Berkan Karadurmuş' Alıntı:O zaman ben notumu açıklayıp, daha yüksek bir not çıkmaması için dua edeyim
89.7
Ben bilmiyorum valla,e okula giremedim,okulda değildim karnede almadım...
Ama bir noktada 89 a 45 e göre mi,
4.50 5.00 a göre mi? :roll:
Berkan Karadurmuş' Alıntı:O zaman ben notumu açıklayıp, daha yüksek bir not çıkmaması için dua edeyim
89.7
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Yabancı dil önemli bayanlar baylar. İngilzice öğretim yapan bir okula gidersiniz, sonra sıkıntı olur.
Bir de Geometri sıkıntısı var sitemizde anlaşılan. Bu noktada ciddileşieyim. Öyle mükemmel bir öğrenci olmasam da kendi çapımda iyi bir şeyler yapıp, istediğim yere girdim en azından ÖSS'de. Geometri'de ben de çok zorlanırdım; ama soru çözerek aşmıştım. Sizin de aşamamanız için bir sebep yok, üstelik birkaç ay önce yapamadığınız soruları yaptığınızı görünce daha zor sorularla da uğraşmaya başlarsınız.
Kerem SEÇER' Alıntı:Ben de yazıyorum be. Gerçi çoğu dersten muafım ama olsun.
S Atatürk's Principles & The History of Turkish Renovation I
CC Basic Chemistry
S Introduction to Computer Engineering
DD Introduction to Computer Programming
S Calculus I
DD Physics I
S Turkish Language I
FF Physics II
FF Data Structures
Rezalet notlar. Aslında bunlar kesin değil ama böyle gelecek. CC'den yüksek notum yok. S (Satisfactory) yazanlar yeterli göründüklerim, yani almadıklarım. Onların yerinde 2'den dersler alıyorum.
BenAlperen Kaplan' Alıntı:Evet sonuç?
Şampiyon?
Veysel ikinci dönem de yaparız bir şeyler, yeter ki çalışın : )Veysel Kaya' Alıntı:birinci değilim ama ödülü merak ediyorum(bilseydim işin ucunda ödül var daha çok çalışırdım )