Oktay Mahmuti

"Buraya tekrar gelmek istiyoruz burası güzel oluyor" gibi bir ifade kullandı sanırım bugün maç sonu demecinde radyondan dinlediğim için çok net anlayamadım ama..
 
Keşke ömürlük sözleşme ile ilgili bir Kareografi yapılsada hocamızla ne kadar gurur duyduğumuzu herkese göstersek.Tabikide profesyonel hayatta ömürlük kontrat diye birşey yoktur ama hocamızı mutlu etmek adına bence böyle birşey yapılmalıdır.

Ben duyguları ve tutkuları ile yaşıyan bir adamım.Bence bir insanın gönlünü hoş tutmak egosunu tatmin edici şekilde onu mutlu etmek çok önemlidir.
Bence , belki bazıları beni yanlış anlayacak ama içimden geleni söylüyorum. Futbolda İmparator , Fatih Terim , Basketbolda da Oktay Mahmuti'dir benim gözümde . Bu yüzden Oktay Hoca ya tezahurat yaparkenFatih Terim'e söylendiği şekilde Oktay Mahmuti ye de o tezahuratla seslensek (İmparator Oktay Mahmuti ) yanlış mı olur ? Bence çok güzel olur.
 
Acilen girişimlerde bulunacaktır yönetim. En azından bir maç indirim gelecektir.
 
ben yanlış mı bakıyorum bilemedim...
ligde 14 Martta oynanacak Banvit maçı

Hacettepe, Efes, Tofaş, Trabzon, Banvit
şeklinde gidiyor fikstür...
25 Şubat Hacettepe
3 Mart Efes
7 Mart Tofaş
10 Mart Trabzon
14 Mart Banvit

resmi siteden baktım aynen böyle
 
Bazılarının sahasında acayip şeyler olurken ve mahmudi hocamız fener sahasında kafasına atılan cisimler ve yediği küfürler sonrası neden bu kadar hassas olmuyorlar hakemlere gelnce laf söyletmeyenler ama bu işin bir parçası olan hocamıza küfür edilirken neden ortaya çıkmıyorlar.

Ne olacak galatasarayın basket takımı efes ve fenerin önüne çıkınca kabullenemediler. Biz buralara ısmarlama gelmedik elemelerden beri hakkımızla geldik. Ama yükselişimiz bazılarını rahatsız etmiş olmalı.
 
Kulüp bu cezaya ilişkin açıklama yapıp manşete de "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" sözünü taşırsa öyle mutlu olurum ki...

Tamam, Mahmuti´nin sözleri sınırları aşmıştır, cezayı hak etmiştir ama cezalar çifte standart olunca isyan edesi geliyor insanın.
 
Kulüp bu cezaya ilişkin açıklama yapıp manşete de "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" sözünü taşırsa öyle mutlu olurum ki...

Tamam, Mahmuti´nin sözleri sınırları aşmıştır, cezayı hak etmiştir ama cezalar çifte standart olunca isyan edesi geliyor insanın.

kupa maçının hakemleri dünkü galatasaray-efes maçını izlesinler de, üst düzey maç nasıl yönetilir onu görsünler. her mücadeleye faul çalan "mahalle maçı" zihniyeti, biraz ders alır belki.
 
Gündemi vaktim olmadığından önemli olaylar dışında takip edemiyorum, detayları bilmiyorum yani. Buraya ya da buraya yazılması uygun değilse özelden bana biri yazabilir mi, Oktay hoca o maçta böyle saçmasapan ve adaletsiz olan bir cezayı hakedecek ne söyledi çok merak ediyorum. Biri söylerse sevinirim.
 

Üst