Norveç - TÜRKİYE

Re: Re:

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":63cbf]hakan balta şu oyunu bizde 25 dakika oynamadı ama önemli olan bugündü ve başarıyla işin altından kalktı hocasının güvenini boşa çıkarmadı
Arda doğru söylüyorsun fakat yanlış hatırlamıyorsam Hakan hiç önünde gerçek bir hücüm oyuncusu varken oynamadı zira hep önünde veya arkasında Volkan ile oynadı.
Ama bugün yaptıkları yapabildikleri yapabileceklerinin teminatıdır diyorum ben.
Neyse en azından bugün bu zaferin tadını çıkarmalıyız[/quote:63cbf]

kesinlikle haklısın önündeki oyuncu onun verimini daha çok arttırıyor.gökhanda da aynı şey oldu hamit yardım edince gökhan daha güvenli çıktı ikiside çok faydalı oldu.
 
Takıma tebrikler.Yıllar sonra İ.Üzülmez'in olmadığı bir milli takım seyretmek güzeldi.Maçı seyrederken İlhan cavcava bir kez daha sinir oldum.Gökhan gönülü bize o kadar istememize rağmen vermeyip düşmanı aziz yıldırıma sattı.Gerçekten çok yetenekli.Geleceği parlak diye düşünüyorum.Artık iş bosna maçına kaldı.
 
Gökhan ve Hakan balta ile birlikte milli takımımızın 8-9 yıllık bek ihtiyacı sona ermiştir...servet ve emre aşık böyle oynarsa biz zor gol yeriz...dün serveti bile çok beğendim,emre de hava toplarında yine her zamanki gibi çok iyiydi...emre belözoğlu görevini yaptı ,aurelio defansa iyi yardım etti özellikle yerden gelen toplarda başarılıydı stoperleri rahatlattı...arda oyunu ileri taşımaya çalıştı hamit gerçekten büyük futbolcu kalitesini tartışanın kafasına sıkarlar nihat orta sahaya gelip iyi top taşıdı golü ise formunun ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesiydi...semih ise yokları oynadı defansta kayboldu adeta...son olarak ise maçın yıldızı bana göre marcus merk ti ...'bir hakem nasıl olur' sorusunun cevabını verdi,özellikle bizim hakemlerin bu adamı izlemesi şart
 
Muhteşem bir galibiyet aldık. İyi oynadık sakin, disiplinli oynadık. Pas yaptık, top şişirmedik iyi defans yaptık. Maça İbrahim Kaş ile başlanması ile hataydı. Gökhan'ın belkide sonradan girmesi üzerindeki stresi azalttı. Beklentilerin azalması ile verimi arttı. Hakan Balta, İbodan sonra ilaç gibi geldi. Sakin oyunu, gerekli ve sade pasları ile solbek ihtiyacını çözdü. Emre kaptan böyle olur böyle mücadele edilir dedi adeta. Koştu, pas yaptı. Savunmada Servet ve Emre iyidi. fakat Emre birkaç pozisyonda tehlike yerlerde müdahaleler yaptı. Daha dikkatli olması gerekir. Nihat Villareal'de de böyle pozisyon bulunca atıyor. Arda dan daha yüksek bir performans beklerdim...
Sonuçta teşekkürler...
 
Öncelikle elde edilen galibiyet daha önce yapılan eleştirilerin haksız olduğu sonucunu doğurmaz. Kazandığımız için yapılan yanlışları değil doğruları ön plana çıkaralım ama yanlışların üstünü örtmek bize yarar değil zarar getirir. Eleme maçları bitiyor ama elimizde hala kemikleşmiş bir ilk 11 yok.

Her şeye rağmen Norveç galibiyetini bize yaşatan takıma ve teknik ekibe teşekkürler.
 
gökhan gönül-hamit-hakan balta her ne kadar beğenmesekte carewi iyi durduran servet o kemik kadronun içinde mutlaka olmalı abi bunlar aç ve piyasa yapmak isteyen oyuncular mutlaka yararlanmalıyız.
 

Üst