılegıyle :):)

Valla bunları goruyoruz :):)

Levent ÖKTENER' Alıntı:
sevenin pek çok onur, ne mutlu sana valla bizi böyle seven olmadı şu hayatta.. :D
levent beyler foruma uğramışlar ama bizi es geçmişler.. hani insan bir kutlar doğum günümüzü.. :? :roll: