Oktay Mahmuti

Yönetim mutlaka bir şeyler düşünüyor. Bir şeyler yapacak. Ünal Aysal, Eurolig atmosferinden fazlasıyla etkilenmişti. Bunda, Oktay Mahmuti'nin en büyük pay sahibi olduğunun farkındadır kesinlikle.

Ama taraftar da rahatlamak istiyor bir an önce.
 
Ne Oktay Mahmuti'nin Galatasarayımızı nede Galatasarayımızın hocamızı bırakmak gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.Bu kasıtlı haberleri çıkaranlar kulubümüzün önlenemez yükselişinden rahatsız olan kesimlerdir.
 
Aslan da baştan kokar

ARKASINDA durdukları koçları; Ceyhun Yıldızoğlu ve Oktay Mahmuti, Cimbom’u hüsran türbülansına soktular

Ceyhun Bey’in soyadını ‘Yıldızoynatamazoğlu’ diye değiştirmek lazım. F.Bahçe, G.Saray’ı 15 sayı farktan gelip 96-86 yenerek üst üste 7 toplamda 10. kez şampiyon olurken seyredenler derhal bu işi bırakmalıdır. Yıldızoğlu, kenarda beşlik simit gibi oturarak, takımının beşlik final serisinde F.Bahçe’ye sürklase olmasını seyretti. Ceyhun Ağabey’se koç kim? Takımı Işıl’ın idare ettiği dillerde dolanıyor. Eğer öyleyse o da iki işi aynı anda yapamıyor. Taurasi gibi dünya yıldızı mundar edildi.

Ne işe yararsın kardeşim?

Aslanın erkek ve kadın takımlarının ortak derdi; pivotsuzluk özlemiyle üçlük atış isabetine bel bağlayan basketbol anlayışsızlığının drama açık oluşu. Eller sıcaksa kazanırsın yoksa yenilir, basın toplantısında anlatacak hikaye ararsın. Kenar yönetimi olarak tek yaptıkları o gece atanı bulana kadar adam değiştirme. G.Saray takımının rakiplerinin işi çok kolay. ”Deli danalar gibi koşmalarını kes, pick&roll ezberlerine, kıpraşma kayıtsız kal.” Yok artık demeyin bu kadar basit.

Ele bakan derde bakar

Burası yeri değil ve yapılması gerekeni anlatmak kopyaya girer ama penetreye şans vermeyen iyi alan savunması karşısında Galatasaray takımlarının tıkandığını görmeyenin koçluk lisansını iptal ederler. Kendi deyimiyle ‘olgunlaşamadıkları’ndan (ne demekse?) Mersin BŞB’ye yenilen Oktay Mahmuti bir yerde de kendini akladı. Düşme hattındaki Antalya’ya evinde yenilmesi üzerine üzerinde oluşan spekülasyonları attı. Monşerlerin arkada durmalarına pek güven olmaz. Yere göğe sığdıramadıkları Hakan Üstünberk’in de arkasındaydılar. Adamcağız parasıyla, puluyla, sevenleriyle birlikte, Hall of Fame/beklenti kırıklığı yaşayan Ünlüler Müzesi’ne kaldırıldı. Mektepliler genelde itelemek için arkaya geçerler.

Ünal Özüak'ın topu kesinlikle Oktay Hocaların inşaatına kaçmış, başka açıklaması olamaz.
 
Penetreye şans vermeyen, iyi alan savunması yapan bir takıma karşı bir de şutların girmezse hangi takım kaybetmez ki zaten :D Şaka gibi, Hıncal Uluç ve türevleri.
 
Penetreye şans vermeyen, iyi alan savunması yapan bir takıma karşı bir de şutların girmezse hangi takım kaybetmez ki zaten :D Şaka gibi, Hıncal Uluç ve türevleri.

Bunun bi farkı var.
Tıncal muhalefetlikten prim yapar ama bu bildiğin ya Oktay Mahmuti'den nefret ediyor ya da birilerinden talimat alıyor bu haberleri yapmak için.

Ulan bir de utanmadan hem bayan hem de erkek takımının en büyük problemi pivotsuzluk diyor.
Yahu dünyanın en iyi iki 5 numarası bizim bayan basketbol takımındaydı bu sezon.

Eller sıcaksa kazanıyor yoksa yeniliyormuşuz.
O kadar basitti zaten.
Eller bütün sezon sıcak olduğu için lideriz şu anda...
 
Hıncal'ın yorumları Ünal Özüak kaynaklı. Bir kaç gün önce bir konuşmasını okudum ya da dinledim tam hatırlamıyorum Mahmudi başarısız diyor. Buna adama göre eldeki kadro ne olursa olsun hep başarı gelmeli. Zaten Galatasaray kazanırken pek konuşmaz ne zaman kaybetse başlar sataşmaya. Bu adam her gün komplo teorisi üretip ardından "Türk futbolunda dönenler Çavuşeşku dönemi Romanya'sından bile beter" diyen Lucescu'nun Türkiye'den kovulmasını istemiş biridir.
Oktay Hoca bir de gerçek Pivot bulabilirse takıma bizi seneye kimse tutamaz.
 
Sezonun yarısında dış şut yüzdesi saç baş yolduran takım Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı aldı,EL'de Top 8'i son maçta kaçırdı,normal sezonun son haftasına lider giriyor.Basketbol garip.
 
Teşekkürler Melih. Kaç gündür bu programın kayıtlarını izlemek istiyordum...

Volkan Günak kaliteli bir programa imza atmış. İmza atarken de hocamızın yanısıra bizim emeklerimizi de -taraftarın Mahmuti´ye olan sevgisini yansıttığı üç pankarta yer vererek- ekrana yansıtmış..
 
Oktay Mahmuti'yi farklı kılan şey, düzeni ve disiplini modern basketbolla birleştirip sahaya yansıtabilmesidir. Beşiktaş serisinde takım düzenden ve disiplinden biraz olsun uzaklaştı. Galatasaray'ın bu seviyeye çıkmasında çok büyük payı olan Oktay hocanın tekrar takıma kendi kimliğini yansıtmasıyla finalin başlığında Galatasaray - X yazar!
 
Maalesef bu durumda hocanında suçu var.Daha yılın başlarında Songaila ve Lakovicin takıma zerre katkısı olmayacağı anlaşıldı.Ama Oktay hoca aman düzen bozulmasın deyip lafta winner Lakovic ile devam ettirdi.Sıradan bir Tbl takımının kalburüstü guardı bile Lakovicin vereceklerinin kat kat fazlasını verirdi.Düzen düzen aksayan adamları korumakla bu iş olmuyor işte.Sonuçta Lakovic bizi önce Euroleagueden etti(Oly maçı) ve belkide lig şampiyonluğundan edecek
 
Ergin Ataman'a karşı maalesef yine kaybetti.Sezon genelinde de deplasman karnemiz hiç iyi değildi ne Türkiyede nede avrupada.Gayet iyi bir kadromuz olmasına rağmen(ki çok daha iyiside olabilirdi) çoğu önemli maçımızı içerde taraftar desteğiyle kazandık.Taraftarın olmadığı son bir maç ve en önemlisi.Hocanın sezon genelinde çok fazla yapamadığını artık yapıp taraftar desteği olmadan,rakip hoca gibi çözüm ve taktik üreterek bu maçı alması lazım.

Eğer salı gecesi kaybedersek;2 senenin emeğinede,taraftarın azim ve inancınada çok yazık olacak.
 
Arkadaslar Bugun destek zamanı lutfen mevcut olumsuz durumu daha da zorlaştırmayalım.. Yenildigimiz takım Mersin yada Edirne değil.. Simdiden Abdi İpekçi de bir mac daha oynayacagımıza inanıyorum... Olmazsa da canları sagolsun.. Onumuzdeki sene yine kombine mi alıp destekliyecegim... Yeterki son 2 mac gibi ruhsuz oynayıp yenilmeyelim.. Herseyi ortaya koyalım sonuc ne olursa olsun...
 
Bu seviyedeki maçlarda hoca dan çok sahadaki oyunculara çok iş düşüyor.Oyuncularımız kendi aralarında konuşup kendilerine gelmeliler.Herkes elini taşın altına koymalı, yürekle oynama zamanı gelmiştir.Ne yapıp edip bu maç alınmalıdır, ölümüneyse ölümüne oynayalım, tek yürek ile oynayalım.Allah yardımcınız olsun zafer ile döneceksiniz inşallah...
 
Kusura bakmayında sistem merdivenleri birer birer çıkma derken adamlar bir adımda o merdivenleri çıkıp bizi aşağı attı.Hocayı kaliteli sistemin kalitesiz oyuncularla kurulacağı düşüncesine iten nedir bilmiyorum.Lakovic,Savovic tarzı oyuncular rotasyon oyuncusu bile olamaz kaliteli bir takımda şu halleriyle.Sene ortası Lakovic ve Songaila'nın aksamasının o kadar geç farkına vardı ki Songaila yerine ancak Savovici bulabildik.Keza Lakovic konusunda hamle bile yapılmadı ki bu bize hem lig hem Euroleaguede pahalıya mal oldu.Halbuki Songailada o kadar geç kalmayıp erken yollasıydık Bonsuyu alabilrdik uzunca dönem boştaydı.Keza aynı şekilde Lakovicin yarar değil zarar getirdiğini anladığımız anda gereksik bir sabır göstereceğimize boştaki Arroyoyu getirseydik bu gün top 8 başarısından ve lig finalinden bahsediyorduk.Oyuncu hamleleri konusunda korkunç hatalat yaptı Oktay hoca kimse kusura bakmasın.

Bir paragrafta bugünkü Ender ısrarına.Tutku 1 dk bile oynamamışken maçın büyük bolümünde Ender ile oynamasını çözemedim.Çözebilen varsa buyursun gelsin
 

Üst