Okumak İstedikleriniz. Okuyamadıklarınız. Tavsiyeleriniz.

Ben Ermiş,Sörfçü ve Patron kitabını biraz açıklayayım.Dün klavyem bozuktu ,pek yazamadım.Kitapta anlatılmak istenen konu içsel düşünceler,hayatımızı mantığımıza göre değil de ,kalbimize göre yönlendirmemiz.Hani bazen deriz ya;yeni bir insan olmalıyım,kendimi yenilemeliyim...Bu kitap bu konuda bize fikirler sunuyor.Felsefi bir kitap bazen sıkabiliyor,ağır gelebiliyor.Tavsiye ederim,bu arada Emre o kitabı ben de çok duyuyorum, o kitabı okuyabilirim.Bir yerde en çok okunanlar listesinde görmüştüm, ilgimi çekiyor o kitap.

Re:

Yiğit Pazar' Alıntı:
bu arada Emre o kitabı ben de çok duyuyorum, o kitabı okuyabilirim.Bir yerde en çok okunanlar listesinde görmüştüm, ilgimi çekiyor o kitap.
Mutlaka okumalısın abi. Okurken hayretler içerisinde kalacaksın. AKP'nin sadece iktidar döneminde değil parti kurulmadan önce de neler neler yaptıklarını göreceksin. Amerika ile, uluslararası çalışan yabancı mafya örgütlerini ile nasıl işbirliği yaptıklarını göreceksin. İktidar olduktan sonra nasıl yolsuzluklar, hırsızlıklar yaptıklarını göreceksin. Neyse daha fazla açıklama yapmaya gerek yok. Mutlaka okumalısın.

Her ne kadar Agatha Christie'nin kitapları sonuna kadar kalan esrar perdesiyle tam macera kitabı olmasa da 10 Küçük Zenci'yi okumayan herkese tavsiye ederim.İnanılmaz bir kitap.

İşgal ve Direniş (1919 ve Bugün) - Hulki Cevizoğlu

ülkemizin bulunduğu durum nedeniyle herkesin okuyup bir takım dersler çıkarması gerektiği bir kitap...

Ayrıca doğu illerimize kitaplar gönderilmeli. Gerekirse kampanyalar düzenlenmeli. Eğer oradaki insanlar, gençler bilgiden mahrum olmasaydı şu an Türkiye'de durum çok farklı olurdu. Onları daha eğitimli bir toplum haline getirmeli. unutmayın ki eğitim sadece okula gitmek değildir. Okumamış olsalar bile bazı bilgiler edinmek ve onlara sunmak bizlerin elinde.

Tüm James Patterson kitapları, özellikle Alex Cross'lar.. Hemen hemen hepsini okudum.

Bunun dışında Jackie Collins'in meşhur Gino'sunun 5'li serisini de okumak lazım.

Bugün yeni bir kitaba başladım.Kitap,çok meşhur bir kitap aslında;ama bana okumak yeni nasip oldu.Bunda kitap okuma alışkanlığını yeni kazanmamın da faydası var tabii.Biraz geç oldu ;ama sonunda kazandım.Bugün başladıgım kitap Paulo Coelho'nun Simyacı adlı kitabı....Kitabın konusu bir çobanın gördüğü rüyayı gerçekleştirmeye çalışması.Kitabın baş kahramanının meslek olarak neden çobanlığı seçmesi de bu kitapta var.Zaten kitaba yeni başladım.Kitap bitince sizi heveslendirmek için bir şeyler daha yazarım:).Kitap biraz karışık , ama bana bir şeyler katacağına eminim,her kitap gibi...

Yiğit benimde hiç kitap okuma alışkanlığım yok. Daha yeni yeni başladım okumaya ama zor geliyor tabi biraz. Zaman geçtikçe ve alıştıkça daha fazla okuyacağımı düşünüyorum. Kuzenim ise tam bir kitap kurdu. Sürekli kitap okuyor. Bana da okumamı söylüyor ama dinleyen yok tabi. :) Okumaya başlarsan ilk okuyacağın kitap "Simyacı" olsun demişti. Çok güzel bir kitapmış. Zaten çok meşhur. Sen Simyacı'yı okumaya başladım diyince aklıma geldi. Bende kısa bir zaman içerisinde okuyacağım bu kitabı.

Kitap gerçekten güzel,tavsiye ederim,Emre.Bundan sonra da senin daha önce burya yazdıgın kitabı okumaya başlayacagım.Kitap okumak gerçekten güzel...

Secret içi sürekli sıkıntılarla dolan insanlar için önerebileceğim güzel biri moral kitabı diyorum ben :)
Çekim Yasasını anlatıyor :)

Evet Yiğit katılıyorum sana. Alıştıktan sonra kitap okumak gerçekten çok güzel. Simyacıyı okumaya başlayacağım en kısa zamanda. Sen de "Musa'nın Çocukları" nı okuyacakmışsın. Sadece sana değil, herkese öneriyorum bu kitabı. Mutlaka okumanız gerekiyor. AKP gerçeğini ortaya koyan bir kitap.

Re:

Can Bulubay' Alıntı:
kitabın yazarı ergün poyraz seçim sonrası hemen gözaltında...!
Yakın zaman önce Yüksek Sesle Düşünmenin Tam Sırasıdır adlı bir kitap okumuştum. Kitapta yazıları olan yazarlar ve yayımcısı gözaltına alınmış ancak dava sonunda beraat etmiş. Olaya yabancı basın büyük ilgi göstermiş ve gelişmeleri yakından takip etmiş (Sebebi Kürt ideolojisine destek amaçlı yazılar içeren bir kitap olması) Bakalım demokrasinin yıldızları ve savunucuları olaya nasıl yaklaşacak? Tekere çomak sokmanın diyetini mi ödetmeye çalışacak yoksa...

Yazarı göz altına alanların da, aldırtanların da Allah belalarını versin. Ergün Poyraz ile herhangi bir yakınlığım yok ama bu gözaltı haberini görünce acayip moralim bozuldu. İddia ettiği herşeyi belgelere dayandırarak kitabında gösteren, AKP'nin gerçek yüzünü ortaya koyan, hiçbir şekilde hiçbir kimseden korkmadan bu kitabı yazan Ergün Poyraz'ın sonu bu olmamalıydı. Ama sonunun bu olması da çok fazla şaşırtıcı değil. Çünkü kitabında yazdıkları, birilerinin başını ağrıtacak cinsten şeylerdi. Ee bu ülkede gerçekleri ortaya koymak da bir suç olduğuna göre, Ergün Poyraz'ın gözaltına alınmasını da maalesef normal karşılıyorum. Bu ülkeyi yönetenler bazı olumlu sıfatlardan yoksun insanlar oldukları için kendilerinin kirli çamaşırlarını ortaya dökenleri bu şekilde yıldırmaya çalışıyorlar. Ama inanıyorumki gün gelecek, halk akıllanıp bunların kirli çamaşırlarını görecek ve onlardan hesap soracak. İşte bakalım o zaman ne yapabilecek Tayyip ve çetesi çok merak ediyorum...

2 tane kitap aldım bugün.İkisi de şu günlerin popüler kitabı:Secret ve Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine..Bakalım bu kitaplarda beni neler bekliyor???

yeni neslin kitap oku alışkanlığı kazanmış olması beni mutlu ediyor..sınavlara alışan bir nesil ama beni şaşırtıyorsunuz beyler :)
yaşasın kitap okumak ..
1. sınıfta yarım bıraktığım bir kitabı okumaya yeniden başlıyorum ..
dişi kurdun rüyaları -cengiz aytmatov