Oktay Mahmuti

Re: Yeni Antrenörümüz Oktay Mahmuti

Mustafa Gökçeoğlu' Alıntı:
Ne gibi bir problem var ki yazdığı yerde?

Bu aralar iamini anmak istemediğim siteye baya bi yüklenme oldu malum transfer haberleri(balonları) yüzünden.Yazınında bu zamana gelmesinden dolayı dedim.

Hem sevmiyorum belki o siteyi olamazmı?
 
Re: Yeni Antrenörümüz Oktay Mahmuti

Uğur sitedeki bazı kişileri uzun zamandır tanıyorum, balon haber kişilikleri ile yanyana getirildiğinde söz konusu olamaz. Bir gün olsun transferin kaynağı nedir diye sormadım, sormam da ama bu konuda bana güveniyorsanız onlara da güvenebilirsiniz.

Neyse konu başlığına dönsek iyi olur ;)
 
Re: Yeni Antrenörümüz Oktay Mahmuti

Kerem abi haklı olabilirsin ama son olaylardan sonra bakış açım değişti siteye.Sana güveniyoruz tabi ama ısınamadım bi türlü abi :)
 
Re: Yeni Antrenörümüz Oktay Mahmuti

dinleyemeyenler için ben kısa not geçeyim hocamız sadece hazırlık turnuvasından bahsetti tam olarak İtalya da olacakmışız kadro olarak daha sonra Slovenya da 3maç yapıp İstanbul' a dönüp turnuvalara katılacakmışız ..
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Hazırlık için yeterli vakit olmadığını bununda maçın özellikle sonuna etki ettiğini söyledi.
Evren için Caner Eler soru sordu. İdmansız geldi en çok süre alan oyuncu oldu, etkili oldu gibilerinden.
Evren i bilmesek almazdık zaten dedi.
Taraftar konusunda da olumlu şeyler söyledi. En güzeli "biz olsakta olmasakta" demesiydi.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Oktay hocanın biz demesi güzel bir ayrıntıymış,kaçırdım ama tekrar verirler umarım...Ayrıca teşekkür ederim bilgi için...
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Bu sene ne olursa olsun Oktay Hoca'nın en iyisini yapacağına güveniyorum.

Taktik anlamda bizim gördüğümüz herşeyi ve fazlasını da Oktay Hoca da görüyor mutlaka. Bu takım yeniden şampiyonluk görecekse bu Oktay Mahmuti ile olacak.

Çatlak sesler yükselmeye başladı, konuyu öne getirmek istedim.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Oktay Mahmuti sezon başından beri yaptıklarıyla ne kadar doğru bir tercih olduğunu gösterdi. Savunma direncimiz olsun, oyun disiplini olsun, genç oyunculara verdiği önem olsun Galatasaray Yönetim Kurulunun bu sezon verdiği en doğru karar O.Mahmudi inşallah uzun yıllar başımızda kalır. 2006 sezonunda M.Özyer yerine O.Mahmuti ile başlasaydık. Şimdi kupa ve şampiyonluklara ambargo koymuştuk.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Eren Aydın' Alıntı:
Bir gün şu eleştirinin geleceğinden adım gibi eminim.
Hoca savunmayı iyi güzel yaptırıyor da hücüm seti bilmiyor ya, hep tutuyoruz hiç atamıyoruz...
Son yıllardaki Holman, McGowan, Fatih, Cemal, Graves'li 2006-2007 rotasyonundan (fiilen 3 uzunla oynadık) sonra en zayıf uzun rotasyonuna sahip olmamıza ragmen, son 4 yıldaki en iyi hucum organizasyonuna sahip takım bu sezonki takım diye dusunuyorum. -Yerli oyuncu kalitesindeki artışı degerlendirme dışı tutsak bile-
 

Üst