Oktay Mahmuti

Abi Allah aşkına şöyle veda mesajı gibi post atmayın şuraya. Şu kulüpte şu an kazandığı parayı haketmeyen onlarca kişi sayabiliriz belki. Gerekirse 5-10 milyon euro kendisine, 15-20 milyon euro da bütçe olarak eklensin. Oktay Mahmuti gibi kaç tane ADAM var şu dünyada ? Oktay hocayı bilmem ama yönetim hocayla anlaşamazsa basket takımına Lebron futbol takımına Messi gelsin umrunda olmaz. Çok açık ve net söylüyorum.
 
Oktay Mahmuti'nin basketbol şubemize verdiği emekler, iki yılda bizi getirdiği nokta ortada. Ancak kendi kariyeri için gitmeyi uygun görüyorsa biz de ona her şey için teşekkür ederiz ve onu desteklemeye devam ederiz. Tabi ki hepimiz onu çok seviyoruz ve yıllarca kalmasını istiyoruz ama kendi gitmek isterse yapacak bir şey yok. Bizim yapmamız gereken kendisine en iyi şartlarda bir sözleşme önermek ama yine de çok büyük bir kulüp - misal Real Madrid'in ismi geçiyor - ona daha iyi şartlar sunar ve gitmek isterse ben şahsen gücenmem kendisine. Onun için bu kadar stres yaratmaya gerek yok bence.

henüz ortada fol yok yumurta yok o yüzden fevri konuşmak istemiyorum ama gereken şartlar oluşturuldugu halde gitmek isterse kendisine teşekkür etmem nefret ederim zira binlerce adamı yarı yolda bırakmış olur...keza beni de...
ha eger gerekli şartlar oluşturulamadıgı için giderse de o zaman ben öyle kulüp yönetiminin canını seveyim!
 
Yönetimin acilen oturup Mahmuti ile uzun soluklu bir anlaşma imzalaması gerekiyor. Bu anlaşma koçluk için de olmayabilir. Koçluk yapmak istemiyorsa genel direktör olsun hatta kadın takımı da buna dahil olsun. Çalıcağı kişileri kendisi seçsin. Yönetim bunu görmeli ayrıca Mahmuti'de Galatasaray'da olan sinerjinin Madrid'te dahil olmak üzere hiç bir takımda bu kadar olmayacağını görmeli. Bu sinerjiyi asla hiç bir yerde bulamaz.
 
Biz bir aileyiz diyen bi adamın degil real madrid azrailde çağırsa ( ALLAH korusun) karakteri gereği gitmeyeceğine eminim yeterki yönetim arkasında sağlam dursun...
 
Öncelikle düşüncelerini ve söylediklerini göz önüne alırsak Mahmutinin bırak gideceğini düşünmüyorum.Basında çıkan anlaşamadılar haberlerini şu şekilde yorumluyorum : Mahmuti geleceğin takımını oluşturmak istiyor ve bunun için belirli bir maddi kaynak ve destek istiyor.Buna karşın klüp bu desteği karşılamıyor olabilir.
Umarım klüp bu fırsatıda kaçırmaz ve önümüzdeki 5 yıl içinde eurolig şampiyonluğunu elde ederiz.
 
Oktay hocanın takımla anlaşamadı haberleri bence gercek dısı. Oktay hoca kendısıde belirtmişti uzun yıllar bu keyifli ortamda çalısmak ıstıyorum diye.
 
Evet, Galatasaray sahipsiz değildir, hocasız kalmaz, Mahmuti olmazsa takımı çalıştıracak başka antrenör bulunur vs.

Bunlar doğru söylemler ama yeni oluşturulan bir sistemin temel taşını yerinden oynatırsanız verilen onca emek boşa gidebilir, taraftar kırılır, yapıda çatlamalar meydana gelebilir... Yönetim bu bilinçle oturmalıdır masaya ve oturacağına da inanıyorum.
 
Oktay hocadan acıklamada geldı yalanladı takımdan ayrılcagına dair haberleri. Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir dusuncem yok. Ben sadece takımımı dusunuyorum dedi.
 
Yönetim, Oktay Hoca'yı takımda tutmayı başaramazsa, bunun hesabını taraftara veremez.

Genel olarak Galatasaray'da güzellikler erken son bulur; Fatih Terim'in UEFA Kupası'nı aldığı sezonun ardından ayrılmış olması gibi. Umarım basketbolda da bize yaşamadığımız güzellikleri yaşatan Oktay Hoca'nın akıbeti benzer olmaz.
 
Yönetim taraftardaki Oktay Mahmuti sevgisinini görmezden gelemez çünkü hafızalara kazındı ona yazılan beste. İki senede geldiğimiz nokta ve yakaladığımız başarı ortada başarı ve şampiyonluklar görmek istiyorsak istikrar şart bunun içinde oktay mahmuti şart ve yönetim koçun şartlarını kabul etmeli, muazzam bir sinerji yakalanmışken bundan vazgeçmek benim gözümde intaharla eşdeğerdir. Şampiyon yap bizi OKTAY MAHMUTİ
 
Mahmuti Habertürk´te ve hepimizin merakla beklediği soruya yanıt geldi...

Hoca "kalmak istemesem masaya hiç oturmazdım" sözüyle niyetini belli etti. Yaptığı açıklamadan çıkan sonuç; hedefi büyütmek istiyor, dolayısıyla bütçe artırımı sözü bekliyor.
 
Mahmuti Habertürk´te ve hepimizin merakla beklediği soruya yanıt geldi...

Hoca "kalmak istemesem masaya hiç oturmazdım" sözüyle niyetini belli etti. Yaptığı açıklamadan çıkan sonuç; hedefi büyütmek istiyor, dolayısıyla bütçe artırımı sözü bekliyor.

Önceden sponsorlar korkaktı. Büyük takımlara sponsor olunca ötekilere de göstermelik bir pay vermeye çalışıyorlar ya da anlaşmıyorlardı. Karşı taraftan gelecek tepkilerden çekiniyorlardı. Ancak bunun böyle olmadığı ortaya çıktı. Doğuş grubunun Fenerbahçe'nin kadın voleybol takımına sponsor olacağı söyleniyor. Böyle bir durumda artık daha geniş çaplı düşünüp ciddi adımlar atılması gerekiyor. Basketbola Medical Park yetmiyorsa, başka sponsorlar aransın. Galatasaray markası sponsora bire on katar.
 
Programı izleyebileceğimiz bir site var mı? O saatlerde maalesef, validemin isteğiyle Kanal D'de Doktorum programını izlemek zorunda kalıyoruz. Maalesef. :)
 

Üst