Oktay Mahmuti

Pozitif katkısı yok mu? Bu ne çekememezliktir yahu? En son ne zaman fb deplasmanında böyle mücadele ettin? İlk periyottan maç verenlerin zoruna gidiyor heralde böyle karakter koyan takım. Kimseye yem etmeyeceğiz Mahmuti'yi!


Yav ağlanacak halimize gülüyorum sayenizde. Adamlar 1.5 gün önce Avrupa'nın en zorlu ve en uzak deplasmanlarından birinden dönmüş. 3 periyot maçı antrenman temposunda oynuyorlar. Son periyot vites artırıyorlar, maç 20 ile bitiyor. Ama siz buradan övgü çıkarıyorsunuz. Ha bu durumdan Mahmuti'yi sorumlu tutmam ama övülecek bir durum da yok.
 
Son düzenleme:
Ben kötü bir şey söylemedim Oktay Hoca hakkında. Eleştirim de bu maç için değil genele yönelikti. Ancak bu forum konu Mahmudi olunca en ufak bir elestireye dahi kapalı. Bu mevzuyu uzatmak istemiyorum. Ancak pozitif bir katkı yada ekstra bir galibiyet yada galibiyete yaklaşma göremiyorum. Erman hoca zamanında ekstra mağlubiyetler vardı bir tek katkısı onlar yok şu an...
 
Son düzenleme:
Bir de Ataman'a laf çarpma peşindesiniz. Ataman döneminde Fb, bizi en azından rakip olarak görüyordu ve maçları f4 psikolojisiyle oynuyordu.

Kaldı ki Fb bu modda oynadığında Avrupa'da her takımı madara edecek güce sahip.

Avrupa'nın en iyi takımının en ciddiye aldığı takımlardan biriydik. Şimdiyse bizi antrenman takımı olarak görüyorlar, bilmem farkında mısınız.

Obradovic'in Avrupa'da en çok bilendiği antrenör belki de Ataman.

Efes'in başına geçti, Obradovic'in Efes maçlarına bakış açısı değişti. Efes maçlarında neler yaptığını görüyoruz.​





 
Yav ağlanacak halimize gülüyorum sayenizde. Adamlar 1.5 gün önce Avrupa'nın en zorlu ve en uzak deplasmanlarından birinden dönmüş. 3 periyot maçı antrenman temposunda oynuyorlar. Son periyot vites artırıyorlar, maç 20 ile bitiyor. Ama siz buradan övgü çıkarıyorsunuz. Ha bu durumdan Mahmuti'yi sorumlu tutmam ama övülecek bir durum da hiç yok.

Bir de Ataman'a laf çarpma peşindesiniz. Ataman döneminde Fb, bizi en azından rakip olarak görüyordu ve maçları f4 psikolojisiyle oynuyordu. Şimdiyse bizi antrenman takımı olarak görüyor, bilmem farkında mısınız. Obradovic'in Avrupa'da en çok bilendiği antrenör belki de Ataman. Efes'in başına geçti, Obradovic'in Efes maçlarına bakış açısı değişti. Efes maçlarında neler yaptığını görüyoruz.

Övülecek bir durum yok zaten. Ama şu kadrodan ne bekliyordunuz? Takımda pivot yok. Rakibin kadrosu futbol takımı gibi bizimkiler ise dili dışarda geziyor.

Ataman'ın deplasman karnesi herkesin malumu. Alışkanlık haline getirmiştik dışarda maç vermeyi. Fakat Mahmuti-Ataman falan değil Galatasaray'ın durumu derdim. Yakın bir gelecekte şube yok olacak, biz de tartıştığımızla kalacağız.
 
Zaten şubeyi yönetenler saçmalıyor bi de siz saçmalamayın arkadaşlar. Ergin hoca da Oktay hoca da unutulmayacak şeyler yaşattı bizlere.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Oktay Hoca'yı önceki yönetim getirdi. Onlardan herhalde önümüzdeki sezon için bazı sözler almıştır. Ama sonra malum yönetim değişti hesapta olmadan ve şu andaki şahıslar şubeye geldi. Her açıdan belirsizlik hakim var. Şimdiki yöneticilerin basketbolla bir ilgileri olmadığı çok açık. Saçma sapan açıklamalarda bulunuyorlar. Bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama Can Topsakal hiç değilse konuşmasını bilen adamdı diyeceğim bu sefer de onun yaptıkları aklıma geliyor onu da diyemiyorum. Nasıl sınanıyorsak artık düştüğümüz duruma bak.

Kısacası ben Oktay hocanın bu adamlarla devam edeceğini sanmam. Adamın son dönemlerde düşüşte olsa da bir kariyeri var. Bunu çöpe atmak istemez. Takıma da şu ana kadar pozitif katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Kazanabileceğimiz maçları kazandırdı en azından ligde. Taraftardan başka ona destek verecek kimse yok gördüğümüz gibi. O yüzden hocaya tam destek verip mayıs ayında bir şeylerin değişeceğini ummaktan başka bir şey gelmiyor elimizden.
 
y0J4mN.jpg


kO7vj9.jpg
 
Oktay Hoca kulüpteki en önemli değerlerden biri. Tekrar kaybedilirse çok yazık olur.

Takımın toplam maaş bütçesi bu (teknik kadro dahil), kendi maaşını kendin belirle denilse bir orta yol bulunur diye düşünüyorum.
 
Oktay Mahmuti ve Işıl Alben gibi figürleri sırf maaşları fazla diye kaybedersek yazıklar olsun bu kulübe.
Her sene aynı terane. Maddi sorunlar büyük, hepsi çözümü daha az para vermekte buluyor. Ne anladım o zaman bu işten?
 
Yönetimin görevi kaynak yaratmak ve böyle değerlere sahip çıkmaktır. Paramız yok demek için o koltukta oturmuyorsunuz. Oktay hoca kalmalıdır!
 
Bence mayısı beklemek gerekecek. Mevcut yöneticilerin tutarlı bir ifadelerine henüz rastlamadım. Amcası tatile çıkmış, kendisi dükkanı bekleyen yeğen misali, hiçbir icraat yapmıyorlar.
 
Serkan bey ve Metin beyin duyduklarının benzerlerini ben de duymuştum, o yüzden teyit etmek istedim. İddiaların kesin olduğunu söyleyebiliriz.

Size şu kadarını söyleyeyim, bu yönetici zihniyeti göreve devam ederse 6 ay içerisinde basketbol ve voleybol şubeleri yok olur. Mustafa Cengiz de bu yöneticilere sessiz kaldığına göre demek ki o da aynı zihniyette.

Mayıs ayında umuyorum ki seçilemeyeceksiniz. Dursun Özbek'in Can Topsakal ısrarından belli ki hiç ders çıkaramamışsınız, taraftarın da basketbol ve voleybolu umursamayacağını sanmaktasınız ama fena yanılıyorsunuz.

O halde yıkıl Sezar.
 
Mesele mahmudinin maisi degil. Mahmudi demek hedefleri olan takim demek hedef demekte para demek. Yonetim kendi yaginda kavrulcak bi sube istiyo. Mahmudi 500e insede maclara ilgi olmasin basari beklenmesin dusmeden orta siralarda takilip playof yaparsak basari olsun bi sure cok para harcamadan boyle idare edilsin isteniyo. Mahmudiyi tutupta cska zaferleri gibi maclar kazanip ilgi beklenti ve butce yukselsin istenmiyo. Konu mahmudiye odenen paradan cok mahmudinin temsil ettigi degerler.
 

Üst