Bu forumu çok sıkı takip etmiyorum, o yüzden o kişi kim, bir fikrim yok. Kimden öğrendiğimi asla söyleyemem, o yüzden kusura bakmayın. Sadece hayal ürünü olmadığını ve bu duyduğum kişinin söylediklerinden emin olmak için yoklamalar da yaptım konuşma sırasında. Benim o an vardığım kanaat doğru olduğuydu ki benim gibi şüpheci bir insan için bile o yargıya varmak önemlidir. (bu benim fikrim tabii ki)
Bu bilgilerin doğruluğunu sezon sonunda göreceğimizi düşünüyorum ben. Umarım haksız çıkarım. Kendimi kötü hissetmem yanlış şeyler yazdığım için. Doğru çıkınca "oh, aldığım bilgiler doğruymuş" diye takımın düştüğü duruma üzülmek yerine sevinecek değilim. Ayrıca tekrar belirtiyorum, kaynağa çok çok büyük ölçüde güvendiğim için yazdım bunları. Aksi durumda yazmazdım.
Bu bilgilerin doğruluğunu sezon sonunda göreceğimizi düşünüyorum ben. Umarım haksız çıkarım. Kendimi kötü hissetmem yanlış şeyler yazdığım için. Doğru çıkınca "oh, aldığım bilgiler doğruymuş" diye takımın düştüğü duruma üzülmek yerine sevinecek değilim. Ayrıca tekrar belirtiyorum, kaynağa çok çok büyük ölçüde güvendiğim için yazdım bunları. Aksi durumda yazmazdım.