Oktay Mahmuti

Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Turkiye'nin en iyi coachu..Klonlanmasi gereken birisi. Bugunku disiplinin mimari Oktay hocadir.Yoksa baska bir coach olsa bugunku siralama farkli olurdu.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

bu kadro onun değil de başkasının elinde olsa bize böyle bi basketbol izlettiremezdi.ellerine sağlık oktay hocam.bu takımın daha da iyi olacağından kuşkum yok.umarım en az bi 10 sene bu takımın başında kalırsın.sen de Galatasarayımız da kem gözlere gelmez inşallah :p
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

MELİK CEM KOŞAR' Alıntı:
koçumuzun başlığı altında dahi luksa'ya laf etılmış ya şaşırıyorum vallahi...bu adama, 25s 15r ortalamaları tutturdugunda ancak 'eh işte' denecek sanırım..
oktay hocaya gelince;basketbol'un mourinhosu der susarım...
O kadar kanıksamışsınız ki Galatasaray'ın basketbolda şampiyon olamayacağını.Ben diyorum ki sezon başında önemli eksiklikleri olan bir kadro kurdu.Playy offlarda bu eksiklikleri insanın kafasına kafasına vururlar.Ama işin kolayıdır,gündelik düşünmek;maç kazanırken övgüler yağdırıp,kaybedince sürekli eleştiri yapmak.Sezon başlamadan futbol takımı tarihinin en kötü sezonunu geçirecek dediğimde de gerçekleri görmekten çok uzak insanlar benzer yazılarla karşılık vermişlerdi.Zaten insanlar iş işten geçtikten sonra,düşeni vurmayı severler.Düşmeden önlem almak zor tabii.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Serkan, GS'ın baksetbolda şampiyon olamayacağını kanıksama durumu yok. Takımı belli bir beklenti içine sokmak istemiyoruz. Ki o beklentiye girdiğinde taraftar her olumsuz sonuçta daha da geriyor ortamı ve oyuncualrı. Bak geçen sene kümede kalmamız mucizeydi. küme de kalmamızı geçtim play offlara kalma ihtimalimiz oldu hemen şampiyonluk türküleri söylemeye başaldı insanlar. Sonuç? Takım baskıyı kaldıramadı gitti Aliağa'ya yenildi. Son maçımızı kümede kalma maçı olarak oynadık bu yüzden. Yani kanıksama yok beklentileri adık adım yükseltiyoruz.

Sezon başı futbol takımının transfer politikasına bakan hiç bir arkadaş da bu sene şampyion oalcağzı demedi. Orta sahaya B2B ve forvet alınadığını herkes basbas bağırdı. Ki şimdi ihtiyaçlar daha da arttı o ayrı.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Fenerbahçe amatör sporlarda sürekli şampiyon olurken Galatasarayın,bu sporlarda beklentilerinin düşük tutulmasını kaldıramıyorum.Biz her bakımdan Türkiye'nin en büyük klubüyüz,o zaman yöneticiler de antrenörlerde üzerlerine düşeni yapsınlar.Galatasarayı temsil eden her kimse şampiyonluk mücadelesi vereceğine inanmıyorsa o mevkide de durmasın.Şu an 2. sıradayız,evet fena da takım değiliz,ama takımın play offlarda kapatamayacağı eksiklikleri var.Zaten iyi bir takım olduğumuz için,bu bana yetmiyor.Takımı şu seviyeye çıkarmışken niye şampiyon olmayalım?
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Kapatılamayacak hiçbir eksiğimiz yok.Görünen net sorunumuz rakiplere karşı olan ribaund problemiydi.Onu da son maçlarda biraz olsun atlatmış gözüküyoruz.Play-off'larda günlük performanslar önemlidir.Verilecek taraftar desteği ile her açık kapatılır.Üstüne üstlük bu kadar iyi analizci bir teknik ekip varken rakip takım zaaflarını ve artılarını net bir şekilde değerlendirip ona göre oynarız.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

abi yeter bu ne ya maçta 61 sayı attığımızda kazandık diyorum çünkü rakibe en çok 60 sayı attırıyoruz ..
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Takımızdaki kilit nokta Oktay Hoca. Umarım uzun yıllar kalır takımın başında. Sene başında söylediği gibi geleneği olan bir takım yaratır. Ah Tutku ile keşke bundan 5-6 yıl önce çalışmaya başlasaymış Hoca. İzlemeye doyum olmayan bir oyuncu olurdu Tutku. Bakmadan attığı pasları izlemeye doyamıyorum ama komple bir oyun olurdu gibim geliyor. Umarım Göksenin bu şansı iyi kullanır.
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Bugünkü maçta Caner ile bir atışması oldu koçun. Caner de baya bi sinirlendi bench de tekme falan attı. Umarım büyük bir sorun değildir. Şu takımda huzursuzluk görmek istediğim en son şey..
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Hilmi Bay' Alıntı:
Bugünkü maçta Caner ile bir atışması oldu koçun. Caner de baya bi sinirlendi bench de tekme falan attı. Umarım büyük bir sorun değildir. Şu takımda huzursuzluk görmek istediğim en son şey..

O olay Caner'in kaybettiği top sonrası Shipp'le çarpışmasından sonra oldu.Sanırım biraz konuştu Caner.Hoca da konuşma dedi önce.Molada da fırçaladı biraz.Ama Oktay hocaya inanılmaz bir saygı var.Huzursuzluk falan olmaz.İzin vermez hoca..
 
Re: Koçumuz Oktay Mahmuti

Nazar değmesin maşallah Oktay hocanın takımı özelliklede 2. ve 3.cü çeyreklerde savunmanın sertliğini acayip yükseltiyor.Kolay kolay takımlar bu sertliğe dayanamıyorlar.İnanılmaz savunma var.Birde takıma uyum sağlayacak bir uzun eklesek mütiş olur.Euroligdeki bazı takımlardan daha iyi oynuyoruz.
Sert savunmalı istekli arzulu oyunumuza+Etkili bir uzun + seyirci gücümüz=eurocup şampiyonluğu=seneye eurolig+seneye kaliteli yerli ve yabancı takviyesi+ Oktay Hoca savunması ve istekli takım+seyirci gücümüz=top 16+Oktay Hoca savunması ve istekli takım+ seyirci gücümüz=top8+ Oktay Hoca savunması ve istekli takım + seyirci gücümüz=final four

Not:Hayal değil Oktay hoca daha önce Efes ile bu başarıları yakalamıştı zaten.Bizimlede yakalayacağına inanıyorum.
 

Üst