sol ayağım
Bir azmin öyküsü
christy brown
Bir azmin öyküsü
christy brown
Mutlaka okumalısın abi. Okurken hayretler içerisinde kalacaksın. AKP'nin sadece iktidar döneminde değil parti kurulmadan önce de neler neler yaptıklarını göreceksin. Amerika ile, uluslararası çalışan yabancı mafya örgütlerini ile nasıl işbirliği yaptıklarını göreceksin. İktidar olduktan sonra nasıl yolsuzluklar, hırsızlıklar yaptıklarını göreceksin. Neyse daha fazla açıklama yapmaya gerek yok. Mutlaka okumalısın.Yiğit Pazar' Alıntı:bu arada Emre o kitabı ben de çok duyuyorum, o kitabı okuyabilirim.Bir yerde en çok okunanlar listesinde görmüştüm, ilgimi çekiyor o kitap.
Yiğit Pazar' Alıntı:Macera romanlarını hepimiz çok severiz,heralde önerebilecek olan var mı??
Yakın zaman önce Yüksek Sesle Düşünmenin Tam Sırasıdır adlı bir kitap okumuştum. Kitapta yazıları olan yazarlar ve yayımcısı gözaltına alınmış ancak dava sonunda beraat etmiş. Olaya yabancı basın büyük ilgi göstermiş ve gelişmeleri yakından takip etmiş (Sebebi Kürt ideolojisine destek amaçlı yazılar içeren bir kitap olması) Bakalım demokrasinin yıldızları ve savunucuları olaya nasıl yaklaşacak? Tekere çomak sokmanın diyetini mi ödetmeye çalışacak yoksa...Can Bulubay' Alıntı:kitabın yazarı ergün poyraz seçim sonrası hemen gözaltında...!