Nice Yıllara Cumhuriyet Genci (Onur Uncu)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Turgut Sahin":1pfkvumb]Vay be 4 sayfa olmuş. :) ...

Turgut 4 sayfa olmuş ama başlığın açılış tarihine bak istersen. : ) Onur´un seveni pek yok ki. : )[/quote:1pfkvumb]

:)
Evet abi,tarih gözümden kaçmış. :) Bu iletim gönül rahatlığıyla gaflar bölümüne konabilir.

Geç de olsa doğum günün kutlu olsun Onur... Umarım yeni yaşın mutlu, huzurlu ve başarılı bir biçimde geçer. Nice sarı-kırmızılı yıllara...

Bilgisayarım 10 gündür bozuktu,geç kalmam sebebiyle herkesten özür diliyorum. :)
İnsan bu başlığı,yazılanları görünce duygulanıyor.Mini bir nostaljiye giriyor.Üye olduğum gün olsun,Emre Sarpın yazdığı 14 yaş sorunsalı olsun,yaşımı kanıtlayamam olsun. :)
Forumu ilk gördüğümde yaşadığım heyecan anlatılamaz.İlkokuldayken,ortaokuldayken Galatasaray'ın basketbol takımını sadece ben izliyorum sanıyordum. :) Malumunuz o yaşta arkadaşlarınla basketbol konuşmak pek olası değil.
Küme düşmeme mücadelesiyle başladık,Cafe Crownla toparlandık,geçen sene forumdakilerle T Blokta takımın şampiyon olacağına sonuna kadar inandık...
İnanıyorum ki hep birlikte erkek basketbolda kupayı kaldırdığımızı da göreceğiz.
Forumun tamamına teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız hayatımda... :)
Ayrıca nice yıllara kayıp insan. :)

Dogum gununuz kutlu olsun. Ben kutlamis idim. Yanliz dogum gunu topici silinince. Benim mesajda dogal olarak ucu verdi.

Edit: Ozur dilerim Onur abi gozumden kacmis.

Geç oldu Onurcum kusurabakma malum ÖSS çalışmaları giremiyorum nerdeyse hiç =) Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice sağlıklı, mutlu, Galatasaraylı yıllara...

4 yıl önce açmışım başlığı ama tanıştığımızda ilköğretim sıralarında dirsek çürütüyordu, şimdi ise anfilerde.

Yeni nesil çok kolay kullanır "kardeşim" sözcüğünü. Yalnız eskiler için zordur bu sıfatın içini doldurmak, oysa O doldurmayı başardı zaman içerisinde. Nice yıllara kardeşim...

Onur doğum günün kutlu olsun Trabzon maçında kutlayacaktım doğum gününü ama aklımdan çıkmış maç heyecanıyla :)

Burada çok GS'lı arkadaşım var, aslında bir gün maç dışında, maçtan alakasız olarak buluşup, hayata dair konuşmak istediğim. İşte Onur da onlardan biri. Doğum günün kutlu olsun kardeşim...